Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter på Back

Mens cellulitter er mest vanlig på rumpe, lår og mage, kan det oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert ryggen. Cellulitt er forårsaket av fettansamlinger under overflaten av huden. Enkelte individer er rett og slett mer utsatt for cellulitter enn andre. I mange tilfeller, cellulitter kan ikke fjernes helt, men det er forskjellige ting du kan gjøre for å betydelig forbedre sitt utseende. Med flid, kan du bli kvitt det meste av cellulitter på ryggen.

Hvordan bli kvitt cellulitter på Back

•  Gå ned i vekt. Hvis du har et høyt nivå av kroppsfett, vil din cellulite være mer uttalt på ryggen. Som du gå ned i vekt, vil størrelsen på fettcellene krympe, noe som gjør din cellulitter mindre synlige. Mål å brenne mer kalorier enn du forbruker hver dag for å gå ned i vekt.

Oppgave. Kardiovaskulær trening er viktig hvis du ønsker å bli kvitt cellulitter på ryggen. Som mål å få minst 30 minutter med kardiovaskulær trening hver dag. Solid former for cardio inkluderer jogging, aerobic, svømming, sykling og rask gange.

Utfør vektløfting øvelser som fokuserer på baksiden. Hvis du tone ryggmuskulaturen, vil cellulitter i regionen stryke ut og bli mindre merkbar. Stå oppreist, holder en manual i hver hånd. Lene seg litt fremover og hold manualer ved siden av hverandre foran brystet. Trekk manualer bakover til de er parallelle med brystet. Sakte slipper vektene tilbake til utgangsposisjonen.

Få jevn tilbake massasje. Massasje stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar til å bryte ned fettavleiringer som bidrar til cellulitter. Med regelmessige massasjer, vil ryggen cellulitter blir jevnere og mindre tydelig.

Påfør cellulitt-behandling lotion på ryggen. Disse kremer inneholder ofte koffein, som stimulerer huden. Når den brukes lokalt, koffein kan forbedre utseendet av cellulitter. Fortsett å bruke cellulitt-behandling kremer for å opprettholde sine resultater.

Hint

  • Drikk rikelig med vann daglig. Vann hjelper til å skylle giftstoffer fra kroppen din som kan bidra til ryggen cellulitter.
  • Unngå koffein forbruk. Når forbrukes, koffein kan ha en negativ effekt på cellulitt.