Digidexo.com

Hvordan endre en langsom metabolisme

Hvordan endre en langsom metabolisme


Har du noen gang lurt på i misunnelse hvorfor skinny venn er en eller annen måte i stand til å spise store mengder fast food uten å få en unse? Svaret finnes i en hennes stoffskifte, eller den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier tatt inn gjennom mat. Personer med høyt stoffskifte brenne fett som en ovn; de med lavt stoffskifte har problemer med å miste vekt selv med kosthold og mosjon. Heldigvis er stoffskiftet ikke risset inn i stein. Du kan øke din langsom metabolisme og begynne å brenne kalorier.

Hvordan endre en langsom metabolisme

Påskynde stoffskiftet

•  Planlegg et besøk med familien din lege. Dette er viktig av to grunner. Først bør du oppsøke lege før du begynner på diett eller vekttap programmet. For det andre kan langsom metabolisme være et resultat av hypotyreose, en skjoldbrusk sykdom som resulterer i lav hormonproduksjon og redusert basal metabolic rate. Legen kan ta en blodprøve for å sjekke hormonnivåer og abonnere medisiner hvis det er nødvendig.

drikke åtte glass vann per dag. Vann betyr nettopp det: vann. Vann betyr ikke brus, kaffe eller juice. Faktisk, koffeinholdige drikker fungere som diuretika, noe som resulterer i dehydratisering. Hver celle i kroppen din trenger vann, inkludert de som er ansvarlige for stoffskiftet. Uten vann, alle dine organer funksjoner begynner å avta, blant annet stoffskiftet.

Restock pantry hyller. Bli kvitt stivelsesholdige karbohydrater, spesielt alt behandlet med høy fruktose mais sirup. Substitute karbohydrater som er hele korn eller 100 prosent hele hvete. The fiber i hele korn og hele hvete matvarer bremser ned fordøyelsen og holder blodsukkeret på rett kjøl, redusere uønskede cravings. Tilsvarende erstatte høy-fett proteiner og kjøtt med mindre fett, slankere alternativer. Pass på å holde massevis av friske grønnsaker tilgjengelig. En god tommelfingerregel er å kjøpe brune karbohydrater, hvitt kjøtt og grønne grønnsaker.

Spis ofte. Den amerikanske skikken med å spise tre måltider per dag kan faktisk bidra mer enn noe til våre fallende stoffskifte. Kroppen din er laget for å spise ofte, ca en gang hver tredje til fjerde time. Ellers går kroppen inn i sult-modus, og vil klamre seg til kroppen fett under forutsetning av at hvis det brenner for mange kalorier, det vil sulte. I stedet for tre måltider, dele hver del i to og spise seks små måltider gjennom dagen. Fremfor alt, aldri hoppe over frokost.

Beveg deg rundt. Sitter foran en datamaskin hele dagen hver dag er en sikker måte å bremse stoffskiftet til en skrikende stans. Kroppen din trenger bevegelse for å holde blodet flyter og dine celler avfyring. Stå opp og ta en tur hver par timer. Strekk og limber opp på kontoret. Hvis du ønsker det, kjøpe en skritteller og spore dine skritt hver dag. Tar sikte på å øke din nåværende trinn totalt med til sammen 2000 skritt per dag.

Intensivere treningen. Forutsatt at du ikke har et hjerte tilstand eller andre store helseproblemer, innlemme en vanlig øvelse rutine som fokuserer på muskel-building og intervalltrening. En unse av muskler forbrenner opptil 150 prosent mer kalorier enn en unse av fett. Enten begynne en lett vekt-treningsprogram eller bruke motstand band. Intervalltrening består av perioder med lav intensitet aktivitet etterfulgt av korte støt med høy intensitet aktivitet. Denne type trening gjør mer for å øke stoffskiftet enn steady-state cardio (for eksempel en time på tredemølle i samme tempo).

Hint

  • Når du ønsker noe søtt eller salt, vurdere skiver epler med naturlig peanøttsmør. Peanøttsmør inneholder nok salt, protein og fett for å holde deg fornøyd og unna mat binges som vil ødelegge stoffskiftet.
  • Rådene i denne artikkelen er ikke ment som medisinske råd. Det er kun for informasjonsformål. Konsultere en lisensiert profesjonell før du begynner på diett eller treningsprogram.