Digidexo.com

Hvordan oppdage Thyroid Problemer

Hvordan oppdage Thyroid Problemer


Skjoldbrusk problemer ofte manifest i en rekke spesifikke skjoldbrusk symptomer som også kan være symptomer på andre lidelser. I denne artikkelen vil du lære flere av symptomene på to ulike skjoldbrusk lidelser.

Bruksanvisning

Hypotyreose er en av de mer vanlige skjoldbrusk problemer som folk er diagnostisert med av sine leger. I denne tilstand, vil ikke produserer thyroid ikke tilstrekkelige mengder av thyroid hormon. Noen av symptomene på denne spesielle skjoldbrusk lidelse inkluderer trøtt hele tiden, som lider av kronisk forstoppelse, økende vekt, miste håret, hevelse i ansiktet, spesielt i vevet nær øynene, menstruasjonsproblemer, depresjon, forhøyet kolesterol nivåer, og en samlet verkende følelse i muskler og ledd. Hvis du opplever flere eller alle av disse symptomene på hypotyreose du vil ønske å fortelle legen din om hva du opplever med en gang, slik at du kan bli testet for mulig hypotyreose og / eller andre potensielle skjoldbrusk problemer.

Hypertyreose er en av de mer vanlige skjoldbrusk problemer som folk opplever. Symptomer på hypertyreose, som fører til at skjoldbruskkjertelen til å produsere for mye thyroid hormon, inkluderer nervøsitet og jitteriness eller en slags eller perpetually brummer følelse, økt hjertefrekvens, å miste vekt, kortpustethet, menstruasjonsproblemer, problemer med infertilitet, søvnløshet, følsomhet for lys, forstørrelse av skjoldbruskkjertelen, og (som med hypotyreose) en verkende følelse i muskler og ledd.

Vet at legen din kan kjøre et batteri av tester for å verifisere skjoldbrusk problemer hvis du opplever symptomer assosiert med enten hypertyreose eller hypotyreose, og deretter kan foreskrive medisiner etter behov.

Tips og advarsler

  • Forstå at kun en lege kan diagnostisere noen form for skjoldbrusk problemer, herunder hypotyreose eller hypertyreose. Ikke forsøk å selv diagnostisere eller selv godbit helsemessige forhold som du mistenker kan være skjoldbrusk problemer, da dette kan være farlig.