Digidexo.com

Natural Healing blodtrykk

Natural Healing blodtrykk


Med en av tre voksne lider av høyt blodtrykk, er det en vanlig tilstand som mange mennesker søker en naturlig behandling for. Hvis ikke behandles, kan høyt blodtrykk føre til alvorlige helsemessige forhold, og kan til og med vise seg å være dødelig. Mens ekstremt høyt blodtrykk bør bli tatt vare på av en medisinsk faglig, er det mange naturlige metoder som kan brukes for å holde det under kontroll.

Årsaker

Noen av de vanligste faktorene som bidrar til høyt blodtrykk inkluderer fedme, røyking, alkoholbruk, bruk av visse medisiner, inntak av natrium og genetikk.

Hvis du har familiemedlemmer som lider av høyt blodtrykk, har blodtrykket kontrolleres ofte og vurdere å investere i en blodtrykksmaskin av din egen å bruke hjemme. Ofte er det ingen ytre tegn på at blodtrykket er høyt, og du kan ikke vite at du har et problem før ting er ute av kontroll.

Livsstil endringer

Noen av de beste naturlige behandlinger du kan bruke til å senke blodtrykket er enkle endringer i livsstil. Røykeslutt og forbruker færre alkoholholdige drikkevarer er to av de beste måtene å hjelpe blodtrykket forblir normal.

Også redusere inntak av natrium ved å bruke mindre salt eller bruker en salt alternativ for matlaging og krydder maten. Pass også på at du spiser et sunt kosthold og trener regelmessig. Dette bidrar til å holde blodet flyter jevnt og bidrar til å hindre blodårene blir tette, noe som kan føre til at blodtrykket til å stige.

Vitamin og urte kosttilskudd

Vitamin og urte kosttilskudd som inneholder koenzym Q10, noe som har vist seg å redusere både systolisk og diastolisk blodtrykk, kan brukes til å behandle høyt blodtrykk naturlig.

Hvitløk har også vist seg å bidra til å redusere høyt blodtrykk, selv om dette tillegget ikke bør tas sammen med reseptbelagte blodfortynnende som det kan føre til en overdreven fortynning av blod.

En annen gunstig urt til å behandle høyt blodtrykk ofte brukt av urteleger er hagtorn, noe som gir en betydelig reduksjon i blodtrykk og har ingen åpenbare interaksjoner med reseptbelagte legemidler.