Digidexo.com

Hvordan vet et insektbitt Fra en MRSA

MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en alvorlig staph infeksjon som har vært sterkt økende i frekvens de siste årene. Det har vokst mer utbredt med utbredt og unødvendig bruk av antibiotika. Folk er foreskrevet antibiotika for virus som ikke vil hjelpe slike illnesses.This skaper en motstand mot antibiotika i fremtiden. Staph er en vanlig organisme finnes ofte på huden og i nesen av folk, men ikke nødvendigvis slik at disse individene syk. Staph infiserer vanligvis mennesker gjennom åpne sår eller skader i huden. Resultatet først kan ligne et insektbitt.

Bruksanvisning

Hvordan vet et insektbitt Fra MRSA

•  Finn ut om du så et insekt på kroppen din. Hvis du ikke gjorde det, bør du ikke anta at det er en bit. Myten om at hvis du har det som synes å være en bite merke, det er en edderkopp er bare en myte. Edderkopp biter er faktisk sjelden, og edderkopp biter som forårsaker et sår er enda sjeldnere. Men dette er ofte forutsetningen gjort når en MRSA-infeksjon vises, som den ligner merker etter en edderkopp bite mer enn andre insekter biter.

Har såret blitt verre etter et par dager? En edderkopp eller et insektbitt ville forbedre.

Hvis du tenker såret likner på en brun eneboer edderkopp, avgjøre om du bor i et område der edderkoppen faktisk er ofte funnet. Hvis det ikke er det, ikke mistenker brune eneboer i såret.

•  Vurder om du har andre symptomer. Rødhet, hevelse, varme i såret og muligens feber og influensalignende symptomer er symptomer på MRSA.

Still deg selv noen av disse spørsmålene. De vil hjelpe deg å avgjøre om du er i faresonen for MRSA. Har du hatt en invasiv medisinsk prosedyre, kirurgi eller materøret? Var du i nylig på sykehuset? Har du fått en skade i det siste? Bor du i en sovesal, militære kaserner, delta på et treningsstudio, eller vært på sykehus eller sykehjem? Har du delte håndklær, barberutstyr, treningsutstyr, eller vært i nær kontakt med noen som har MRSA?

Tips og advarsler

  • Aldri utsette å få en diagnose på et sår som synes infisert. MRSA er en dødelig sykdom som må behandles raskt. Antar noe er et insektbitt og tillater såret å forverres, vil bare forsinke behandlingen.