Digidexo.com

Endothil-CR Veibeskrivelse

Endothil-CR Veibeskrivelse


Endothil-CR er et kosttilskudd produsert av Novex Biotech selskap. Produktet er rettet mot personer som ønsker å øke muskelmasse og forbedre idrettslige prestasjoner. Tillegget er ikke et steroid preparat. Ettersom produktet er et kosttilskudd, det har ikke gått gjennom de strenge sikkerhetskontrollene og effektivitet tester Food and Drug Administration krever medisiner for å gjennomgå før godkjenning for salg. Den viktigste bestanddel av supplement er avledet fra tomatpulver, men produktet inneholder også andre planteekstrakter og andre ingredienser.

Endothil-CR Veibeskrivelse

Les ingredienser etiketten på Endothil-CR container. Sørg for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene som er oppført. Ingrediensene omfatter tomatekstrakt, drueekstrakt, rørsukker, grønn te ekstrakt, og andre bestanddeler slik som silika, magnesiumstearat, stearinsyre, salt, smaker og farger.

Diskuter med legen din før du tar dette produktet hvis du er på reseptbelagte medisiner i tilfelle uheldige interaksjoner mellom produktet og medisin. Hvis du er kvinne, at du ikke er gravid før du tar produktet og ikke amme mens du bruker supplement. Ikke gi produktet til noen under 18 år.

Les bruks etiketten på emballasjen nøye og merk eventuelle andre situasjoner og helsemessige problemer der du ikke bør ta tilskudd. Sjekk at produktet er fortsatt innenfor sin utløpsdato og at beholderen ikke har blitt tuklet med.

Følg instruksjonene på beholderen. Tillegget kommer i tablettform. Ta en tablett hver dag. De dagene du trener, ta tabletten 30 minutter før du trener. På ikke-trening dager, ta tabletten om morgenen.

Sakte tygge tabletten. Ifølge Endothil-CR nettside, bør tillate at smaken av tabletten til å vare så lenge som mulig. Ikke ta mer enn anbefalt daglig dose av tillegget.

Hint

  • Endothil-CR kan føre til at urinen til å bli en neon gul farge. Ifølge Endothil-CR nettsted, er dette helt normalt og trygt.
  • Produsenten av Endothil-CR, Novex Biotech, refererer til vitenskapelige studier beviser effektiviteten av den aktive bestanddel av supplement på å gjenoppbygge muskelvev. Novex Biotech også referere til en studie fra 2003 indikerer at tillegget har en effekt på ytelse, men selskapet ikke identifisere relevante studier eller gi kilder for påstandene, så uttalelsene ikke lett kan verifiseres.