Digidexo.com

Er HGH dårlig for deg?

Human Growth Hormone Basics

Menneskelig veksthormon utskilles i kroppen av hypofysen. Det er et veldig stort protein og den når sitt høydepunkt i ungdomsårene. Kroppen fortsetter å gjøre HGH men i fallende beløp. På rundt 70 år, er kroppen gjør om lag 25 prosent av hva det gjorde i sin ungdom. HGH er ansvarlig for vekst av kroppen og er svært viktig for god helse. HGH kroppen gjør er ikke bra for deg, det er nødvendig. Stimulerer hypofysen til å produsere mer eller legge til et syntetisk HGH til blodet skadelig? Det kan være.

Over The Counter HGH

Faktum er mest over disk HGH produkter ikke kommer til å fungere. Først må HGH som skal injiseres, og sendes direkte inn i blodstrømmen til å fungere skikkelig. Sekund, injiserbare HGH, kjent som GH, er et stoff godkjent av FDA og krever en leger resept. Over skranke medisiner er muntlig og begrenset i mengden av hormonet de kan inneholde. Et beløp av GH i dem har ikke en sjanse til å gjøre det til blodet på grunn av liten mengde og det faktum at magesyre vil ødelegge den før den kan forbrenne. Øke HGH ved å ta mer enn foreslått over disk dosering og deg videre kaste bort penger og muligens til skade på kroppen din.

Syntetisk HGH

Den injiserbare GH som krever en resept er ikke den samme GH legemet gjør, er det syntetiske. Det øker GH i kroppen, men det må tas konsekvent å gjøre en forskjell, og det er et svært kostbart alternativ. En måneds forbruk av syntetisk GH kan koste tusen dollar eller mer pluss legebesøk og laboratorietester. Det er nødvendig å overvåke noen tar dette tillegget. De langsiktige effektene er ikke kjent, og pasienten må være klar over dette. Dette er den dårlige siden av HGH.

HGH bivirkninger

Veksthormon bivirkningene er mange. Tenk at kroppen begynner naturlig å undertrykke HGH og man må lure på hvorfor det gjør det. Hvis det ikke finnes bivirkninger må det være meget gode grunner til kroppen ikke ikke fortsetter å lage høye nivåer av HGH. Bivirkninger har inkludert leddsmerter, væskeretensjon, irreversible insulinresistens, arytmier, Odd bein vekst og misdannelser, nedleggelse av hypofysen, og diabetes. De mer skadelige effekter er sett hos personer som misbruker hormonet.

HGH Cycle

Spille med hormontilskudd kan være farlig og HGH er intet unntak. Hormoner ikke handle alene, men i stedet samhandle med en rekke andre aktører i kroppen. Det aspektet av hormonet som fungerer godt for kroppen bygningen og bygge muskelmasse kan forårsake langsiktige effekter som er ukjent på dette tidspunktet.