Digidexo.com

Sunn Matpakke og Meny Planer for Kids

Sunn Matpakke og Meny Planer for Kids


Fôring dine barn slik at de forbruker riktig antall kalorier med optimal ernæring for deres voksende organer kan være en utfordring. Forfatterne av "Real Food for sunne barn", Tracey Seaman og Tanya Wenman Steel forteller oss at barn fra fem til 11 bør spise mellom 1400 og 2000 kalorier om dagen. Jo mer aktive barnet ditt er, jo nærmere high-enden av skalaen de kan gå.

Sunne Matpakker

Bruk hele korn brød, tortillas eller pita å gjøre ditt barns sandwich og fyll med et protein som peanøttsmør, magert kjøtt eller ost. Bønner, nøtter og tofu er en stor måter å legge til protein. Legg fargerike frukt eller grønnsaker kuttet opp i biter store biter og inneholder kalsium som melk, yoghurt eller forsterkede juice. Holde det variert og interessant, så barnet ikke mister interessen.

Frokost

Barn som spiser en sunn frokost finne det lettere å konsentrere seg, og er mer kreative og fysisk aktiv, ifølge Mayo Clinic. Inkluder hele korn i form av rundstykker, bagels eller frokostblandinger og et protein som egg, peanøttsmør, fisk eller magert kjøtt og fjærkre. Legg magre meieriprodukter som melk, yoghurt eller ost og topp det hele med frisk frukt, spise helt eller 100 prosent juice uten tilsatt sukker.

Lunsj

Involver barnet ditt når du gjør lunsj for dem når de ikke er på skolen. Nå er et godt tidspunkt for å prøve noe nytt som du kan endre og legge til deres skole matboks. Cook pizzadillas: en fullkornstortilla doblet over spinat og parmesan og stekt i en stekepanne til osten har smeltet - alltid flott spist kald, også. Serveres med en side marinara saus for dipping. Koke litt quinoa, og legge sautert ferske grønnsaker for å gjøre Confetti Quinoa. Lag dine egne crunchy pita chips å dyppe i en agurk saus, eller bruk hakkede grønnsaker som rå gulrot eller selleri å dyppe.

Middag

Lage middag så lyse og interessant som du kan, og gi barnet ditt et alternativ av hva du spiser. Hvis han velger, er han mer sannsynlig å avslutte den med det minimum av griner fra deg. Inkluderer to grønnsaker, enten i en "stealth" saus som en tomatsaus, eller på egenhånd. Hvis barnet ditt ikke liker kokte grønnsaker, tilby skiver gulrøtter og agurker som en forrett. Cook spaghetti og kjøttboller, brokkoli pasta med pesto, grillet fisk elendige eller kylling Caesar salat i hel-hvete pitabrød.