Digidexo.com

Ideer for en Ningxia Red Booth på et helse Fair

Ideer for en Ningxia Red Booth på et helse Fair


Goji bær, eller wolfberry, vokser i Ningxia-provinsen i Kina, der det har blitt støttet seg på i tusenvis av år for helsemessige fordeler. Høy i antioksidanter, kan dette bær forbedre leverfunksjon og styrke immunforsvaret samtidig som det gir energi øker fra bare naturlig sukker. Hvis du planlegger å fremme Ningxia Red på et helse rettferdig, bør du gi deltakerne så mye informasjon om produktet som mulig.

The History of Ningxia Red

Hvis du ønsker å interessere folk i Ningxia Rød, er det viktig å gi bakgrunnsinformasjon om drikke. Folk som aldri har hørt om det vil sikkert ønske å vite nøyaktig hva det er. The wolfberry, som er den viktigste ingrediensen i Ningxia Rød, ble først importert til USA av D. Gary Young, grunnleggeren av Young levende eteriske oljer. Bærene ble deretter blandet med blåbær, granatepler, aprikoser, bringebær og appelsin og sitron essensielle oljer for å gjøre helse supplement kjent som Ningxia Rød. Når du pynter din messe for messen, sørg for å plassere informasjon om disse ingrediensene på en attraktiv plakat bord på forsiden av standen din, slik at folk kan se umiddelbart grunnleggende informasjon om produktet.

Fordelene ved Ningxia Red

Å interessere folk i Ningxia Red på et helse rettferdig, må du overbevise dem om at det har fordeler. Lag en plakat bord som skisserer de potensielle helsemessige fordeler av å drikke Ningxia Red på en daglig basis. Inkluder informasjon om sin antioxidant nivåer og fordeler for immunforsvaret. Den inneholder næringsstoffer som er bra for øyet helse samt leverfunksjon. Det kan forbedre energi når forbrukes på daglig basis. List opp aminosyrer, vitaminer og mineraler som finnes i Ningxia Rød, og nevner at den inneholder essensielle oljer appelsin og sitron.

Supplerende informasjon

Gi hefter og visittkort for folk som er interessert i å lære mer om Ningxia Rød og også peke dem i retning av Young Bo nettsiden (selskapet som produserer Ningxia Red) hvis de er ivrige etter å lære enda mer. Heftene skal gjenta den informasjonen som finnes på plakatene og utdype det videre. Sitere vitenskapelige studier og gi ressurser som har vist de positive fordelene med Ningxia Rød. Omfatter tre eller fire attester fra folk som har prøvd og hatt nytte av produktet.

Gratisprøver

La besøkende som kommer til messe å prøve Ningxia Rød. Young Bo produserer enkel servering pakker av drikken du kan tilby til folk som er interessert. Ha en vannkjøler, kopper og skjeer på hånden slik at enkeltpersoner kan legge pakken til kaldt vann og nyte. Sørg også for å ha en papirkurv tilgjengelig for folk som er ferdig med sin drikke og ønsker å kvitte deg med koppen og skjeen. Tilbyr gratis vareprøver vil ta noe av mysteriet ut av Ningxia Rød og forsikre folk om at de ikke kommer til å kaste bort penger på et produkt de ikke liker. Til slutt, kan du ønsker å gi besøkende med en kupong som de kan bruke for fremtidige kjøp av Ningxia Rød.