Digidexo.com

Hjertesykdom Cures

Hjertesykdom Cures


Hjertesykdom er et begrep som brukes til å beskrive en rekke forhold som har en negativ effekt på hjertet. Hjertesykdom er oftest brukt om hverandre med begrepet hjerte-og karsykdommer som refererer til forhold som kan resultere i innsnevring eller blokkering av blodårer som kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag, ifølge Mayo Clinic. Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken i USA, både blant menn og kvinner. Høyt blodtrykk, høyt kolesterol nivåer, og aterosklerose er de tre vanligste tilstander som forårsaker hjertesykdom. Disse tre tilstander kan alle bli behandlet for å kurere hjertesykdom.

Hypertensjon Behandling

Ifølge Medline Plus, er hypertensjon den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk vanligvis ikke har symptomer som gjør det vanskelig å vite når behandling er nødvendig. Den beste måten å vite om du trenger behandling for blodtrykket ditt nivå er å gå til legen din minst en gang hvert annet år etter at du fyller 20, ifølge Mayo Clinic.

Ifølge New York Times Health Guide, er det en rekke medikamenter som kan brukes til behandling av hypertensjon, inkludert alfablokkere, ACE-hemmere, betablokkere, kalsiumkanalblokkere, sentrale alfa-antagonister, diuretika, rennin hemmere og vasodilatorer. Ifølge National Institute of Health, kan også senkes blodtrykket ved å følge en sunn spising plan og redusere inntak av natrium. Redusere blodtrykket ditt er en av de beste botemidler for hjertesykdom.

Høy Kolesterol behandling

The National Cholesterol Education Program forklarer at for mye LDL kolesterol kan føre til fettstoffer bygge opp på veggene i blodårene, og dermed forårsaker hjertesykdom. Behandling for høyt kolesterol fokuserer på å senke LDL-kolesterolet. Det er to forskjellige måter å senke kolesterolet inkludert terapeutiske endringer i livsstil (TLC) og medikamentell behandling. Terapeutiske endringer i livsstil innebærer økt fysisk aktivitet, vektkontroll, og redusere kolesterol fra maten. Ifølge American Heart Association, de vanligste legemidlene som brukes til å behandle høyt kolesterol er atorvastatin, fluvastatin, lovastatin, pravastatin, rosuvastatin og simvastatin.

Åreforkalkning Treatment

Åreforkalkning er en tilstand der veggene i blodårene blir tykk og stiv på grunn av for mye press ifølge Mayo Clinic. Aterosklerose kan være forårsaket av høyt blodtrykk, høyt kolesterol, nikotin, og visse sykdommer. Den vanligste årsaken til aterosklerose er høy LDL-kolesterolnivåene, og den offisielle definisjonen av aterosklerose er åreforkalkning. Åreforkalkning kan behandles ved å trene mer og spise en diett som er lav i mettet fett og kolesterol. Kolesterolsenkende medikamenter og blodtrykkssenkende medisiner kan også brukes for å behandle aterosklerose. Ifølge American Heart Association, dietter som er høy i mettet fett i betydelig grad øke risikoen for hjertesykdom.

Trening

Trening på en daglig basis er en av de beste behandling for hjertesykdommer ifølge American Heart Association. Trene på regelmessig basis kan bidra til å kontrollere blodtrykket, vekt, blod lipid abnormiteter, og diabetes. Eksempler på øvelser som American Heart Association foreslår er å hoppe tau, rask gange, dans, og langrenn.

Diet Endringer

Ifølge American Heart Association, folk som er overvektige har økt risiko for hjertesykdom. Kutte ned på kalorier og redusere mengden mettet fett som du forbruker vil hjelpe deg å miste vekt og redusere risikoen for hjertesykdom. Redusere natrium og kolesterol inntak kan også bidra til å kurere hjertesykdom.