Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av Crabs

Kontrahering et tilfelle av lus er ikke bare slags urovekkende, tenker på alle de små bugs kravlesøk over deg, men også svært irriterende på grunn av all kløe at resultatene fra de ekle små biter. Som om alt dette ikke var nok, når ordet kommer ut at du har lus selv dine nærmeste venner og familie er sannsynlig å behandle deg som du nettopp har kontrahert et alvorlig tilfelle av Ebola. Så, hva kan være verre enn alt dette? Å fange et tilfelle av krabber, eller kjønnshår lus er sikker på å bli enda mer plagsomt og pinlig. Så, hvis du finner deg selv kjemper en sak av krabber, lese trinnene nedenfor for å lære hvordan du kan kvitte deg med de små bugs.

Bruksanvisning

•  Avstå fra all seksuell kontakt med andre før du er i stand til å kvitte seg med kjønnshår lus. Krabber kan lett overføres fra en partner til en annen gjennom nær kontakt, så du bør unngå slik nær kontakt med andre for å redde dem bryet med å måtte hanskes med krabber selv.

Tror ikke at du skal kvitte deg med krabber helt enkelt ved å barbere kjønnshår området, så dette er ikke tilfelle. Andre tiltak vil måtte bli tatt. Barbering vil trolig bare gjøre kløe verre. Det anbefales imidlertid at du trimme kjønnshår ned for å gjøre det enklere for deg å behandle området.

Ta kontakt med en lege hvis du ikke er komfortabel å velge en over-the-counter behandling for krabber.

Kjøp en over-the-counter lus shampoo, for eksempel RID, som din lokale apotek og følg instruksjonene som følger med settet. Husk å sjekke over-the-counter lus behandling kit instruksjoner og advarsler før du bruker det på kjønnshår området for å forsikre deg om at det er trygt for den slags bruk.

Prøv den gamle hjem rette for å vaske håret med eddik og en vaskeklut til krabbene er borte.

Gre håret gjentatte ganger med en fin tann kam for å fjerne de døde krabber og eggene sine fra kjønnshår regionen. Du bør foreta en nøye gjennomgang av området ved hjelp av et speil for å sørge for at du har kvittet området av alle krabber.

Vask alle klær og sengetøy for å bli kvitt dem om eventuelle krabber som kan skjule seg ut, venter på en sjanse til å få deg til sitt nye hjem på nytt.