Digidexo.com

Symptomer og årsaker til Nerve Pain

Symptomene på nerve smerte er like forskjellige som årsaker til det, og de kjører gamut fra liten følsomhet for berøring til knivstikking skyting smerter i kroppen. Kroppens sentralnervesystem (i utgangspunktet forstås å bli kontrollert i hjernen og ryggmargen), består også av en tilleggskomponent: det perifere nervesystemet, som gjør opp alle nervene som finnes andre steder i kroppen vår. Derfor, nesten hver funksjon i kroppen vår resulterer i noen form for nerve som brukes for å oppnå det, noe som gjør det viktig å forstå symptomer og årsaker til nervesmerter.

Nerve funksjoner og bruksområder

Kroppens perifere nervesystemet utgangspunktet kontrollerer tre funksjoner: sensoriske, motoriske og autonome. Sensoriske nerver i våre hender, føtter og kropp tillate oss å føle ting som kulde, glede, varme og smerte. Motoriske nerver hjelpe oss i å flytte våre muskler i kroppen og gjør oss i stand til å gå, plukke opp våre glass melk og svelge det. Autonome nervene hjelpe oss i å fordøye maten, og eliminere den gjennom tarmene.

Årsaker grunn av traumer eller Pressure

Unormale bein vekster, Odd sittende eller stående stillinger i lange perioder av gangen (detaljhandel og fabrikkarbeidere spesielt), repetitive bevegelser (skrive og bære eller løfting av leverings boksene) og til og med svulster er noen årsaker til nervesmerter.

Årsaker grunn av sykdommer og lidelser

Guillain-Barre syndrom, lupus, revmatoid artritt (autoimmune sykdommer), HIV, nyre og leversykdom, diabetes, hypotyreose og amyloid polynevropati (en arvelig lidelse) kan også føre til nervesmerter.

Årsaker skyldes andre faktorer

Kroppen kan også oppleve nerve smerter på grunn av andre faktorer som gift eksponering, noe som kan resultere fra legitim eksponering (medisiner tar du kunne inneholde metall som påvirker nervene dine, eller du kan være gjennomgår kreftbehandling). I tillegg til å forgifte eksponering, en annen faktor som kan føre til nervesmerter er, overraskende, vitamin B-mangel, så vel som alkoholisme.

Nerve smerte symptomer

Når nervesmerter påvirker muskler, kan den enkelte oppleve symptomer som kan omfatte muskelsvakhet, muskelkoordinasjonsvansker og selv total muskellammelse, som kan inkludere prosessen med å svelge mat, så vel som å bruke blæren og tarmene. Siden føtter og hender er generelt de kroppsdelene som er rørende - og blir berørt - som oftest i løpet av dagen, det er de stedene som er mest sannsynlig å oppleve disse nerve smerte symptomer: kribling, nummenhet, bankende, følsomhet for temperatur og berøring og til og med svie og skarpe smertefulle stikk.