Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta Premarin

Premarin er en reseptbelagte medisiner formulert med østrogen hormoner for behandling av menopause symptomer, inkludert hetetokter og vaginal tørr og irritert. Langvarig bruk av stoffet kan øke risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og brystkreft, som er hvorfor noen kvinner velger å slutte å ta Premarin. Snakk med legen din og følg disse trinnene for å slutte å ta Premarin.

Hvordan å slutte å ta Premarin

•  Ta kontakt med din lege eller gynekolog om å stoppe Premarin hvis du opplever noen av de ubehagelige bivirkninger vite for å bli assosiert med stoffet. Disse kan omfatte rygg og brystsmerter, hodepine og kvalme, generell muskelsmerter, sinus eller øvre luftveisinfeksjon og søvnløshet. Alvorlige bivirkninger som garanterer umiddelbar seponering inkluderer kortpustethet, uregelmessig hjerterytme, nummenhet i armer og ben, og huden gulning, noe som kan tyde på leverproblemer.

avvenne deg av hormonbehandling med innspill fra legen din for å hindre raskt innsettende ubehagelige menopausale symptomer som hetetokter og vaginal irritasjon. Skalering tilbake dosering eller redusere hyppigheten av din nåværende dose kan være alternativer for nedtrapping stoffet. Snakk med legen din om en avsmalning plan.

Endre kostholdet til å spise mer soya mat, blande mat og næringsdrikker med bakken linfrø, og konsumere urter som klaseormedrue, som gir hormonelle fordeler for å kompensere for den tapte østrogen når du slutter å ta Premarin.

Betrakt en alternativ form for østrogenerstatningsterapi, slik som et annet legemiddel med en lavere dose eller kanskje et østrogen plaster som kan brukes daglig under klærne. Disse er reseptbelagte medisiner som vil kreve et besøk til legen for å finne ut hvilken hormonbehandling er best for dine behov.