Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på hypoglykemi

Hypoglykemi er et begrep som betegner lave nivåer av sukker i blodet. I de fleste tilfeller er tilstanden bundet til den lidende spisevaner. Hypoglykemi kan føre til fedme hvis ikke adressert. Slike risikoer også øke med røyking, stress og overdreven drikking. Tilstanden rammer alle aldersgrupper. Lære å identifisere symptomer på hypoglykemi bidrar til å forebygge mer alvorlige symptomer oppstår. Det er også viktig å initiere endringer i kostholdet som bidrar til å regulere blodsukkernivået.

Hvordan identifisere symptomer på hypoglykemi

En som lider av kronisk hodepine er en av de vanligste symptomene på hypoglykemi. Mens noen personer ikke lider av mange symptomer i det hele tatt, andre er påvirket av de stadige svingninger i blodsukkernivå.

skjelvende muskler er en annen indikasjon på at den kjemiske balansen i kroppen er ikke så regulert som det skal være.

En akselerert hjerterytme er ofte oppleves av de som lider av hypoglykemi. Dette symptomet kan føre til svimmelhet.

Feeling engstelig eller nervøs uten åpenbar grunn, er en annen vanlig bivirkning av et lavt blod-sukker nivå.

Lider av svakhet eller følelse av å besvime er også indikasjoner på at balansen i kroppen er ikke normalt. Slike opplevelser eller symptomer er ofte ledsaget av bølger av sult.

Hint

  • Noen av de ovennevnte symptomene kan lindres ved å drikke litt appelsinjuice eller brus, eller suge på harde drops. Sukkeret i slike matvarer og drikker vil bidra til å øke blod-sukkernivået i kroppen. Protein (som finnes i melk eller ost) kan også bli forbrukt på samme tid for å gi optimale fordeler og lindre symptomene.
  • Ikke hopp over måltider. Oppretthold et nærende diett for å opprettholde en tilstrekkelig kjemisk balanse i kroppen og sikre full kroppsfunksjoner og helse. Hvis symptomene fortsetter etter forsøkt behandling med protein og sukker, planlegge et besøk med legen din.