Digidexo.com

Hvorfor er trening Nedre i Vektige amerikanere?

Hvorfor er trening Nedre i Vektige amerikanere?


Takket være media og sin fiksering på fedme problemet i Amerika, alle vet at de to øverste medvirkende faktorer til fedme er dårlig kosthold og mangel på mosjon. Å vite at det å spise mat med høyt i kalorier og fett, og ikke å være aktiv nok til å brenne av hva som er spist bidrar til fedme, skulle man tro at overvektige mennesker ville trene mer. Likevel de som ser ut til å trenge det mest mosjonerer mindre enn andre.

Fysiske begrensninger

En overvektig person har redusert kapasitet for fysisk anstrengelse. Etter år eller til og med muligens en levetid på ikke å jobbe ut, er hans muskeltonus fattige og hjerte- og evner er svekket. Personlige trenere som Matt Siaperas si at når en ekstremt overvektig person kommer til ham for å få hjelp å miste vekt, vanligvis han vil bli andpusten bare gå opp en trapp. Siaperas sier at ofte å vite hvor lite han er i stand til å starte opp fører en overvektig person til å tro at han ikke vil være i stand til å utøve nok til å gå ned i vekt, og som holder ham fra å trene i det hele tatt.

Emosjonelle problemer

Hvorvidt en person er overvektig på grunn av hennes livsstil eller på grunn av genetikk, følelser spiller en stor rolle i begynnelsen en øvelse diett som vil føre til vekttap. I 2012 boken "The Obesity Reality: En omfattende tilnærming til et økende problem," Naheed Ali, MD skriver at noen som er overvektige kan lide av kroppen-bilde problemer på grunn av den store verdien samfunnets steder på fysisk perfeksjon - spesielt en slank legeme. Mangel på emosjonell og motiverende støtte til å trene og komme i form skaper en annen veisperring for overvektige mennesker.

Samfunns Perceptions

Det har lenge vært akseptert at overvektige amerikanere bare mangler viljestyrke til å være noe annet enn overvektig. I sin 2010 boken "Why We Get Fat: Og hva du skal gjøre om det," Gary Taubes skriver at så tidlig som på 1920-tallet, ble fedme skylden på uvilje av overvektige mennesker til å gjøre en innsats mot å forbedre deres helse og fitness. Når samfunnet gjør unnskyldning lett tilgjengelig - at du ikke har en sterk nok sinnet og selvdisiplin til å starte et treningsprogram - det er lett å avvise trening og bare godta vektproblem.

Endre Point of View

Endre en overvektig persons oppfatninger om hva som er verdifullt og mulig med trening er nøkkelen, sammen med å gi motiverende støtte. Personlig trener Matt Siaperas peker på suksessen han har sett i gruppe eller en-til-en trening klasser. Innstilling små, oppnåelige mål er hvor personlige trenere skal starte, slik som å ha en overvektig klient gange på tredemølle i 10 minutter til å begynne med og økende tid og hastighet som hans formen blir bedre. Når en overvektig klient ser at han ikke vil bli forventet å fullføre en umulig fitness oppgave, begynner han føler seg mer komfortable å være i et treningsstudio. Støtte og oppmuntring han får fra trener er konstruktive motivatorer, men når de pounds begynner å falle av, og formen hans begynner å bedre seg, vil han merke at han føler seg bedre om seg selv og fysisk, også. Hvis en klient vil holde med trening lenge nok til å se disse utbetalingene, utbetalingene blitt motivatorer, og han er mer sannsynlig til å fortsette med en øvelse diett.