Digidexo.com

Hvordan å behandle depresjon med ingen piller

Depresjon er en medisinsk tilstand der en person har følelsen av verdiløshet og tristhet, er plaget av kronisk tretthet og er altfor pessimistisk. Millioner av amerikanere håndtere depresjon hvert år, og er på mange resepter --- hvorav mange ikke fungerer. Uansett hva de "nye" pille foreskrevet hevder å gjøre, gjør det ofte ikke. Det er ingen rask løsning for depresjon så lider må se etter alternativer. Noen slår til naturmidler og begynne å restrukturere sine dietter og treningsregimer. Like etter deres stemninger begynner å forandre seg, og de blir sunnere og lykkeligere.

Bruksanvisning

Kjøp Bach Rescue® Remedy. Det kan bli funnet på naturlig mat butikker eller online på www.bachflower.com. Dette produktet er 100% naturlig og fungerer. Følg doseringsanvisningen som følger med rette.

Walk. Ta på deg turskoene og gå i minst 30 minutter om dagen. Du kan gå inne eller ute. Hvis du ikke har en tredemølle, kan du prøve å sette på din favoritt CD og vandre på plass i stua.

Endre ditt kosthold. Mest sannsynlig dietten er full av raffinert sukker og karbohydrater. Spis minst tre porsjoner frukt og 3 porsjoner grønnsaker om dagen. Bruk din favoritt søkemotor for å finne sunne oppskrifter.

Kjøp en journal. Ikke bruk en gammel bærbar PC som er liggende rundt huset ditt som du ville være mer sannsynlig å slutte journalføring. Hver kveld, skrive ned hva du er bekymret for og hva du er takknemlig for. Du vil snart se at det du har trumfer dine bekymringer.

meditere eller be. Uansett religion, kan du ta deg tid til å være stille og reflektere. Ikke tenk for mye om fremtiden. I stedet tenker om dagen, hva du har oppnådd og hva du vil oppnå i morgen. Hvis du ber, be og be om mot og styrke til å overvinne livets hindringer.

Hint

  • Aldri begynne en diett eller mosjon regime før konsultere med legen din først.