Digidexo.com

Hvordan behandle brune flekker på huden

De brune flekker på huden har mange navn som pigmentflekker, leverflekker, solflekker, hud misfarging, hyperpigmentering eller fregner. Mens disse plassene er harmløse, mange mennesker tror også de er skjemmende. Disse flekkene vanligvis begynner å vises etter 50 år og vokse seg større som en person aldre. Brune flekker oftest vises på ansiktet, hodebunnen og hendene. Den viktigste årsaken til de brune flekker er for mye eksponering for solen. Forebygging oppnås med solkrem og sunblock. Men det finnes flere måter å behandle brune flekker å redusere deres utseende eller for å fjerne dem.

Bruksanvisning

Bruk sitronsaft. Dette er den enkleste og billigste metoden for å redusere pigmentflekker. Sitronsaft er naturlig blekemiddel. Påfør flasker sitronsaft eller saften av en sitron til stedene. Denne metoden fungerer best på mindre pigmentflekker fordi sitronsyre i saften er ikke så sterk.

Prøv hydrogen peroxide. Dette er en annen blekemiddel, men sterkere enn sitronsaft. Den brukes i hårfarger å lysne håret og også i tennene whiteners å bleke flekker av tennene. Den hydrogen peroxide funnet i stoffet butikker er en svak løsning med bare 3 til 3,5 prosent av peroxide. Det er industriell styrke hydrogen peroxide på 30 til 35 prosent konsentrasjon, men disse høyere styrke er ikke ment for kontakt med huden.

Påfør kjernemelk. Denne væsken inneholder melkesyre og er et naturlig hjemme bøte anbefales i flere tiår som en måte å behandle brune flekker.

Bruk over-the-counter visne kremer. Se etter en fade skrik laget med hydrokinon, en effektiv hud lightening agent. FDA tillater kun en 2 prosent konsentrasjon i over-the-counter fade kremer og lotions, men det er også resept styrke hydrokinon. Spør din hudlege hvis hydrokinon er riktig for deg.

Ha en kjemisk peeling. Med en peeling noen kjemikalier som glykolsyre brukes på huden. Kjemisk peeling påvirker bare overflaten av huden ved falming misfarging. Dette er en noe kostbar prosedyre med mulige risikoer og bivirkninger som rødhet og oser hud. Denne prosedyren bør gjøres av fagfolk som kosmetologer eller leger.

Ha en microdermabrasion session. Dette er en kostbar medisinsk prosedyre som er best utføres av fagfolk som en plastisk kirurg eller hudlege. Med microdermabrasion, små krystaller skrubbe huden, fjerner det øverste laget. Dette er effektivt med å redusere forekomsten av brune flekker.

Tenk laser resurfacing. Med denne teknikken, blir lys eller lysstråler rettes mot hver enkelt brun flekk. Laseren fjerner det øverste laget av huden og varmen akselererer veksten av nytt og klarere hud. Laser resurfacing bør gjøres av en lege.

Tips og advarsler

  • Ingen av behandlingene er garantert å fungere for alle.