Digidexo.com

Shaman Wisdom & Shaman Healing

Praktisering av sjamanisme er avledet fra gamle åndelige og helbredende ritualer, vanligvis gått fra en generasjon til den neste via muntlig tradisjon. Sjamanistiske visdom og helbredelse vanligvis medføre sjamanistiske utøverens å ha deltatt i mange sjamanistiske reiser der sjamanen forlater hennes fysiske kropp. Sjamanen mange oppnå dette feat ved å skrive inn en dyp, ekstatisk transe som gjør henne til å møte ånde hjelpere. Disse enhetene formidle kunnskap og energi på sjaman.

Funksjoner

Tradisjonelle sjamaner utnytte lucid dreaming å utforske det ubevisste og gi healing. Denne reisen kan innebære stigende oppover til himmelen eller nedover til underverdenen. Det kan også føre til parallelle fysiske realiteter. Denne prosessen, også kjent som sjamanistiske fly, er en måte for en sjaman å få kontakt med kilder til healing energi og åndelig veiledning. I sin tur, bruker sjamanen kunnskap til å hjelpe og helbrede andre som er på sjamanistiske vei.

Betydning

Sjamanistiske healere holdt en fremtredende rolle i tidligere samfunn, oppfylle rollen som metafysiker, magiker eller prest. Sjamanistiske visdom om menneskets bevissthet og universet er kosmologi gjør sjamanen å fungere som en kontakt mellom det hverdagslige verden og verden utenfor våre fysiske realiteter. En sjaman er en figur som lever på kanten av virkeligheten og samfunnet, som ofte krever personlige ofre.

Misforståelse

Ordet sjaman har blitt adoptert av mange moderne healere; er det viktig å presisere at man kan studere sjamanisme uten å være en sjaman. Tjene tittelen sjaman krever opplæring, praksis og service til samfunnet. De fleste sjamanistiske healere trene med en mentor, og har inngått en tilstand av sjamanistiske ecstasy flere ganger. Formell opplæring omfatter studere sjamanistiske teknikker, lære navnene og roller ånder, studere slektsforskning og mytologi av gruppen sjamanen serverer, og mestre noen spesielle språk som kreves.

Funksjon

Sjamanistiske healere benytter seremonier og ritualer å guddommelig den beste energi medisin for en bestemt sykdom. En healing sesjon kan begynne med en dialog mellom pasienten og sjamanen, etterfulgt av en undersøkelse der sjamanen sentre på området av dissonanser i pasienten. Den sjamanistiske healer bruker en av flere teknikker for å frigjøre den avvikende form for energi. Blant disse teknikkene er spådom, som innebærer en lesning av fagets lysende energi; sjel henting, som helbreder en smerte eller tap i sjelen ved å gi pasienten soul elementer eller en strøm dyr; en sjel henting seremoni; ekstraksjon, som fjerner inntrenging på en pasients ånd; og tidligere liv regresjon terapi, som bruker tidligere liv eller drømmer å helbrede en karmisk rift.

Effekter

Sjamanistiske healing og sjamanistiske visdom anses gunstig for en persons energi. Målet med sjamanistiske ritualer er å bruke gamle healing tradisjoner for å løse problemer. Imidlertid er sjamanistiske kunnskap alltid i utvikling og endring for å møte behovene til den tiden.