Digidexo.com

Hvordan velge magnesium-rik Grains

Magnesium er et næringsstoff som mangler i de fleste. Dette er trist, fordi det kan forebygge høyt blodtrykk og diabetes og lindre angst, hodepine og symptomer på astma. Den er tilgjengelig i mange matvarer, inkludert avokado, grønne blader, nøtter, frø, gresskar, bønner, soya og yoghurt, men den rikeste kilden til magnesium er i hele korn.

Hvordan velge magnesium-rik Grains

Hvordan velge magnesium rik korn.

•  Velg hele korn, som inneholder alle deler av kornet. Raffinert korn som er funnet i 95% av korn amerikanere spiser ikke kommer til å gi de næringsstoffene du trenger, og kan øke risikoen for visse typer kreft.

spise flaxseeds, som er det beste anlegget kilde til omega-3 fettsyrer og inneholder mye magnesium. Bakken flaxseeds, linfrøolje og linfrø måltid kan legges til nesten alt du spiser. To spiseskjeer per dag er alt du trenger.

Konsumere havre, som er en utmerket kilde til magnesium stål kuttet havre, også kjent som Irish havremel, er mindre bearbeidet, men alle havre er gode i baking, for jevning, eller som frokostblanding.

Nyt kli, som er det ytre dekke av hvete-kjernen. Den inneholder magnesium, er flott for baking, og er godt i frokostblandinger og sauser.

Spis fullkorn brun ris, som har en seig konsistens, og en nøtteaktig smak. Den er rik på magnesium, og er bra med grønnsaker, salat, siden retter, og stuffing.

Bruk cornmeal, en annen utmerket kilde til magnesium. Cornmeal er best i korn og bakevarer.

Legg andre magnesium-rik korn som bokhvete, bulgur, quinoa, hvete og sprakk hvete til kosthold.

Hint

  • Ikke endre kostholdet drastisk på en gang. Arbeid i flere av magnesium-rik korn sakte.