Digidexo.com

Den beste behandling for lang Fokusert ADHD

Den beste behandling for lang Fokusert ADHD


Obsessive Compulsive Attention Deficit Hyperactivity Disorder (OCD ADHD), eller over fokusert ADHD, skiller seg fra standardversjonen av lidelsen på mange måter. Snarere enn å ha en hard tid på å fokusere som med ADHD, personer med OCD ADHD har en tendens til å over fokus, eller plage, over ting eller konsepter. Regnes vanskeligere å behandle enn typiske ADHD, er denne formen for sykdommen vanligvis opprettholdt ved hjelp av medisiner. Teknikker for å redusere angst og kontrollere sinne eller frustrasjon også hjelpe.

Anti-depressiva vs. Sentralstimulerende

Mens typiske ADHD reagerer positivt på sentralstimulerende midler, får OCD ADHD verre med sentralstimulerende midler alene. Over fokusert ADHD fører til en økning i negative symptomer som sinne, frustrasjon og en tendens til å krangle. Å innføre et anti-depressivt til barnet før tilsetning av en stimulerende kan bidra til å redusere noen av de mer vanlige vanskeligheter.

Over fokusert ADHD inkluderer tvangstankemønstre som sløyfe rundt og ser ut til å være "stuck" i et bestemt mønster. Antidepressiva lindre dette symptomet ved å bidra til å utrydde obsessive tenkning. Barnet med over fokusert ADHD vil finne det mye lettere å gå videre fra en tanke til den neste når han eller hun tar riktig dose av antidepressive medisiner, noe som gjør det mye enklere å håndtere og forholde seg til sykdommen.

Sinneutbrudd og andre negative tanker sløve eller avta med antidepressive bruk. I stedet for følelsen ned hele tiden, barn med OCD ADHD begynner å føle seg bedre når de begynner på medisiner foreskrevet for dem av sin lege.

Når riktig antidepressive begynner å jobbe for barnet, introdusere en stimulerende å avlaste flere av de klassiske ADHD symptomer som hyperaktivitet. Den beste behandling plan for overfokusert ADHD vil alltid inkludere både en anti-beroligende og en stimulerende, som en uten den andre ikke vil være nesten like effektiv og kan også forverre symptomene.

Anti-Angst Teknikker

Barn med løpet fokusert ADHD trenger å lære anti-angst teknikker for å håndtere seg selv før ting kommer ut av kontroll. Emosjonelle berg-og dalbaner, sinte utbrudd og raserianfall og tårer meltdowns oppstår ofte hos barn med OCD ADHD. Undervisning barnet hvordan å få kontroll og tilpasse seg stressende situasjoner er en god idé å redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Dyp pusting er en utmerket metode for å lindre stress og roe ned. Som oksygen sirkulerer gjennom hele kroppen og øker blodstrømmen til hjernen, vil barnet begynner naturlig nok til å slappe av. Pare pust med enkel telling lærer barnet å gjøre puste ordentlig.

Å lytte til avslappende musikk har en beroligende effekt på barn med over fokusert ADHD. Å snakke med barnet og guiding konsentrasjonen til å fokusere på musikken gjør barnet til å gi opp kontrollen over angst og slipp den inn lyden av beroligende musikk.