Digidexo.com

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide


Kroppen skaper karbondioksid som en del av luftprosess. Når du puster inn, bruker kroppen din oksygenmolekyler fra luften og sukkermolekyler fra hva du spiser for å lage energi. Karbondioksid er en av biprodukter av denne kraften produksjonssyklus, mye som det er produsert i røyk når du brenner veden i en brann. For mye karbondioksid kan gi deg hodepine eller gjøre deg spy. Bruk kontrollerte pusteteknikker for å trygt rense kroppen for karbondioksid uten å bringe om symptomene på lavt karbondioksid.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

En gå et sted med frisk luft. Bilmotorer, branner og industrielle innstillinger er vanlige kilder til karbondioksid. Kroppen din ønsker å puste inn frisk luft, og disse tingene er kilder overflødig karbondioksid.

Pust normalt når du er i ro eller ikke gjennomgår hjerte trening. Hjernen din automatisk forteller kroppen din hvor dypt og ofte det bør puste. Den pustesyklus rids kroppen av karbondioksid og bringer inn frisk oksygen.

Pust sakte når du er andpusten, gisper luft eller legge merke til at frekvensen av pusting har akselerert. Når du tillater deg selv å ta raske, grunne pust i slike situasjoner, risikerer du hyperventilering.

Ta dype åndedrag når du pesende, gisper eller puste raskt. Føler lungene fylle helt, så puster til du føler at du har helt tømt dem. Dette bidrar også kjempe hyperventilering, og blåser det karbondioksid fra kroppen din på en kontrollert måte.

Hint

  • Nummen armer og munn, en ør følelse og svimmelhet er alle tegn på hyperventilering, som betyr at du har kvitte kroppen av for mye karbondioksid.
  • Hodepine og trøtt er tegn på overflødig karbondioksid, noe som betyr at du trenger å finne frisk luft og kvitte kroppen for mer karbondioksid.