Digidexo.com

Lip Reading Instruksjoner

Tap av hørsel er et utbredt problem. For de med hørselstap, lip leseteknikk eller tale lesing er en nødvendighet for å forstå. Det er prosessen med å tolke tale ved å observere leppe, tungen og ansiktsbevegelser av høyttaleren. Folk uten hørselsproblemer ubevisst utnytte lesing av lepper og og ansiktsuttrykk når tyde daglige samtaler med andre. Det finnes ulike veier til læring leppe leseferdigheter.

Nødvendigheten av munnavlesning

Munnavlesning er en nødvendighet for tunghørt eller døv. Det er langt mer tungvint å skrive når munnavlesning nok med. Det er imidlertid bare 30% til 40% av talte ord lett dechiffrert. Dette kan føre til misforståelser. Det er viktig for leppe leseferdigheter til å bli mer utviklet og definert til å ta bort frustrasjon faktor. Noen barn lese på munnen helt naturlig, mens andre trenger å bli trent. Logopeder kan være nyttig for barn i denne forbindelse.

Munnavlesning Instruction

To av nøklene til munnavlesing er repetisjon og tålmodighet. Dette gjør at detaljene og signaler av munnbevegelser for å bli mer grundig undersøkt og forstått. Prøv å begrense unødig støy i bakgrunnen; det kan hemme forståelsen for de som har cochlea implantat eller høreapparater. Hver av munnavlesning lærdom kan innebære praksis og / eller testing. I praksis arena personen velger en setning eller et ord som skal brukes. De kan deretter øve leppe leser det så mye som de ønsker. Lip leserne kan da bli testet på sikkerhet. Testing innebærer bruk av datamaskiner, med leppe-leser reagerer på det som har blitt sagt ved å klikke på riktig knapp på datamaskinen. Hvert svar er deretter lagret på datamaskinen. Det finnes et bredt utvalg av programvareprogrammer som å velge hvor munnavlesning kan bli undervist i den komforten av hjemmet.

Vær klar over behovene til hørselshemmede

Det er viktig for folk å være sensitiv og imøtekommende når du er i selskap med noen med mild til alvorlig hørselstap eller døvhet. Det er nyttig å holde sine behov i tankene ved å benytte ansiktsuttrykk så mye som mulig når du er i selskap med hørselshemmede. Også, ikke snakke for høyt eller over overdriver når du snakker. Prøv å plassere deg selv hvor belysningen er god for bedre generelle oppfatningen.