Digidexo.com

mangler dybdesyn

Vision problemer forbundet med Alzheimers sykdom

Vision problemer forbundet med Alzheimers sykdom


Få mennesker vet at orienterings- og Alzheimers sykdom - både vanligvis forbindes med de eldre - er faktisk i slekt. Alzheimers Association rapporterer at over 60 prosent av Alzheimer-pasienter opplever en nedgang i minst en visuell kapasitet.

Perception

Alzheimers sykdom fører til synshemning ikke ved å påvirke øyet, men hjernen. Pasienter har problemer med å oppfatte hva de ser i form av bevegelse, dybde og farge, snarere enn problemer med klarhet.

Motion

Drs. Charles Duffy og Sheldon Tetewsky ved University of Rochester (New York) Center for Visual Studies publisert forskning i 1999 på "motion blindhet" observert i Alzheimer-pasienter. De oppdaget pasientene fikk ikke se flytende bevegelse, men i stedet oppfattet verden som en serie stillbilder. Legene antar at denne stop-and-go syn på verden fører pasientenes desorientering, selv i et kjent miljø.

Dybde

Alzheimer-pasienter kan også mangler dybdesyn, forårsaker tredimensjonale objekter å vises flat som tegninger. Dette kan gjøre skygger ser ut som hull, forårsaker frykt eller forvirring for de med demens.

Farge

Fargesans avtar med alderen for alle, men Alzheimers pasienter viser større tap i den blåfiolette, noe som gjør blues, blå-grønne og blå-fioler se det samme. Red skiller seg ut mest, noe som gjør røde elementer lettere for demente å se.

Verdi

Dr. Peter Rosen av Sharp Rees-Stealy Medical Group of San Diego, California, sier screening for synshemning hjelpemidler tidlig deteksjon av Alzheimers, bremse sykdommen fremgang.

Mangler IgG antistoff i babyer

Mangler IgG antistoff i babyer


Immunsystemet er sammensatt av forskjellige typer av celler for å hjelpe kroppen bekjempe sykdom. En type celler, B-lymfocytter, produsere antistoffer, små proteiner som festes til og inaktiverer invaderende organismer. Antistoffer kommer i fem klasser (immunglobuliner): G, A, M, E og D. immunoglobulin G (IgG) er antistoffer i kroppen som vedvarer langsiktig og beskytter mot gjentatte infeksjoner lenge etter den første eksponering. Barn født uten IgG møte mange vanskeligheter med infeksjoner uten riktig behandling.

Immunoglobulin G

Immunoglobulin G er til stede i alle kroppsvæsker og vev i menneskekroppen. Som de andre antistoffer, IgG antistoffer fester seg til organismer. Dette tags organismene for ødeleggelse og / eller hindrer dem i å fungere. Det er fire underklasser av IgG, og en mangel i noen av underklasser tillater opportunistiske infeksjoner, spesielt bakterielle infeksjoner.

Symptomer

Babyen er født med en IgG antistoff mangel vil vises normalt, med ingen fysiologiske defekter merk. Men etter hvert som barnet blir utsatt for virus og bakterier, vil barnet utvikle tilbakevendende infeksjoner som ørebetennelse, lungebetennelse, øvre luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse og halsinfeksjoner. Hos personer med et normalt immunforsvar, eksponering for de organismer som forårsaker disse infeksjoner fører til livslang immunitet fra en annen infeksjon.

Diagnose

Fordi det er andre immunsystemproblemer som kan forårsake lignende infeksjoner, vil helsepersonell gjøre en rekke laboratorietester for å avgjøre hva immunsvikt som forårsaker disse infeksjonene. Disse testene inkluderer en komplett blodprosent å telle antall hvite blodlegemer. Dessuten vil et serumprotein elektroforese fortelle leverandøren hvis IgG, et protein, er mangelfull på barnet. Andre tester, for eksempel genetiske tester, er mindre vanlig, men kan være nyttig for å bestemme om IgG-mangel er ervervet eller arvet, eller en kombinasjon av begge.

Behandling

På grunn av de tilbakevendende infeksjoner, antibiotika kan være foreskrevet for å behandle og forebygge bakterielle infeksjoner. Noen barn med mer uttalt IgG antistoff mangler kan behandles med IgG replacement therapy. Avhengig av årsaken til mangel, kan noen barn vokser deres behov for antibiotika eller IgG replacement therapy. Så fortsatte konsultasjoner med helsepersonell er anbefalt for barn med IgG-mangel.

Prognose

Prognosen for en baby med manglende IgG antistoffer i stor grad avhengig av to faktorer: årsaken til mangel og overholdelse av behandling. Hvis årsaken er reversible eller annen måte mulig å behandle, vil barnet ikke krever livslang behandling. Hvis årsaken er permanent, vil fortsatt bruk av antibiotika og andre behandlinger har forventede bivirkninger. Likevel, bivirkninger av behandling er å foretrekke i forhold til effektene av tilbakevendende infeksjoner på lungene og andre organer i barns utvikling av kroppen.

Mangler som ville føre til anfall og GERD

Det er flere grunner som kan føre til utbruddet av beslag. Dette skjer uavhengig av alder. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), vanligvis kjent som acid reflux, er generelt bane av voksne, og ofte et resultat av dårlige livsstilsvaner. Det er visse mangler, men som også kan føre til at disse plager. I de fleste tilfeller vil det å følge et balansert kosthold gi deg lindring.

Lavt blodsukker

Diabetespasienter med ekstremt lave nivåer av sukker i kroppen har lidd av anfall. Denne formen for lavt blodsukker kan også være et resultat av en ubalansert eller utidige måltid plan. Den eneste kjente vitamin-mangel å forårsake en anfall er pyridoksin, eller vitamin B6, og dette skjer for det meste i spedbarn og barn.

Enzymmangel

GERD (sure oppstøt) kan manifestere ved å forårsake hyppige episoder av halsbrann. Mens det er flere livsstilsvaner som kan føre til GERD, er det også visse enzymmangel som kan føre til denne tilstanden. Micro Nutra.com, en helse journal, forklarer at hver del av fordøyelsessystemet, som begynner med magen, frigjør enzymer som fungerer sammen i fordøyelsen. Imidlertid, hvis det er lavt nivå av disse enzymene, er energien som kreves for prosessen med fordøyelsen ikke er tilgjengelig, og dette kan resultere i syre tilbakeløp. Hvis ignorert på en kontinuerlig basis, kan GERD føre til ytterligere komplikasjoner.

Mineralmangler

En mangel i en rekke mineraler kan føre til elektriske ubalanse i hjernen, og anfall som resultat. Disse mineralene omfatter felles natrium og magnesium. Slike mineral-og vitaminmangel, men vanligvis vises kun i ekstreme tilfeller av underernæring.

Vitaminmangel

En annen anerkjent årsak til GERD er vitaminmangel. Ifølge nettstedet acidrefluxgerd.net, er det ikke mangel på en bestemt vitamin som forårsaker GERD men heller fravær av mange vitaminer. Dermed viser GERD ofte opp i de med en ubalansert livsstil.

En mangel på vitamin B6 kan også føre til anfall, selv om tilstanden er vanligvis begrenset til spedbarn og små barn, ifølge epilepsy.com.

Hvordan vite om kroppen din mangler enkelte vitaminer

Vitaminer er en viktig del av menneskets kosthold, og mangler kan skape en rekke problemer, alt fra skjørbuk og tørt hår til blindhet. Vanligvis kan symptomer på en vitamin mangel forveksles med andre problemer, så det er viktig å få blod arbeid gjort for å finne årsaken til din sykdom. Men det er forskjellige forhold som er forårsaket av spesifikke vitaminmangel, og erstatte disse vitaminene kan ofte raskt slette problem

Hvordan vite om kroppen din mangler enkelte vitaminer

Detalj problemene som har forårsaket mistanke om vitamin mangel, selv symptomer som vises trivielt, for eksempel tørr hud og hår, eller misfarging av neglene. Det er viktig å være grundig, så ofte små tegn på mangel på vitamin gå ubemerket i lang tid, noe som kan føre til mer alvorlige problemer. En mangel på vitamin B-12, for eksempel kan føre til tretthet og vekttap, blant andre symptomer, i henhold til National Institutes of Health.

Forskning Hvilke vitaminer kan føre til at symptomene du opplever. National Institutes of Health har detaljert informasjon om alle viktige vitaminer, inkludert symptomer på mulig mangel. Hvis du opplever et betydelig antall av de symptomene som beskrives, vurdere å supplere som næringsstoff, og gå til legen din for videre behandling som kan være nødvendig.

Analyser kostholdet ditt, og se om du er i faresonen for noen mangel basert på hva du spiser. Næringsstoffer som vitamin C finnes i frisk frukt, slik at en mangel på disse i kosten kan føre til en slik tilstand.

Ta en generell multivitamin for et par uker, og se om symptomene dine begynner å forsvinne. Vitaminer fungerer ved å ha en konsekvent konsentrasjon i kroppen, så det er viktig å vente en stund før du gjør en dom om deres effekt. Vurdere å ta en bestemt vitamin supplement hvis du har en god ide om hva du mangler fra å se på kosthold og symptomer.

Gå til legen din for å få tester for vitaminmangel å vite sikkert. Mange vitaminmangel få alvorlige konsekvenser, muligens også bidra til død i ekstreme tilfeller. Legen din vil kunne endelig fortelle deg hva du mangler, og til og med gi deg råd om hvordan du får mer av det mangelfulle næringsstoff eller næringsstoffer.

Hint

  • Ikke alle multivitaminer er skapt like, så spør ekspeditøren på supplement forhandler hva de anbefaler. De får tilbakemeldinger fra kunder daglig, slik at de har en god ide om hva som fungerer.
  • For mye av noe vitamin er ikke sunt, så ikke overdriv. Målet er å ha sunne nivåer av vitaminer i kroppen, ikke unormalt høyt, og i dette tilfellet mer er ikke iboende bedre. I noen situasjoner, kan en vitamin skytende være assosiert med medisinske problemer i seg selv.

Viktigheten av ikke mangler medisiner Når HIV Positive

Viktigheten av ikke mangler medisiner Når HIV Positive


Selv om HIV-infeksjon må behandles når det begynner å kompromittere immunforsvaret, er det fortsatt mulig for behandlinger for å mislykkes og nødvendiggjøre nye behandlingskombinasjoner. Den vanligste årsaken til behandlingssvikt er viral motstand på grunn av tapte medisinering doser.

Pre-Treatment Counselling

Forbehandling rådgivning er nødvendig før behandlings HIV regimer kan begynne. Diskusjonen med rådgiveren vil inkludere betydningen av tilslutning til HIV-medisiner samt livsstilsvalg, kosttilskudd bekymringer og mulige interaksjoner med eksisterende medisiner.

Etterlevelse

Ikke mangler HIV medisiner er viktig fordi hver savnet dose kan øke sjansene for at viruset blir resistent mot medisinene som blir brukt til å behandle den.

Grunner for Ubesvarte Medisiner

Grunner for manglende medisiner kan inkludere å glemme å ta medisinen, å bli overveldet av stress av omsorg for en ektefelle eller familiemedlem som også har sykdommen, eller utmattelse forårsaket av selve viruset. Familie og arbeidsoppgaver kan også gjøre det lett å glemme å ta medisiner.

Behandlingssvikt

Når et medikament for HIV opphører å være effektiv i å bremse eller stoppe spredningen av viruset, er dette kjent som behandlingssvikt. Dårlig etterlevelse kan la viruset en sjanse til å mutere slik at dagens medisiner ikke lenger har noen effekt på virus celler.

Alternativer

Når en HIV-positiv person blir resistente mot HIV-medisiner, blir han ofte resistente mot lignende medisiner som faller inn i samme klasse. Nye behandlings bølger må startes som inneholder helt forskjellige legemidler i et forsøk på å kontrollere viruset.

Kalium mangler hos mennesker

Kalium er et viktig næringsstoff og elektrolytt, reguleres av nyrene, som gjør at kritiske cellefunksjoner som nerve sendinger og muskelsammentrekninger. Kalium mangel kan være forårsaket av en høy-salt diett, væsketap eller nyre problemer. Det kan også være en reaksjon på et reseptbelagt legemiddel eller medisinsk behandling. Kronisk lav kalium kan føre til alvorlige problemer som høyt blodtrykk, hjerneslag og osteoporose.

Årsaker

Nyreproblemer, kreft behandlinger og legemiddelinteraksjoner alle kan hemme kroppens evne til å få tilgang inntatt kalium. Mer vanlig, bare spyler væsketap gjennom oppkast, diaré, diuretika eller rikelig svette kalium fra kroppen.

Natrium

Natrium er kalium partner i muliggjør celleaktivitet, og de to næringsstoffer bør være til stede i kroppen i omtrent like mengder. Høy-salt dietter kan forstyrre denne balansen ved å innføre overskytende natrium inn i kroppen.

Problemer

Fordi kalium reguleres av nyrene, nyreproblemer og kalium mangler ofte opptrer sammen. Lav kalium kan påvirke funksjonene til hjertemuskelen, som fører til høyt blodtrykk og hjerneslag. Kronisk lav kalium kan føre til osteoporose og påvirker hukommelse og tenkning ferdigheter.

Advarsler

Lav kalium kan føre til hjertebank, muskelsvakhet, magekramper og tretthet. Selv om disse individuelle symptomer kan virke mild, kan oppleve dem sammen signalisere et alvorlig problem.

Kosttilskudd

Hvis du er på noen form for reseptbelagte stoffet, ta kontakt med legen din før du tar en kalium supplement, fordi for mye kalium kan skade nyrene.

Diet

Usaltet nøtter, lav-natrium tomat juice og pasta saus, melk, yoghurt, sitrusfrukter, poteter og bananer er gode kilder til kalium. Elektrolytt-forbedret drikker kan erstatte kalium utskilles under væsketap.

Dybdesyn i Vision Testing

Dybde erkjennelse har evne i øyet til å fortelle avstanden mellom objekter, også kjent som stereopsis. Det finnes to standardtester som optikere bruker for å finne ut om dybdesyn er tilstrekkelig.

Titmus Fly Stereotest

Titmus Fly Stereotest er et tredimensjonalt bilde av en flue som vises vingene for å bli sittende nærmere betrakteren. Noen tester også bruke en sommerfugl eller andre bevingede bug. Optikere ofte bruke denne testen på små barn ved å be dem om å prøve å ta tak i vingene.

Random Dot Stereotest

En tilfeldig dot stereotest, også kalt en Frisby Stereotest eller Lang Stereotest, benytter et ark av punkter hvor en eller flere av de punkter som synes å skille seg ut fra de andre. De optikere ber pasienten å peke ut hvilke prikk vises nærmere.

Testresultater

Dybdesyn tester brukes ofte i små barn å finne ut om begge øynene har sterk visjon eller hvis barnet kan ha synsproblemer i fremtiden. Hvis dybdesyn er fast bestemt på å være substandard, det er terapi og øvelser som kan forbedre den.

Hvordan håndtere en mangel på dybdesyn

Hvordan håndtere en mangel på dybdesyn


Dybdesyn gir deg muligheten til å se verden i tre dimensjoner. Visuelle ledetråder hjelpe en eller begge øyne oppfatter hvor langt unna objekter er og hvor fort de nærmer seg. Når folks øyne fungerer som de skal, uten betingelser eller lidelser som påvirker dem, de er i stand til å oppfatte dybde og avstand av objektene rundt dem med nøyaktighet. Det hjelper dem å unngå å kjøre inn i ting eller strekker seg etter ting som ikke er innenfor armlengdes avstand. En tilstand som amblyopi, vanligvis kjent som lat øye, kan behandles for å forbedre mangel på dybdesyn i et individ.

Hvordan håndtere en mangel på dybdesyn

•  Ta kontakt med en lege hvis du opplever sløret eller dobbelt syn eller en merkbar mangel på dybdesyn som får deg til å kjøre inn i gjenstander eller nå for objekter som ikke er rett foran deg.

Bruk en lapp over ditt sterke øyet dersom årsaken til manglende dybdesyn er diagnostisert som amblyopi. Bruker plasteret vil tvinge deg til å bruke svakere øyet og på sikt vil styrke svakere øyets evne til å se normalt.

Snakk med legen din om laser øye kirurgi som kan brukes til å kutte en muskel i svakere øyet, og tvang den til å lage en ny tilkobling med hjernen som resulterer i mer nøyaktig visuell persepsjon.

Bruk en virtuell virkelighet videospill. Dette kan bidra til å styrke det svake øyet og hjelpe det til å fungere sammen med den sterke øye å oppnå normal dybdesyn, ifølge en BBC News rapport.

Hint

  • Hvis mangel på dybdesyn er alvorlig, bære en stokk for å hjelpe deg å gjenkjenne hvor langt gjenstander er borte fra deg. Det kan hjelpe deg å unngå å snuble over eller kjører inn i objektene.

Hvordan få tilbake din dybdesyn

Hvordan få tilbake din dybdesyn


Dybdesyn, for det meste, kan oppdages med bare ett øye, men forskjellen mellom de to øynene er det som gir oss en bedre forståelse av dybde. Med hvert øye tolke en scene fra en litt annen vinkel, bestemmer hjernen forskjellen som en klarere forståelse av dybden mellom de to bildene. Vision er i hovedsak en lært sensorisk respons, så hvis det er noen problemer med dybdesyn, kan du omskolere øynene dine til å fokusere bedre å få den sensoriske funksjon jobbe mer effektivt.

Hvordan få tilbake din dybdesyn

Omskolere din ikke-dominante øyet. Du har en tendens til å bruke ett øye mer enn den andre, noe som gjør den ikke-dominante en slags lat. Dette kan påvirke dybdesyn siden du trenger begge øyne som arbeider effektivt for best resultat. Bruk en lapp over det dominerende øyet å gi den ikke-dominante øyet en treningsøkt. Prøv dette i 10 eller 15 minutter om gangen på en jevnlig basis.

Se rett foran deg. Uten å bevege hodet, beveger øynene høyre så venstre. Flytte dem opp og ned. Hold gjør dette i 5 minutter for å utøve dine øyne.

Stirr rett fram. Ta med din oppmerksomhet til periferiområde. Test deg selv for å se hvor mye du kan gjenkjenne uten å snu hodet. Hjernen din er den som tolker bildene, så gi hjernen din en treningsøkt vil hjelpe signal til hjernen din at det bør ta hensyn til dette området.

Slå av lyset i et rom i huset og trekke for gardinene. Har en annen person lage mønstre på veggen med en lommelykt. Disse mønstrene bør veksle mellom å gå diagonalt, opp, ned, frem og tilbake. Følg lyset med øynene.

Hold en penn på armlengdes avstand foran deg. Ta den mot ansiktet sakte, ser det tett med øynene. Stopp før du skriver på deg selv og utvide den på en armlengdes avstand igjen. Gjenta dette flere ganger. Gjør dette et par ganger i uken. Du vil lære å oppfatte noen dybdesyn etter merking ansiktet et par ganger.

Øvelse øynene med labyrinter og skjulte bildet gåter. Dette vil gi øynene dine en trening for å hjelpe med å fokusere øynene.

Liste over Nutrient Mangler Foods

Liste over Nutrient Mangler Foods


The US Department of Health bemerker i sin kosten retningslinjer at mange amerikanere forbruker flere kalorier enn de trenger, mens på samme tid ikke klarer å ta i den anbefalte mengden av næringsstoffer. Dette er fordi de spiser mat med høyt kalori og mangler i ernæringsmessig verdi. National Institutes of Health anbefaler å spise mat i sin mest naturlige form for å motta nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Spis frukt i stedet for sukkertøy, for eksempel, som et sunnere måte å få karbohydrater og sukker.

Raffinert sukker

Ifølge National Institutes of Health, forbruker raffinert sukker gir rikelig med kalorier. Kaloriene i disse matvarene, men regnes som såkalte "tomme kalorier" fordi de ikke inneholder fiber, vitaminer eller mineraler. Eksempler på raffinert sukker inkluderer godteri, brus, fruktjuice fra konsentrat og andre drikker som inneholder tilsatt sukker.

Sauser som pannekake sirup og noen typer ketchup er fulle av raffinert sukker som legger kalorier og mangel næringsstoffer. Selv honning, som noen mennesker vurdere en sunn form for sukker, inneholder faktisk mer kalorier enn sukker. Hvis du bruker disse næringsstoff mangler mat du kan få vekt uten fordelen av å ta i næringsstoffer.

Raffinert mel

Hvitt mel og hvit ris er eksempler på raffinerte matvarer som mangler essensielle næringsstoffer, inkludert B-vitaminer. Den sunn fiber har blitt fjernet, og sammen med den, mange av de vitaminer som finnes i hele versjon av disse korn. Noen raffinerte matvarer kan ha vitaminer lagt. Selv om dette er bedre enn ingen vitaminer i det hele tatt, er det fortsatt anses sunnere å spise hele korn i sin opprinnelige form.

Fettrik mat

Junk mat, som er generelt høy i fett og ofte svært bearbeidet, er perfekte eksempler på mat som mangler næringsstoffer og bør unngås. Stekt kylling, pizza, donuts og pommes frites er lastet med fett, som gir tomme kalorier. I kroppen blir fett omdannes til fettsyrer, som reiser gjennom lymfesystemet. Mens vi har behov for en viss mengde fett på våre dietter, en diett som inneholder for mye fett kan kompromittere immunsystemet og føre til en rekke sykdommer, så vel som vektøkning. Det er også verdt å merke seg at tomme kalorier fra mat mangler næringsstoffer kan faktisk gjøre deg mer lyst på sukkerholdig og fettrik mat, vedlikeholdende syklusen av dårlig spise.

Alkoholholdige drikker

Alkohol, gjort gjennom gjæring av stivelse eller sukker, inneholder om lag sju kalorier per gram. Kaloriene i alkohol er tomme fordi de gir ingen vitaminer, fiber eller mineraler. Et glass vin og et skudd av brennevin har lignende alkoholinnhold og kalorier. Brennevin, for eksempel whisky, har en høyere alkoholprosent og - dermed - flere kalorier.

Hvordan dekke mangler tenner i munnen

Hvordan dekke mangler tenner i munnen


Å ha et gapende hull i munnen der en tann eller tenner skal være er ikke hyggelig. Manglende tenner kan alvorlig påvirke hvordan du ser ut, ofte til det verre. Eventuelle manglende tenner du har påvirker hvordan tennene slot sammen når du bite ned på mat. Manglende tenner kan føre til mat for å bli fanget i områder, som kan føre til tannråte og tannkjøttsykdom. Fra en kosmetisk vinkel, er det flere måter du kan kompensere for manglende tenner, alt fra kroner til partielle proteser eller et komplett sett av proteser.

Bruksanvisning

•  Sett i en fast delvis protese, som er kjent som en bro. En bro over gapet dekker opp i munnen til venstre med en eller flere tenner ved å skape en "bro" mellom de eksisterende tenner. Denne type bro er limt inn i munnen med dentalsement, mens en fjernbar bro kan fjernes av brukeren.

Sett en caps eller en krone. Caps er det beste alternativet for å dekke hull i tennene når en del av tannen mangler, fordi de kan monteres på de delvise restene av en tann. De er også nyttige for å avstive en eksisterende fylling når tannen som omgir fyllingen er nesten borte.

Bruk et sett med proteser. Dette er den beste løsningen hvis du mangler flere tenner og ønsker å dekke den resulterende gap. Det er delvis og full proteser. Partielle proteser er montert på en plast eller metallplate eller et rammeverk som er stukket inn i munnen, og holdes på plass med klips. Full proteser er utslitt når ingen tenner igjen i enten øvre eller nedre kjeve. Øvre full proteser sug på din gane å holde på plass. Hvis du gjør bære proteser, sørg for å rengjøre dem etter hvert måltid, ved hjelp av såpe eller en protese renere og en myk tannbørste.

Hva Mangler Årsak Dårlig oppførsel med autisme?

Hva Mangler Årsak Dårlig oppførsel med autisme?


Mange ganger barn med autisme er merket med alvorlige atferdsproblemer. Når observert uten kjennskap til de tilhørende nevrologiske utfordringer og mangler, atferd som skriker, krasje inn i ting, hyperaktivitet, uttak, upassende latter, og invadere andres plass ser ut til å være en indikasjon på manglende disiplin og regelrett trass. Dette er ikke tilfelle i det hele tatt. På grunn av nevrologiske mangler, disse barna møter utfordringer daglig som hemmer deres evne til å gi mening av verden rundt dem.

Sensoriske Processing Issues

Mange barn med autisme er mangelfull på sanseintrykk. Normal sensoriske integrering tar informasjon fra omgivelsene gjennom sansene og sensoriske systemer, inkludert syn, lukt, lyd, berøring, og romforståelse (hvor kroppen slutter og plass begynner). Informasjonen blir behandlet i hjernen og deretter tolkes, organisert og sendt tilbake til kroppen med instruksjoner for en passende reaksjon.

Å ha en sensorisk prosessering-mangel innebærer inngangs oppsamles, men når dataene kommer inn i hjernen er det ikke behandles på riktig måte, og derfor sender hjernen ut upassende og responser unormale.

Hyperresponsive er når hjernen hovedsak kortslutninger fra forstørret eller intense opplevelser. Selv den minste berøring til et barn kan utløse en "fight or flight" respons: Nervesystemet er stadig i høy beredskap og oppfatter nesten hver bevegelse eller følelse som fare. På grunn av dette, kan barnet unngå visse matvarer, klær, bevegelser, eller utføre gjentatte bevegelser i et forsøk på å roe kroppen.

Motsatt er hyporesponsiv når hjernen rett og slett ikke registrerer og svare på innspill mottas. Et barn kan falle eller bang hodet og indikerer ikke noen følelse av smerte. I et forsøk på å gi mening til hans verden, kan han ansette alle andre sanser for å kompensere.

Ergoterapi er anbefalt, sammen med regelmessig bruk av produkter som komprimering eller vektet vester, kropp strømper, og spinning svinger for sensorisk støtte.

Digestive Enzyme Mangler

Barn med autisme har en tendens til å ha problemer med fordøyelsen grunn av en enzym mangel, som ofte kan danne leakiness av tarmslimhinnen, mer kjent som lekk tarm.

Denne mangel lar delvis fordøyd mat stoffer som kalles peptider til å gå rett inn i blodbanen. De vanligste syndebukkene som utløser disse reaksjonene er gluten og kasein.

Gluten og gluten-lignende proteiner blir funnet i hvete og andre kornsorter, så vel som matvarer fremstilt fra disse korn. De er også funnet i nærings stivelser, semule, malt, soyasaus, smaksstoffer, og kunstige farger.

Kasein er et protein som finnes i melk og matvarer som inneholder melk som ost, smør, yoghurt og iskrem.

Når gluten og kasein ikke er skikkelig fordøyd, peptider dannet opptre som opiater, forårsaker hjernen fungerer til kortslutning og endre den autistiske barnets atferd, oppfatninger, og svar på hennes omgivelser. Atferdsproblemer fra et fordøyelses mangel kan inkludere sosial tilbaketrekning, upassende latter, og reguleringsplan ut.

Det er mange levedyktige og deilige substitutter tilgjengelig som glutenfri pasta, frokostblandinger, kjeks, og til og med brød. Kokosmelk-baserte iskrem og yoghurt blir stadig mer populært, samt mandelmelk.

Funksjonell Disconnect Between hjernehalvdelene

Basert på studier av Dr. Robert Melillo, autisme og andre lærevansker er forårsaket av varierende grader av en hemisfærisk ubalanse i hjernen.

For at hjernen skal fungere normalt, må aktivitetene i både høyre og venstre hjernehalvdelen fungerer i harmoni. Når hjernen ikke lenger kan effektivt dele og integrere informasjon, blir det koblet fra.

Den mangelfulle halvkule, og prosentandelen av gapet mellom de to diktere de forskjellige symptomer og virkemåter som tidligere har vært identifisert som separate diagnoser.

Høyre-hjerne mangelfulle personer er logisk, lineær, og bokstavelig i sin oppfatning av ting; de går glipp av det store bildet sammen med sosiale signaler og implikasjoner. De kan gjenta og huske, men ikke forstå dataene de resitere. Fysisk er det vanlig for dem å ha mat sensitiviteter, allergier og fordøyelsesproblemer. Deres gangart er vanskelig og musklene ikke er fullt utviklet, noe som vil direkte påvirke koordinering. Disse egenskapene er typiske for de med autisme og ADHD.

Venstre-hjernemangelfulle personer er mer kreative, atletisk, og har problemer med detaljer. Sine motoriske ferdigheter kommer med problemer, og de kan snubler over ord hvis du er sliten eller frustrert. De er sterke i matte resonnement og leseforståelse. Disse egenskapene er typiske for de med dysleksi.

Begge typer har ekstreme vanskeligheter prosessering og integrere sanseinntrykk, som kan manifestere seg i mange ulike former, inkludert over- eller under følsomhet for lys, lyder eller berøring, samt kresen spise.

Dr. Melillo forskning viser at hjernen ikke er fastkoblet og det funksjonelle frakobling kan korrigeres gjennom en streng terapi og ernæring program.

Hva Mangler Årsak Homocystein?

Homocystein

Homocystein er en aminosyre som finnes i blodet som anvendes som en byggesten for andre aminosyrer. Kroppen omdanner homocystein i L-metionin eller L-cystein. L-cystein kan senke insulinnivået, og har vært brukt til behandling av hypoglykemi. L-metionin blir brukt til å bygge andre aminosyrer, men feilaktig omdannelse av L-metionin kan føre til aterosklerose. Homocystein er biosyntetiseres i kroppen. Beløpet som er funnet i blodet serum er påvirket av kosthold og familiens historie. En risikofaktor for koronarsykdom er homocysteinnivå i blodet ditt. Hvis det er høy (et nivå bestemt av alder og kjønn), vil du være i faresonen for koronarsykdom.

Når Homocystein er for høy

Du kan fremvise en eller en kombinasjon av symptomer som indikerer dine nivåer av homocystein øker. Disse symptomene er høyt kolesterol, høye hvite blodceller, høyt kalsiumnivå eller plakk bygger seg opp i blodet ditt. Høye nivåer av homocystein øker din sjanse eller hjerteproblemer som hjerteinfarkt, hjerneslag og blodpropp i lungene eller ben. Det kan også oppmuntre til åreforkalkning ved å skade den indre fôr av arteriene og oppmuntre blodpropp. Men, sier American Heart Association at ingen direkte årsakssammenheng er funnet ennå.

Testing

Hvis du har en familiehistorie med hjertesykdom eller er i en tidlig fase, kan legen din be om en homocystein blodprøve. Selv om det kan være noe variasjon fra laboratorium til laboratorium for hva som er normalt, er det normale området generelt ansett 0,54 -2,3 mg / l eller 4-17 mikromol / L.

Årsaker

Mangler folsyre, vitamin B6 eller vitamin B12 kan føre til høye nivåer av homocystein. Disse vitaminene er kjent for å regulere nivået av homocystein i blodet. Andre forhold som homocystinuria, nyresykdom, hypotyreose, Alzheimers sykdom eller visse kreftformer, som tykktarms og brystkreft, kan øke nivået av homocystein. Din alder og kjønn også kunne påvirke din homocysteinnivå, som det øker som du blir eldre, og det er høyere hos menn enn kvinner.

Når Homocystein er for lav

Hvis homocysteinnivået er for lavt, kan det være forårsaket av legemidler som antiepileptika, antibiotika, teofyllin, p-piller og tamoxifen. For mye folsyre, vitamin B12 eller niacin også kunne påvirke din homocysteinnivå.

Hvordan lage en tann, når man mangler?

Hvordan lage en tann, når man mangler?


Med mindre det er Halloween og noen er kledd opp som en jack-o-lanterne, bør manglende tenner erstattes for å opprettholde tyggeevne, estetikk og tannhelse. Tennene er tapt av ulike grunner, men det finnes også en rekke måter å erstatte dem. Tann erstatning krever tann kunnskap, som den er komplisert og detaljert. Tannimplantater, broer, partielle proteser og akryl stayplates eller "svømmeføtter" er de vanligste behandlinger for en enkelt manglende tann.

Bruksanvisning

Planlegge en avtale med din vanlige tannlege. Hvis du ikke har en vanlig tannlege, 1800dentist.com eller American Dental Association (ada.org) kan bistå med å finne en hederlig, lokal tannlege.

Delta på Tannlegetime som var planlagt. Dersom tannlegen er ikke den som fjernes den tann, la x-stråler til å bli tatt av tannlegeassistenten, i regi av tannlegen.

Send til en muntlig eksamen av tannlege, dette gjør ham til beste bestemme løpet av behandlingen som kan tilbys for å erstatte tannen.

Diskuter behandlingstilbud med tannlegen. Den optimale behandlingen tannlegen vil anbefale for en manglende tann er et tannimplantat med en porselenskrone. Dette innebærer en metallskrue implanteres i benet hvor det manglende tann var. Etter oppstår healing, går en krone på pinne.

Den neste beste rette ville være en porselen støpt metall bro. Dette kan gjøres et par måter: En Maryland bro er bare en keramisk tann med metall vinger på det at obligasjons til tennene på hver side. En konvensjonell bro innebærer reduksjon av tennene på hver side av den manglende tannkroner og laget med en falsk tann smeltet mellom dem. Alle broer er permanent sementert.

Følgende betraktning ville være en delvis protese laget med en spenne krom ramme holder en kunstig tann erstatte mangler en.

Siste behandling alternativet vil trolig være en akryl stayplate eller "flipper" som passer i munnen bak tennene som en delvis protese. Det er all akryl uten rammeverk og vanligvis uten klips, holder en kunstig tann for å erstatte den manglende tannen. En stayplate er bare kosmetisk og ikke anses permanent behandling.

Velg den foretrukne behandling og planlegge avtaler med tannlege kontoret å ha den manglende tannen erstattes.

Mangler en periode Normal?

Mangler en periode Normal?


Amenoré, manglende menstruasjon, kan ha en rekke årsaker. I mange tilfeller er årsaken til ikke menstruerende en normal, forventet forekomst. I andre tilfeller, unnlatelse av å menstruere signaliserer et problem. Ved å forstå noen av grunnene til at du kan gå glipp av en periode, vil du ha en bedre idé om du bør oppsøke lege for å diskutere din mangel på menstruasjon.

Reproduktive Årsaker

Et antall fysiologisk normale grunner for mangler en periode er koblet til en kvinners reproduktive syklus. Nummer én grunn kvinner ikke menstruere er graviditet, ifølge Drugs.com. Etter en graviditet er avsluttet, tar det en tid for en kvinnes sykluser for å gå tilbake til det normale. Denne perioden har en tendens til å vare kortere tid for yngre og bedre ernært kvinner og lengre de mer levende fødte en kvinne har hatt og jo mer hun breastfeeds. Kvinner opphører også ha perioder hvis de har en hysterektomi, hvor livmoren er fjernet, og i overgangsalderen, den naturlige enden av menstruasjon.

Hormonelle årsaker

En rekke hormonelle forstyrrelser kan føre til en kvinne til å savne henne periode. Polycystisk ovariesyndrom - en tilstand der kvinner har en tendens til å være overvektig, har store mengder kroppshår og har unormalt høye nivåer av hormoner - kan hindre en kvinne fra mensen. En overaktiv eller underactive skjoldbruskkjertelen eller en hypofyse svulst kan forstyrre en kvinnes hormoner nok at hun ikke menstruere. En kvinne kan også slutte å ha perioder hvis hun går gjennom tidlig overgangsalder, der hennes egg tilførsel avtar før fylte 40.

Stress

Stress kan føre til opphør av menstruasjonen. Psykisk stress påvirker hypothalamus, den delen av hjernen som styrer en kvinnes reproduktive hormoner. Hvis stress er alvorlig, kan det forstyrre normal hormonelle funksjon nok til at hun savner henne periode. Ekstrem trening eller overdreven vekttap, for eksempel fra en spiseforstyrrelse, kan også plassere en alvorlig nok belastning på en kvinnes kropp for å forstyrre hennes menstruasjonssykluser. Disse unormale grunner for mangler en periode kan reverseres når stresset slutter.

Medisiner

Noen medisiner kan føre til en kvinne til å savne henne periode som en naturlig bivirkning. Hormonelle prevensjonsmetoder - for eksempel p-piller, lappen og intrauterine enheter - kan hindre en kvinne fra mensen. Selv etter avsluttet p-piller, kan en kvinne ikke gjenoppta normale menstruasjonssykluser for tre til 12 måneder. Andre stoffer som kan føre til en kvinne for å stoppe mensen inkluderer antidepressiva, blodtrykk medisiner og kjemoterapi.

Strukturelle Unormalt

Noen ganger kvinner har unormalt i deres reproduktive organer som forhindrer dem fra mensen. Hvis en kvinne har et medfødt problem der hennes livmor, eggstokker eller skjeden mangler, vil hun ikke være i stand til å ha perioder. Arrdannelse i livmorvevet på grunn av fibroid behandling eller et keisersnitt kan skade livmorslimhinnen nok til å hindre normal menstruasjon. Unormalt i skjeden, for eksempel en membran blokkere livmorhalsen eller ingen åpning til vagina, kan også forstyrre en kvinnes evne til å ha en periode.

Top Ten Sykehjem Helse Mangler

Top Ten Sykehjem Helse Mangler


Sykehjem i USA er inspisert hver 15 måneder eller mindre for å sikre at alle føderale forskrifter blir fulgt i befrielse av omsorg. Ifølge Department of Health and Human Services, statlige myndigheter inspisere det fysiske miljøet, smittevern, helsestell, rehabiliterende behandling, sykepleie, kosttilskudd tjenester, aktivitetstjenester, sanitær, og sosial interaksjon. En sitat oppstår når et anlegg omsorg eller miljø faller kort av føderale standarder. Centers for Medicaid og Medicare Services skissere 190 sannsynlige mangler. Manglene faller inn under kategoriene av laboratorium / radiologitjenester, administrasjon, fysisk miljø, smittevern, apotek tjenester, tannhelsetjenester, rehabiliterende tjenester, lege tjenester, bosatt rettigheter, opptak / overføring / utlading rettigheter, bosatt atferd / anlegg praksis, kvalitet av liv, bosatt vurdering, kvalitet på omsorg, kosttilskudd tjenester, og sykepleietjenesten. Henry J. Kaiser Family Foundation viser følgende mangler i 2008 som de 10 hyppigst siterte praksis:

Sykepleie og dokumentasjon

Kvalitet på pleien

Kvalitet på pleien gjelder forsikring om at alle tjenester gir omsorg som er nærmere definert av føderale forskrifter

Trykksår

Sitater som adresserer den omsorg som kreves for å administrere eller hindre åpne sår (trykksår).

Smittevern

Ansatte følger retningslinjer og prosedyrer for å håndtere smittevern spørsmål som blodbårne patogener, renslighet, eller smittsom sykdom.

Omfattende omsorgsplaner

Den omsorgsplan beskriver en nøyaktig program av omsorg for pasienten.

Kliniske poster

Pasientjournalen nøyaktig gjenspeiler alle tjenester og omsorg til pasienten.

Unødvendige legemidler

Alle medikamenter bestilt av legen på en PRN (etter behov) eller rutinemessig basis vil følge forskrifter fastsatt av den enkelte stat styret i sykepleie.

Miljø

Ulykke og Miljø

Alle ulykker og miljøfarer rapporteres og styres i henhold til forskrifter.

Rengjøring

Sykehjem gir et rent, ryddig og trygt miljø for pasientene.

Diverse

Mat sanitær

Maten er lagret, forberedt og håndteres på en hygienisk måte.

Faglige standarder

Alle tjenester som følge enkelte program spesifikasjoner for å sikre konsistens i omsorg.

Hvordan å være positiv når du mangler tid

Hvordan å være positiv når du mangler tid


Hvis du er en veldig travel person kan du oppleve at tidsplanen forårsaker tretthet og stress. Det kan være utfordrende å holde seg avslappet og har en positiv holdning hvis du føler deg sliten og slitt ned. Stress lederegenskaper, som avspenningsteknikker, riktig ernæring og gode søvnvaner kan alle hjelpe deg å holde positiv når du er opptatt. Ta deg tid til å nyte små øyeblikk med venner eller familie vil også hjelpe deg å holde ansvar og arbeidsmengde i perspektiv.

Bruksanvisning

Opprett en klar tidsplan og gjøremålsliste. Når du føler at du mangler tid i dag eller uke kan det være svært nyttig å sette seg ned og vurdere tidsplanen for å se nøyaktig hvordan du bruker tid på gjennom dagen. Noen ganger kan du føle deg overveldet av ansvar eller prosjekter og lage en liste over gjøremål og kartlegge disse oppgavene ut på en tidsplan kan hjelpe deg til å føle mer jordet og positiv. Du vil begynne å se at du kan få arbeidet ferdig hvis du holder deg til en tidsplan, og du vil føle deg mer håpefull og mindre presset for tiden.

Ta små pauser for å slappe av, meditere eller strekke. Selv om du bare har korte pauser på femten eller tjue minutter, kan du lære å bruke denne tiden til å gjøre dyp pusting eller noen yoga strekninger. Med fokus på de positive aspektene av ditt arbeid eller liv er også kritisk. Som du slappe av, reflektere over hva du liker mest om dagen eller de delene av livet ditt du er takknemlig for. Dette vil minne deg på at hardt arbeid er verdt innsatsen.

Hold kroppen og sinnet sunt. Når du er travelt det kan være lett å føle at du ikke har tid til å lage sunne måltider eller trening. Du bør ta tid hver dag for å ta en kort tur, selv om det under lunsjpausen eller mens du er på reise mellom steder. Hvis mulig, prøv å sykle eller gå til jobben. Gjør noen undersøkelser på Internett på enkle, sunne oppskrifter for travle mennesker, og prøve å handle og planlegge deg måltider fremover. Bor velfødde og fysisk form vil holde deg energi og humør forhøyet, og du er mer sannsynlig å føle positive, selv under de travle stunder.

Anger management aktiviteter for tenåringer som mangler sosiale ferdigheter

Anger management aktiviteter for tenåringer som mangler sosiale ferdigheter


Anger management er et viktig verktøy for å rehabilitere urolige tenåringer. Faktisk, sammenfaller en mangel på anger management med dårlige sosiale ferdigheter - ofte resulterer i vanskeligheter hjemme, på skolen og i yrkessituasjoner. Undervisning anger management aktiviteter for barn som mangler sosiale ferdigheter er et nødvendig middel for å transformere en problematisk barn inn i en fungerende voksen.

Årsaker

Ødelagte boliger eller traumatiske hendelser er direkte årsakene til sinne ledelse problemer og sosiale ferdigheter mangler i tenåringer. Ifølge Miami Valley TechPrep Consortium, barnemishandling, foreldrekonflikter, skilsmisse, mangel på finansiell stabilitet og narkotikamisbruk er de viktigste faktorene som bidrar til et barns stressnivå. Tenåringer som gjennomgår tøffe forhold i hjemmet sette deres stress og sinne i offentligheten. Mange tenåringer er dårlig utstyrt til å håndtere de faglige og atferdsmessige krav i videregående skole, for eksempel når de ikke kan kontrollere sitt sinne.

Reading

Presentere tenåringer med ulike skriftlige eksempler på atferdsproblemer setter dem i en fysisk rolig og avslappet tilstand. Den fysisk avslapning og rolig hjelp bero ungdoms, noe som resulterer i en økt grad av konsentrasjon. Spør tenåringer til å lese en rekke ulike eksempler der barn sin alder oppfører dårlig i ulike situasjoner. Diskutere årsakene til at tenåringen i eksempelet kan være sint, hvorfor hans sinne er å skade ham eller andre rundt ham, og bedre måter å håndtere den poserte situasjon blir tenåringer å bruke sin kritiske sans og evne til problemløsning.

Interaktivitet

Snakker om anger management i store grupper kan også redusere stress av en plaget tenåring følelse blinket ut på grunn av hans dårlige atferd problemstillinger. For eksempel engasjere gruppe tenåringer i en diskusjon om hva som gjør hver av dem sinte. Har hvert barn skrive minst én grunn på en kritt bord. Identifisere fysiske områder i kroppen barnet føler smerte når de opplever sinne og be tenåringer til å komme med forslag til hverandre for å takle problemene. Interaktivitet øvelser, slik som denne, fremme forståelse for at sinne er normalt og administrerende det gjør deg ikke svak eller mindreverdig.

Avslapping

Undervisning avspenningsteknikker gi tenåringer med hands-on verktøy for å opprettholde et nivå hodet i sosiale situasjoner. Oppmuntre hvert barn for å finne ut hva som hjelper ham "chill" - lytte til musikk eller dyp pusting, for eksempel - å utvikle en handlingsplan for avslapping når sinne oppstår. Stadig minne tenåringene som progresjon med avspenningsteknikker viser modenhet, karakter, og respekt for seg selv og andre.

Hvordan unngå mennesker som mangler sunne følelsesmessige grenser

Hvordan unngå mennesker som mangler sunne følelsesmessige grenser


Folk som mangler sunne følelsesmessige grenser er enkeltpersoner som sliter med mellommenneskelige relasjoner på bestemte måter. De sier ting som er upassende, eller de stille spørsmål eller komme med uttalelser som er altfor personlig og invasiv, eller de kommer over til huset ditt uten å ringe først, blant annet irriterende vaner.

Bruksanvisning

•  Dersom en person som mangler sunne følelsesmessige grenser har vært å gjøre livet ditt vanskelig, hva kan du realistisk gjøre for å unngå at personen så mye som mulig? Svaret avhenger av flere ulike faktorer. For eksempel, er den personen med ingen grenser et medlem av din egen utvidede familie og derfor ikke helt unngått fordi du nødvendigvis kjøre inn den personen på familiearrangementer og andre aktiviteter? Hvis dette er tilfelle, kan det hende du trenger å gjøre noen "flirer og bærer det," fordi, igjen, det er ikke mulig å unngå en slik person helt. Men når du ser at person (som du nødvendigvis vil), hva du kan gjøre er å styre samtalen mot nøytrale, harmløs og enda litt kjedelig emner (alt i navnet av å unngå awkwardness eller andre problemer). Når du holder deg til nynne-tromme temaer som været eller hva du spiste til middag i går kveld, kan personen faktisk gå lei og la deg alene. Hvis personen prøver å lede samtalen i en annen, mer upsetting retning, rett og slett endre faget tilbake til en nøytral (eller kjedelig) emne.

Folk uten passende sosiale grenser betyr ikke nødvendigvis noen skade ved sine handlinger, men deres manglende evne til å lese sosiale signaler, kombinert med deres tendens til å fornærme andre med deres invasive atferd og pushiness kan være problematisk ikke bare for dem, men for alle rundt dem . Du kan ta et valg for å "ringe noen ut" på deres mangel på sunne grenser. Men vær klar over at dette kan ha en rekke forskjellige konsekvenser, noen som du kanskje ikke liker. Du må spørre deg selv: "Hvor involvert gjør jeg virkelig ønsker å få med denne personen og deres mangel på grenser?" Hvis svaret er at du egentlig ikke ønsker å få veldig involvert i det hele tatt, så ikke ta en slik person på som en "personlig prosjekt." I stedet, bare styre klar av dem så mye som mulig.

Hvis noen har ingen sosiale eller følelsesmessige grenser, er det ikke nødvendig for deg å bo i langvarig kontakt med en slik person (hvis du ikke er knyttet til dem ved blod eller ekteskap). Du trenger ikke å konfrontere personen eller bli bety for dem hvis du ikke er konfronterende av natur. Men du trenger ikke å returnere sine telefonsamtaler heller. Og du trenger ikke å svare på døren hvis de kommer over uanmeldt. Med andre ord, det er ikke ditt ansvar å "hjelpe" eller "endre" en slik person. Hvem vet om de ønsker å endre likevel? De kan ha noe ønske om å endre i det hele tatt. Din eneste oppgave er å selv og din egen emosjonelle helse og velvære. Og hvis noen ikke kan respektere dine personlige grenser, trenger du ikke eier dem noe.

Tips og advarsler

  • Vær tro mot deg selv over alt annet. Folk som mangler sunne følelsesmessige grenser kan være svært vanskelig å håndtere, og du bør ikke engang å forholde seg til dem hvis du vil heller ikke. Livet er kort, tross alt, så prøv å bruke din dyrebare tid med mennesker som nærer sjelen din i stedet for å tappe din emosjonelle energi.

Hva Er Ernæring Mangler i en Fast Food Diet?

Hva Er Ernæring Mangler i en Fast Food Diet?


Hver dag over 25 prosent av amerikanerne forbruker fast food. Den typiske fast food måltid er en hamburger, pommes frites og en brus, og det er den rask og enkel løsning på fartsfylt amerikansk livsstil. Men en studie mellom Harvard University og Agricultural Research Service funnet en økning i kalorier på dager barna spiste fast food, men en nedgang i ernæring.

Vitamin C

Fast food dietter mangler frukt, som er pakket full av vitamin C. Frukt som guava, appelsiner og jordbær er høy i vitamin C, som øker den generelle helsen til immunsystemet. Vitamin C er nødvendig for mobilnettet reparasjon og reduserer skader forårsaket av miljøgifter, som sigarettrøyk. Voksende barn trenger vitamin C fordi det bidrar til å opprettholde bein og tenner. Kroppen ikke produserer vitamin C på egen hånd, så spiser matvarer med vitamin C er viktig for god helse.

Fiber

En hamburger på hvitt brød med frites er lite fiber. Fiber er et næringsstoff som finnes i frukt og grønnsaker. Det hjelpemidler i fordøyelsen og er bra for tarmhelse. Ifølge American Academy of Family Physicians, bør menn 50 og yngre konsumere 38 gram fiber om dagen, mens kvinner 50 og under trenger minst 25 gram fiber om dagen. Den beste måten å introdusere fiber i kostholdet ditt er å spise rikelig med frukt og grønnsaker og bytter raffinerte komplekse karbohydrater, som hvitt brød til hele korn brødet. Disse matvarer som er bra for din generelle helse er vanligvis ikke finnes på hurtigmatsteder.

Beta-karoten

Betakaroten er en gruppe av pigmenter kalt karotenoider, som hjelper utgjør 50 prosent av vitamin A. Betakaroten finnes i frukt, grønnsaker og helkorn, som vanligvis mangler i fast food dietter. Beta-karoten kan forebygge visse kreftformer, redusere høyt blodtrykk og brukes til å behandle Parkinsons sykdom. Foods høy i beta-karoten er gulrøtter, søtpoteter og spinat.

Vitamin E

Mandler, solsikkefrø og nepe greener er gode kilder til vitamin E, som er en antioksidant som kan beskytte mot hjertesykdom og kreft. The USDA anbefaler 15 mg vitamin E for voksne, men nye studier har vist at vitamin E tilskudd, eller piller, ikke har de samme gode effekter som å spise mat rik på vitamin. En rask måltid av hele korn brød med peanøttsmør er lett å tilberede og høy i vitamin E. Og selv om rask mat kan være praktisk, de mangler viktige vitaminer kroppen din behov for generelt god helse.