Digidexo.com

Vanlige symptomer på PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, rammer én av ti kvinner i USA, ifølge Mayo Clinic. Mens det er ingen eksakte årsaken, er overflødig insulin antatt å spille en rolle i en person utvikler PCOS. Det er fordi økte nivåer av insulin fører til høyere nivåer av androgen (mannlige) hormoner. Tidlig diagnose av tilstanden er avgjørende i å kontrollere symptomene og hindre senkomplikasjoner.

Identifikasjon

Noen vanlige symptomer på PCOS er uregelmessige menstruasjonssykluser eller ingen menstruasjon i det hele tatt, fedme og overdreven hårvekst forårsaket av forhøyede nivåer av mannlige hormoner.

Funksjoner

Andre symptomer forbundet med polycystisk ovariesyndrom er eggstokkene som er utvidet med en rekke cyster, pre-diabetes eller type 2-diabetes, hud koder - og mørke, fløyelsaktig hud under armene, på halsen og innsiden av lårene, og på vulva og under bryster.

Effekter

Kvinner som lider av PCOS har ofte problemer conceiving, og de kan kreve ufruktbarhet medisiner. De har også økt risiko for svangerskapsdiabetes og graviditet-induced høyt blodtrykk. Polycystisk ovariesyndrom er den vanligste årsaken til infertilitet for kvinner i USA

Betraktninger

Venstre ubehandlet, kan PCOS føre til andre og mer alvorlige tilstander som høyt blodtrykk og høye triglyserider, lavt HDL eller gode kolesterolet, hjerte-og karproblemer, søvnapné, og leversykdom.

Advarsel

Kvinner har høyere risiko for å utvikle livmor blødning og livmorkreft fordi PCOS fører til en konstant tilførsel av østrogen i livmoren.