Digidexo.com

Fordøyelsesenzymer for Arthritis Relief

Fordøyelsesenzymer for Arthritis Relief


Mens vi tenker på leddgikt som en sykdom som påvirker bare leddene, er det en systemisk sykdom som påvirker hele vår helse. Betennelse er et kjennetegn på sykdommen. Hvis du lider av leddgikt og ønsker fritak uten bivirkninger av reseptbelagte medisiner, kan du være i stand til å finne lindring, samt generelt bedre helse, ved å ta fordøyelsesenzymer.

Definere fordøyelsesenzymer

Fordøyelsesenzymer er produsert av kroppen din til å hjelpe deg å bryte ned maten du spiser, slik at ernæring som finnes i disse matvarene kan absorberes og brukes av kroppen din. Fordøyelsesenzymer er tilstede i spytt, i magen og tynntarmen, samt i noen av maten du spiser. Ulike enzymer målrette ulike komponenter i mat. Amylase i spytt, for eksempel, begynner å bryte ned karbohydrater. Mens fordøyelsesenzymer er avgjørende for fordøyelsen, de spiller andre viktige roller i kroppen også. En av disse rollene er i å hjelpe kroppen å redusere varigheten og alvorlighetsgraden av betennelse og bidrar med vev reparasjon og utvinning tid. Som du alder, reduserer kroppens produksjon av fordøyelsesenzymer. Tilfeldigvis er leddgikt mer vanlig som du alder.

Linking Enzymer og leddgikt

Ifølge ernæringsfysiolog Liz Lipski, Ph.D., bidrar defekt fordøyelsen til leddgikt, og pasienter med leddgikt svarer godt når de ble behandlet med supplerende fordøyelsesenzymer. Hun sier hennes klinisk arbeid på Transformation Enzyme Corporation viser støtte bevis på at supplerende enzymer for fordøyelsessystemet og immunsystem kan redusere betennelser og produsere leddgikt lettelse sammenlignes med det som produseres av vanlige medisiner foreskrevet for leddgikt. Dessverre disse kliniske studier ikke har blitt offentliggjort, i noen fagfellevurderte medisinske tidsskrifter, slik at hennes bevis på dette stadiet er anekdotisk. Det betyr ikke at hun er galt, bare at det ikke foreligger objektive bevis for tiden at hun har rett.

Din bruk av fordøyelsesenzymer

Spørsmålet om hvorvidt du bør prøve fordøyelsesenzymer for leddgikt er en som bør besvares av deg og legen din. Ikke gjør noen endringer i medisinering eller diett uten å snakke med legen din først. Legen din kan godkjenne legge fordøyelses enzym kosttilskudd til behandling regime fordi de kan hjelpe, og selv om de ikke gjør det, de er ikke sannsynlig å forårsake noen skade. Hvis du vil prøve å bruke fordøyelsesenzymer, anbefaler Dr. Lipski en fordøyelseskanal enzym supplement til hvert måltid, og proteaseenzymer to ganger daglig uten mat. Du kan også dra nytte av ekstra vitamin C og glukosamin og chondroitin kosttilskudd. Probiotika er også kjent for å støtte fordøyelsen helse.