Digidexo.com

Herbal Cures for nasal slim buildup

Forkjølelse og allergi kan føre til en opphoping av slim i nesegangene. Herbal medisiner kan bidra til å fjerne nasal slim buildup uten bivirkninger som er felles for reseptbelagte og over-the-counter decongestants.

Ved hjelp av urte kosttilskudd

En misforståelse er at alle urteprodukter er trygge, fordi de er naturlige. Selv om de fleste urteprodukter er trygge for generell bruk, er det klare unntak. Noen urter kan samhandle med reseptbelagte legemidler, og andre bør unngås hvis du har visse medisinske tilstander eller allergier. Sjekk med legen din eller en dyktig urte utøveren før du begynner å bruke urteprodukter. Innkjøp produkter sammensatt av en enkelt urt vil tillate deg å finne problemet lett bør du ha en negativ reaksjon. Følg alltid doseringsanvisningen nøye.

Expectorants

Expectorants hjelpe tynn og oppløse slim og utvise den fra kroppen. En urte slimløsende, en favoritt av forfatteren, er urte kombinasjon av bukkehornkløver og timian, som er tilgjengelig i kapselform. Ofte markedsført som en naturlig decongestant, dette produktet tynner ut slim i nesen din og hjelper kroppen kvitte seg med slimet. Det kan tas i flere dager hvis du har en kald eller enkle slim buildup, eller du kan ta et kurs av denne kombinasjonen som varer flere måneder hvis du har problemer med kronisk nasal og sinus slim buildup. Bukkehornkløver kan senke blodsukkeret, så hvis du er en diabetiker, nøye overvåke blodsukkernivået når du tar bukkehornkløver. Horehound har også slimløsende egenskaper. Horehound godteri er en gammeldags middel mot forkjølelse. De er beroligende til halsen, og så lenge de inneholder faktiske horehound, jobber også slimløsende magi. Som bukkehornkløver, kan horehound føre til en senking av blodsukkeret, selv om det ikke er sannsynlig å være et problem hvis du er inntak av det i godteri skjemaet. Isop er også en slimløsende og sies å ha antivirale egenskaper også. Lage en te fra bladene. Marshmallow urten er en annen naturlig slimløsende som også har decongestant egenskaper og hjelper fordøyelsessystemet. Herbal marshmallow er lettest funnet i supplement form.

Andre former for tiltak

Urter kan også hjelpe kroppen produserer mindre slim slik at det ikke bygger opp. Øyentrøst er en urt som bidrar til å redusere slim sekresjon ved å stabilisere slimhinnene i nesegangene som har blitt betent. Sambuca, eller eldste blomst, på den annen side, har naturlig snerpende egenskaper, som tørke opp overflødig slim.