Digidexo.com

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom


Halsbrann og dårlig fordøyelse er svært vanlige tilstander. De fleste amerikanere vil oppleve symptomer på et tidspunkt i livet. Når disse symptomene blir verre, eller forekomme flere ganger i uken, er det på tide å ta affære. Siden acid reflux er så vanlig, er det ofte ikke tatt på alvor som en reell helsetrussel, men når venstre ubehandlet, kan det skape alvorlige kaos på fordøyelsessystemet, som fører til smertefulle sår blant annet. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å forebygge og kurere acid reflux.

Hvordan kurere kronisk acid reflux sykdom

•  Unngå utløse mat. Disse inkluderer vanligvis krydret mat, stekt mat og svært sure matvarer som tomat sauser og sitrus produkter. Overspising av ikke-utløse mat fører også til sur reflux.

Gå lett på koffein og tobakk. Røyking og koffein er begge utløser av acid reflux. Det beste alternativet er å unngå begge deler.

•  Gå ned i vekt. Overvekt er en vanlig årsak til syre refluks. Ofte å miste de ekstra pounds er alt som trengs for å kurere sykdommen.

Ikke spis rett før sengetid. Gi mat noen timer å fordøye før du legger ned. Også unngå bøyd over direkte etter å ha spist, som også kan utløse acid reflux.

Sleep støttet opp. Å sove på ryggen kan tillate magesyre å reise inn i spiserøret. Prop deg opp med puter, eller bruke en madrass pad eller stigerør for en mer permanent løsning.

Ta reseptbelagte medisiner. Leger kan anbefale reseptbelagte medisiner som både kan bremse produksjonen av magesyre, og tillater syreskader helbrede. Mange rapporterer enorm lettelse av symptomer gjennom reseptbelagte medisiner. Snakk med helsepersonell om alvorlighetsgraden og hyppigheten av acid reflux. Disse medikamentene kan gi faste løsninger, eller bare brukes som en bro til andre metoder, som vekttap og røykeavvenning få feste.

Prøv en over-the-counter medisin og se om det gir deg lindring fra dine symptomer. Det er noen medisiner som brukes til å kreve en resept, og er nå tilgjengelig over-the-counter.

Prøv urte kosttilskudd. Appelsinskall ekstrakt blir undersøkt for sine fordeler ved å forebygge og kurere acid reflux. Naturlig rettsmidler sitert som å tilby lettelse for acid reflux er eple cider eddik, natron, epler, fordøyelsesenzymer og probiotika. Alltid legen din om de naturlige rettsmidler du bruker.

Hint

  • Hold en journal av mat og aktiviteter for å bidra til å overvåke hva som kan utløse acid reflux.
  • Mens det kan være gunstig å gjøre helseforbedringer på vår egen, ikke gå for lenge uten å se legen din, som gjentakende acid reflux kan skade slimhinnen i spiserøret, magesekken og tarmene.