Digidexo.com

Bivirkninger av Inosittpulver

Bivirkninger av Inosittpulver


Inositol, som er det generiske navnet for myoinositol, er et viktig næringsstoff som brukes av kroppen for å opprettholde helsen til cellemembranene i mange vitale organer. Sunne cellemembraner holde celleinnholdet intakt og dermed tjent til å fremme riktig cellefunksjon. Å ha en mangel på inositol kan føre til hårtap, økte nivåer av kolesterol, øyesykdommer og forstoppelse. Uriktig nivåer av inositol kan også påvirke din mentale tilstand ved å forårsake depresjon og angst. Inositol støtter skikkelig nevrotransmisjon og holder en sunn hjerne i topp stand. Forsiktighet bør utvises ved bruk av en insoitol pulver supplement, men som det kan være bivirkninger med feil bruk.

Diaré

Det er ingen kjente tilfeller av livstruende tilstander forårsaket av forbruker for mye inositol pulver. Imidlertid er diaré som indikerer et overskudd av dette tillegget i kroppen. Hvis diaré vedvarer, leger sterkt anbefale en re-evaluering av dosen du tar.

Svangerskapskomplikasjoner

Inositol bør ikke tas hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid. Inositol kan indusere sammentrekninger av livmorveggen som kan indusere tidlig levering. Rådfør deg med lege før du tar noen form for supplement når graviditeten er et problem.

Forverret ADD / ADHD

Hvis du har blitt diagnostisert med Attention Deficit Hyperactivity Disorder, bør det utvises forsiktighet hvis du vurderer å ta inositol. Tar dette tillegget har kunne forverre din ADD / ADHD symptomer. Rådfør deg med lege før du tar noen form for inositol.