Digidexo.com

Næringsinnhold for Bakte Spaghetti

Spaghetti nudler, tomatsaus, blandede oster og urter bakt i en ovn før det er dampende varmt. Det høres uimotståelig, og den hjemmelagde versjonen er ikke så ille for deg, selv om det har en høyere fettinnhold enn mange andre pastaretter. Å kutte ned på fett i bakt spaghetti, begrense mengden av rødt kjøtt og ost du bruker.

Kalorier

Den gjennomsnittlige servering av bakt spaghetti inneholder ca 350 kalorier, men dette tallet kan variere noe avhengig av din spesielle oppskrift. Meatier versjoner kan toppen 400 kalorier per porsjon.

Fat

Bakt spaghetti vanligvis har ca 11g eller 12g fett per servering, ca 3g eller 4g som er mettet fett. Rødt kjøtt er den største bidragsyteren til fettinnhold, med ost en nær andre. Bruk kalkun som et alternativ til biff og bruke delvis skummet mozzarella for en lav-fett alternativet.

Andre næringsinnhold

En servering av bakt spaghetti har ca 10g protein og 6,4 g fiber, men det har også mer enn 500mg natrium. Kolesterol er litt over 11mg per porsjon, og det er 40.1g karbohydrater per porsjon.

Restaurant Oppskrift

Vanligvis er hjemmelaget bakt spaghetti mye sunnere enn sin restaurant motstykke. Fazolis bakt spaghetti bærer 640 kalorier per porsjon ledsaget av 22g av totalt fett, 12g mettet fett, 75mg av kolesterol og 1,430mg natrium. Det gir også mer enn 25 prosent av anbefalt karbohydratinntak for dagen, ifølge FDA.