Digidexo.com

Verktøy for optiske rammer

Verktøy for optiske rammer


Optiske rammer, eller briller, blir brukt for å korrigere synet på personer med dårlig syn. Fordi de er avgjørende for klart syn, briller er generelt slitt i hverdagen noe som gjør dem spesielt utsatt for skader. Det er en rekke verktøy som finnes på markedet som er spesielt laget for å reparere optiske rammer.

Jewelers' Skrutrekkere

Jewelers' skrutrekkere er allment tilgjengelig i sett og kan kjøpes på nettet eller på smykker butikker. Jewelers' skrutrekkere er små skrutrekkere spesielt designet for å reparere smykker og briller. Ramme templer holdes på plass med små skruer som kan fjernes eller strammes med jewelers' skrutrekkere.

Tenger

Et bredt utvalg av tenger er tilgjengelige for å reparere optiske rammer. Pad justering Tang, for eksempel, kan du justere neseputene på briller uten å skade pad eller rammen. Dessuten er en bendsnipe en type tang som har to, små vinklede våpen som er ideelle for håndtering og bøying vanskelig tilgjengelige områder av rammer. Felles fisketang er spesielt designet for å holde leddene under rammejustering og hindre skade på briller.

Bonding Glue

Ekstremt liming lim er et vanlig verktøy som brukes for å reparere plastrammer. Plast rammer kan bli svak over tid og crack. For å reparere sprekker i plast rammer, bonding lim er ideelt fordi det vil holde plast effektivt sammen. Bonding lim påføres på begge stykkene av rammene og holdt sammen i flere minutter til den er tørr å riktig forsegle obligasjonen.