Digidexo.com

Purifed Water Vs. Spring Water

Purifed Water Vs.  Spring Water


Renset vann er destillert eller på annen måte behandlet for å fjerne dets urenheter. Kildevann er veldig klart vann som kommer fra overflatekilder. I motsetning til renset vann, kan kildevann inneholder noen mineraler, men ikke så mange som mineralvann.

Renset vann funksjoner

Filtrering, destillasjon eller annen behandling av vann gjør renset vann. "Renset vann" er et teppe begrep for en rekke forskjellige behandlede vannet, fra destillert vann til avionisert vann.

Spring Water Features

Ifølge FDA forskrifter, må eventuelt vann merket som "kildevann" kommer fra en naturlig kilde, og kan ikke ha noen mineraler fjernet fra eller lagt til. Imidlertid kan kildevann bli behandlet for å desinfisere den.

Bruksområder

Forskjellige typer av renset vann har forskjellige formål. Filtrert vann fra springen, for eksempel, blir ofte brukt som drikkevann, mens destillert vann er ofte brukt i vitenskapelige applikasjoner. Fjær vann kan benyttes for matlaging eller rensing, men som oftest brukes som en drikk.

Betydning

Rensing av vann ofte fjerner sin smak, samt noen mineraler.

Betraktninger

Mens kildevann på flaske og noen typer renset vann er populære drikker, kan det diskuteres om disse farvannene er bedre for deg enn vann fra springen. Vann fra springen noen ganger inneholder fluor, samt andre mineraler som er gunstig for helsen.