Digidexo.com

Kosthold for ADD barn

Kosthold for ADD barn


Barn med ADD og ADHD har ofte utilstrekkelig nivå av dopamin, et signalstoff i hjernen som bidrar til å fremme mental årvåkenhet og oppmerksomhet span. Barn med ADD / ADHD kan bidra til å motvirke disse symptomene ved å konsumere mat som gir optimal hjerne drivstoff og ved å unngå matvarer som gjør symptomene verre. Det er også noen bevis for at nevrotransmitteraktivitet kan forbedres gjennom kosten intervensjon.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er viktig for hjernens utvikling og funksjon og kan også bidra til å forbedre nevrotransmitteraktivitet. En studie rapporterte i Bedre ernæring, fant at omega-3 fatty acid kosttilskudd hjulpet lindre symptomer på ADHD og depresjon hos barn. Begge lidelser innebære problemer med signalstoffer. En annen studie, rapportert i American Journal of Psychiatry, viste lignende resultater. Kilder til omega-3 fettsyrer er laks, valnøtter, tofu og linfrø måltid. Fiskeolje og linfrø kosttilskudd er også allment tilgjengelig.

Iron

Jern er nødvendig for produksjon av hemoglobin, som transporterer oksygen fra lungene til resten av kroppen - inklusive hjernen. Jernrike matvarer inneholder rødt kjøtt, bønner, gresskarfrø, soyaprodukter, grønne blader og svart rem melasse. Forbruker vitamin C med en høy jern måltid bidrar til å øke jernopptaket.

Fresh Produce

Antioksidant-rik mat bedrer blodsirkulasjonen, noe som øker flyten av oksygen og næringsstoffer til hjernen. Alle frukter og grønnsaker inneholder antioksidanter, men bær, rødbeter og mørke grønne blader er spesielt potente kilder. Disse matvarer er også rik på fiber og andre næringsstoffer barnet trenger.

Konserveringsmidler

En mye rapportert studie ved University of Southampton fant at hyperaktivitet hos barn økte etter at de konsumert drikke som inneholder kunstige farger og natriumbenzoat. Natriumbenzoat er et konserveringsmiddel ofte lagt til brus og juice. FDA krever at selskaper å liste konserveringsmidler og tilsetningsstoffer på den ernæringsmessige etiketten.

Blood Sugar Stabilitet

Opprettholde blodsukkernivået er spesielt viktig for barn med ADD. Sult kan bryte konsentrasjonen av selv de mest fokuserte studenter. I tillegg blodsukker pigger og krasjer, forårsaket av måltider høy i enkle karbohydrater og lite protein, kan føre til atferdsproblemer eller humørsvingninger som kan gjøre ditt barns prestasjoner inkonsekvent - en vanskelig grunnlag for å møte utfordringene i oppmerksomhetssvikt. Prøv å tjene protein og sunt fett (avokado, nøtter, olivenolje) med hvert måltid for å sikre en langsom og jevn levering av glukose til blodet.

Casein- og glutenfri diett

Den gluten- og kaseinfri diett er basert på "opiat overflødig teori", ifølge Eksepsjonell Parent. Denne teorien hypothesizes at visse fysiske forhold føre til at kroppen til å forvandle gluten og kasein i opiater. Disse opiater forstyrre neurotransmitter aktivitet i hjernen, noe som kan resultere i ADD eller autisme. Gluten er proteinet som finnes i hvete, bygg og rug. Kasein er det protein som finnes i melk og melkeprodukter. Stikker til denne dietten er ikke så vanskelig som det høres ut. Naturlige dagligvarebutikker nå gjennomføre et bredt utvalg av hvete og melkeerstatninger.