Digidexo.com

Cider-Eddik helsemessige fordeler

Cider-Eddik helsemessige fordeler


Cider eddik er gjort via en prosess med å trykke epler å trekke ut saften, og legger gjær og deretter fermen væsken. Enten behandlet eller ufiltrert, er det produktet du en pale- til dyp-amber væske som sies å ha en myriade av helsemessige fordeler.

Leddgikt og Acne

Betraktet som en "folkemedisin", cider eddik har blitt brukt til å behandle plager som leddgikt, gikt og andre sykdommer forbundet med leddsmerter. Tatt med vann og honning, er tonic antatt å minske urinsyre-syrekrystaller som har dannet seg i leddene, forårsaker betennelse.

Cider eddik er også tenkt å kurere akne ved å gjenopprette pH-nivået i huden. Å blande en spiseskje av cider eddik til én liter romtemperert vann og snyltende på berørte områder er påstått å betydelig klar hud i noen dager.

Effekt på blodsukkeret

Eddiksyre i cider eddik antas å bremse fordøyelsen av stivelse, og derfor påvirke postmeal økning i blodsukkeret. Forskere er for tiden å studere effekten av cider eddik på type-2 diabetes, som et middel for å senke blodsukkeret.

Selvfølgelig er den mest populære bruken av cider eddik for vekttap. Et par spiseskjeer av cider eddik tatt i et glass vann før måltider sies å være en naturlig appetitt suppressant. Det er også spioneringen som et middel til å "brenne fett" på en raskere hastighet enn du normalt ville. Mens det er ingen pålitelig forskning for å enten bevise eller motbevise denne teorien, for mange enkeltpersoner som regelmessig bruker cider eddik som et middel kontrollere vekten rapporten de føler seg mer fornøyd og spise mindre når du tar eddik og vann tonic før måltider.

Balanse av sure og basiske

En viktig nøkkel til helse, ifølge mange ernæringseksperter og naturlig helse utøvere, er balansen mellom syre og alkalisk i kroppen. Cider eddik, som er alkalisk, blir brukt av mange individer for å gjenopprette syre / alkalisk balanse i systemet. Visse matvarer - særlig korn, kjøtt og meieriprodukter - produsere syre. Når en person har en tendens til å overspise disse matvarene, forårsaker kroppen til å bli altfor syrlig, tar en cider-eddik tonic daglig kan gjenopprette kroppens sunn pH-nivå.

Selv ditt kjæledyr Benefit

De helsemessige fordelene av eple-cider eddik er ikke begrenset til mennesker; helsen til hunder, katter og selv hester kan forbedres ved å legge eddik til dietten. Legg en liten mengde eddik i vannet bolle å forbedre kjæledyret fordøyelsen.

Cider Eddik for skinnende hår

Menneskelig hår og dyre strøk kan bli skinnende og sunt utseende når en cider-eddik løsningen brukes som en skylling etter vask. Eddik løsningen strimler noen såpe-film rester fra håret, slik at håret reflekterer lys og vises skinnende. Det tar bare litt eddik (om lag en kvart kopp til en liter vann) for å gjøre en effektiv skylling. Ved hjelp av denne snaut beløpet vil også avlaste dine bekymringer om noen eddik lukt igjen i håret eller kjæledyret pels.