Digidexo.com

Hva er en Redundant Colon?

Hva er en Redundant Colon?


En type av kolon kalles en redundant eller vridd kolon. En overflødig kolon er når flere looper utvikle, lage en lengre enn normalt kolon.

The Human Colon

Colon former og størrelser kan variere både mellom familier og befolkningen i det hele. Videre består menneskets tykktarm av flere vendingene som ikke automatisk signalisere en redundant kolon.

Årsaker

Det er flere måter tykktarmen kan bli vridd og forvrengt. Forstoppelse kan diettmangler, giftighet i tykktarmen og tilstedeværelsen av patogene organismer som alle bidrar til en redundant kolon.

Risikofaktorer

Noen risikofaktorer inkluderer alder (vanligvis voksne over 60 år), en forstørret tykktarm og tarm pseudo hindringer, en tarm blokkering forårsaket av nerve eller muskelproblemer som påvirker flyten av mat, væske og luft gjennom tarmen.

Mangel på Fiber

En mangel på fibre i en persons diett kan være en del av årsaken til mange sykdommer og forstyrrelser, i tillegg til en redundant kolon. Forbruker en tilstrekkelig mengde fiber i kosten vil bidra til å holde fordøyelsen systemet sunt.

Indirekte Helse Konsekvens

Bruken av en colonoscope er ganske vanskelig, og i noen situasjoner umulig hvis en redundant kolon eksisterer. En koloskopi tillater spesialister for å undersøke deler av tykktarmen og endetarmen området for mistanke om tykktarmssvulster. Ifølge National Digestive Disease Information Clearinghouse, det også kan brukes til å vurdere mange andre problemer: blod i avføringen, magesmerter og anemi.