Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Arthiritis av kneet

Hjem rettsmidler for Arthiritis av kneet


Artrose er en vanlig årsak til knesmerter som resulterer i en ødeleggende tap av funksjon. Ofte er leddgikt av kneet så alvorlig at mange medisiner ikke virker. Ofte de som er effektive kommet med sterke bivirkninger. Men å være uten medisin bør ikke sette likhetstegn mellom å være uten håp. Mange hjem rettsmidler for leddgikt av kneet tilbudet smertelindring sammenlignes med medisiner uten bivirkninger.

Orthotics

Å plassere en liten orthotic sko innsatsen i hvert par sko kan gå en lang vei i å lindre leddgikt knesmerter. Innsatsen readjusts måten du tar et skritt, som til slutt tar en overflod av stress ut av kneet. Når det er mindre stress på kneet da blusse ups av leddgikt vokser stadig sjeldnere. Kjøp sålene som fremmer evnen til å lindre knesmerter og eksperimentere med stiler til du finner den rette for deg. Innsatser kan bli funnet på noe stoff butikk eller masse merchandiser med vedlagt apotek.

Kosttilskudd

Mange mennesker med leddgikt bruk urte og naturlig kosttilskudd for å lindre smerter i kneet. Blant de mest vanlige kosttilskudd brukte du finner samme, omega-3 fettsyrer og glukosamin. Direktør for National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, Stephen E. Straus, MD, har uttalt at glukosamin har vist spesielt lovende resultater i laboratoriestudier. Disse kosttilskudd virker ved å gjenoppbygge brutt ned vev, redusere betennelse og reparere bein og leddskader.

Varme og kalde

Plassere en varmepute på en smertefull, leddgikt kneet vil lette smerter umiddelbart. The Mayo Clinic antyder at varmeputer også øke blodstrømmen til kneet, som hjelpemidler i å gjenoppbygge skader rundt kneet. Men fungerer varme bare for visse typer knesmerter. Hvis du føler at kneet er brenning eller hevelse, er isen mer passende valg. Å effektivt is kneet bruke en pose frosne erter. Erter samsvare med formen av kneet tilveiebringe gjennomtrengende lindring.

Vekttap

The National Institutes of Health tyder på at, generelt, folk som er overvektige har større problem med knesmerter enn gjennomsnittsvekt mennesker. Selv en liten mengde vekt setter en ekstrem mengde stress på kneet. Legg leddgikt til mix og turgåing blir uutholdelig. Hvis du er overvektig prøver å miste 10 pounds. Dette vil slippe deg en bukse størrelse og redusere noen smerter når han går.

Trening

Ofte å takle smerte, vil legen din henvise deg til en fysioterapeut for leddgikt av kneet. Mens noen massasje- og mekaniske behandlinger benyttes i fysioterapi, er hovedmålet å styrke de omkringliggende musklene til å oppveie stress plassert på smerten fylte området. Dette konseptet kan brukes hjemme også. Med knesmerter forårsaket av leddgikt bør du fokusere på å styrke quadriceps. På gode dager, dager med minimal smerte, prøver å gjøre flere knebøy. På dårlige dager bare spent og slipp lårmusklene når du hvile knærne. Med tiden skal du se markert forbedring i leddgikt symptomer.