Digidexo.com

homøopatiske midler ignatia

Hva er homøopatiske midler for Sleep Apnea?

Studier viser mer enn 70 millioner amerikanere har opplevd en søvnforstyrrelse. En av de vanligste er obstruktiv søvnapné, som vanligvis er behandlet ved hjelp av en puste enhet brukes om natten. Men homøopatiske midler for å bekjempe søvnapné er også tilgjengelig.

Lachesis

Lachesis er laget av fortynnet slangegift, og spesielt brukt for apnea pasienter som er utadvendt. Den brukes først og fremst til å behandle sirkulasjonsforstyrrelser og blodsykdommer.

Kosttilskudd endringer

Tradisjonell og alternativ medisinsk forskning viser at mer enn halvparten av de som lider av søvnapné er også overvektige. Enda et vekttap på 10 prosent kan redusere apnea symptomene med 15 til 20 prosent. Prøv en dose Lycopodium per dag for å hjelpe kontroll sukker cravings. Eller hvis du er en nervøs snacker, prøv en dose av Ignatia i morgen og kveld.

Essence rettsmidler

Essence of Jernurt eller essens av lavendel kan hjelpe dem som lider av søvnapné å slappe av, og dermed nyte en dypere søvn.

Sesonger Allergi

Hvis du overbelastet er i løpet av dagen, kan dette forstyrre søvnen senere. Prøv en kopp Sambucus eller hyllebær te et par timer før sengetid. Det fungerer som en slimløsende, clearing luftveier.

Endre Sleep Vaner

Et par enkle endringer i dine søvnvaner kan lindre apnea symptomer. Prøv å heve puta noen få inches til din hals er vinklet litt høyere enn hodet. Sove på din side, i stedet for ryggen din, vil også hjelpe.

Slik Cure Angst med homøopatiske midler

Noen ganger naturlig rettsmidler og endringer i livsstil er bare ikke nok til å kurere angst, noe som gjør homøopatiske midler en flott mulighet til å behandle angst. Homøopatiske midler er naturlig, men likevel mer effektive i å hjelpe til å kurere angst.

Bruksanvisning

•  Ta 30C potens av homeopatisk middel kjent som Lycopodium hvis du lider av sceneskrekk eller angst i sosiale atmosfærer. Lycopodium fungerer også bra hvis du lider av angst som skyldes en mangel på tillit.

Ta 30C potens av homeopatisk middel kjent som Ignatia hvis du lider av angst som fører deg til å bli humørsyk og weepy. Ignatia fungerer også bra hvis din angst er forårsaket av en tidligere traumer eller emosjonell hendelse.

Ta 30C potens av homøopatisk medisin er kjent som Arsenicum album hvis du lider av angst som er ledsaget av en rask hjerterytme eller hyppige frysninger. Arsenicum Album fungerer også bra hvis du lider av angst som påvirker appetitten, eller hvis du har en tendens til å takle angst ved besatt organisere ting.

Menopause homøopatiske midler

Det har vært uenighet i de senere år om bruk av hormonbehandling (HRT) i menopausal kvinner etter studier indikerte at de kunne øke risikoen for brystkreft, hjerteinfarkt og hjerneslag. Mange kvinner har i stedet gått over til homøopatiske midler som et alternativ for å bekjempe symptomer på overgangsalder.

Definisjon

En homeopat vil behandle en pasient for å styrke kroppens forsvar og behandle den fysiske, mentale og emosjonelle tilstand som helhet. Homeopatiske midler er vanligvis prøvd en om gangen for å se hvordan de arbeider med kroppen.

Fordeler

Siden homøopatiske midler er gitt til å behandle spesifikke plager av en menopausal kvinne, har de ikke nødvendigvis påvirke deler av kroppen som ikke har symptomer.

Alternativer

Det er mange forskjellige homeopatiske stoffer gitt basert på en kvinnes behov. Noen populære de er Sepia for hetetokter, Belladonna for angst, Chamomilla for søvnforstyrrelser og Sulphur for nattesvette.

Risiko

Homøopatiske midler ikke er foreskrevet og gitt på et vanlig apotek, og derfor er ikke kontrollert av de samme FDA forskrifter som vanlige medisiner. De bærer risiko og kan ha interaksjoner med hverandre og med reseptbelagte medisiner.

Betraktninger

Det er mulig å hjelpe symptomer på overgangsalder med homøopatiske midler. De bør imidlertid overvåkes av en lege som praktiserer homeopatisk medisin og kommunisert til pasientens faste lege.

Homøopatiske midler for distemper & Lungebetennelse

Valpesyke og lungebetennelse er blant de vanligste luftveissykdommer. Konvensjonelle medisinske behandlinger innebære bruk av intravenøs og / eller oral antibiotika og andre medikamenter som har bivirkninger av sine egne. Bruken av homeopati tilbyr en naturlig og alternativ tilnærming til å gjenopprette en persons helse og velvære.

Lungebetennelse er en betennelse i lungene forårsaket av bakterier, virus og andre organismer. Det er vanligvis utløses når en person har et svekket immunforsvar, oftest forårsaket av en enkel viral infeksjon i øvre luftveier.

Livsstil endringer

Som med alle øvre luftveisinfeksjoner, er bruken av vitamin C gunstig for lungebetennelse. Personen bør ta til sengs og drikk rikelig med vann. Holde rommet fuktet, siden tørr luft vil bare forverre symptomene. For å hjelpe med de berørte slimete teppe, er det tilrådelig å bruke urter som solhatt eller inhalasjoner av damp. Når du lider av valpesyke eller lungebetennelse, er det også gunstig å følge en diett lav på karbohydrater og å unngå røyking og alkoholforbruk.

Når det er mulig, bør pasienten få flere glass rå juice laget av appelsiner, ananas eller eple hver time. Andre saft kan være laget av spinat og / eller gulrøtter.

Homøopatiske midler for lungebetennelse

Listen over homøopatiske midler for lungebetennelse er ganske lang. Aconite regnes som den første linjen i behandling, spesielt for tidlige stadier av sykdommen. Det rette er utmerket for å håndtere lunge lunger. Det er mest gunstig når det er høy feber og hoste er tørt eller med en tynn oppspytt. Når oppspytt begynner å tykne, er dette midlet ikke lenger nyttig.

Et annet middel som er nyttig for å håndtere lunge lunger er Ferrum phossphoricum. Denne substansen er nyttige både i den første og andre trinn av lungebetennelse, som er Jod. Når lunge lunger fører til alvorlig pustevansker, er det også lurt å bruke Veratrum viride. Og når pasienten er redd for å hoste på grunn av den ekstreme smerten dette medfører, den rette kalles for er bryonia.
Når det gjelder enkle hjelpemidler for denne sykdommen er anvendelse av sesamfrø meget fordelaktig. Femten gram disse frøene i et glass lunkent vann med salt og honning vil i stor grad bidra til å fjerne slim fra luftveiene. Det er også anbefalt å gni terpentin på eksterne brystkassen for å hjelpe pasienter med valpesyke og lungebetennelse som har problemer med å puste. Når det ikke er terpentin, kan hvitløksaft med sesamolje brukes i stedet.

En annen nyttig middel for lungestuvning er Ferrum phossphoricum. Dette stoffet er nyttig i det første og andre trinn av lungebetennelse, som er Jod. Når lunge lunger fører til alvorlig pustevansker, er det også lurt å bruke Veratrum viride. Og når pasienten er redd for å hoste på grunn av den ekstreme smerten dette medfører, den rette kalles for er bryonia.

Når det kommer til enkle løsninger for denne sykdommen, sesamfrø er ofte gunstig. Femten gram disse frøene i et glass lunkent vann med salt og honning vil generelt bidra til å fjerne slim fra luftveiene. Det er også anbefalt å gni terpentin på eksterne brystkassen for å hjelpe pasienter med valpesyke og lungebetennelse som har problemer med å puste. Når det ikke er terpentin, kan hvitløksaft med sesamolje brukes i stedet.

Homøopatiske midler for leveren

Homeopati gir en helhetlig tilnærming for å behandle den underliggende årsaken til lever symptomer. Ved å avdekke den spesifikke årsaken til sykdommen, vil homøopatiske utøvere forsøke å behandle sykdommen ved å anbefale homøopatiske midler som er rettet mot den underliggende årsaken. Ifølge Dr. Sangeeta Dhanuka, prøver homeopati å gjenopprette redusert leverfunksjon og hindre videre ødeleggelse av orgelet. The Mayo Clinic sier homøopatiske midler bærer liten risiko og er betraktet som sikre. Det er alltid best å ha noen symptomer sjekkes av helsepersonell.

Homeopati

Homeopatiske midler er tilgjengelig i styrkene C, X eller M. C styrken tilbyr den laveste potens og forblir i blodet for bare en kort periode. Det kan trygt administreres som en ny dose flere ganger per dag for langsiktig bruk. X-styrken er moderat i styrke og er ofte brukt for traumer, utvinning og sykdomsforebygging. M styrke er ofte foreskrevet for kroniske tilstander, og kan forbli i legemet i flere måneder etter at behandlingen er avsluttet. Du bør konsultere legen din for nøyaktig dosering informasjon. Behandling er tilgjengelig i flytende eller pellet form og bør tas under tungen, 30 minutter før eller etter å ha spist. En dose vanligvis består av 3-5 pellets eller fem dråper av væske. .

Lycopodium

Den Lycopodium plante, en flerårig eviggrønn som produserer blek gul pollen, vokser i skog og beite i Nord-Amerika, Nord-Europa og Storbritannia. Når pollen samles, blir det brukt til å produsere homøopatisk middel Lycopodium. Ifølge Dr. Asa Hershoff, Naturopathic Doctor og forfatter av homøopatiske midler, bør en dose på 6C eller 12C tas en til tre ganger daglig for akutt leversykdom og 30C gang per dag bør tas i flere uker for kronisk leversykdom.

Natrum Sulphuricum

Sodium Sulfat er en naturlig salt avledet fra sjøvann og varme kilder vann og gjør opp homøopatisk middel Natrum Sulphuricum. Dette stoffet er ansvarlig for vanndistribusjon og eliminasjon i cellene og er ofte foreskrevet av homøopatiske utøvere for å hjelpe kroppen med lever- og nyrefunksjon. Ifølge National Academy of Classic Homeopati, anbefales det at en dose på 6X tas for lever symptomer. Eksempler på slike symptomer inkluderer intense kramper smerter i magen, diaré, flatulens, oppblåst mage og fordøyelsesproblemer. Det natriumsulfat som inneholdes i den rette bidrar til å minske belastningen på leveren og fremme strømmen av galle ved å bistå med toksin eliminering.

Nux Vomica

Nux vomica er gjort fra Strychod Nux vomica busk som vokser i Øst-India og Sørøst-Asia. Sin opprinnelige bruk var å forgifte rotter og er nå ofte foreskrevet som et homøopatisk middel for å behandle leveren. Dosering avhenger av spesifikke symptomer og inkluderer 6C, 30C, 12X og 30X. Diskuter dine symptomer med legen din for å avgjøre hvilken konsentrasjon best dekker dine spesifikke behov.

Homøopatiske midler for øreinfeksjoner

Homøopatiske midler for øreinfeksjoner


Homeopatiske midler for ørebetennelser gi et trygt alternativ til antibiotika. I motsetning til antibiotika, homøopatiske midler bidra til å støtte og øke immunforsvaret og kan gi smertelindring. De fleste ørebetennelse er et resultat av en virusinfeksjon, for eksempel en kald.

.

Typer

Gress og vitamin midler kan anvendes for å behandle og støtte immunsystemet. Heat program, salt komprimerer, smertestillende medisiner og eliminering av meieri kan også iverksettes.

Time Frame

Behandling varer vanligvis i 2-3 dager. Vitaminer kan fortsette etter behandling for å støtte immunforsvaret helse. Noen urte behandlinger kan ikke være ment for langsiktig bruk.

Betraktninger

Homøopatiske midler for å behandle mindre ørebetennelser gi et alternativ til antibiotika. Forsiktighet bør utvises, mens de fleste ørebetennelser er små, kan de være et resultat av noe mer alvorlig, for eksempel bakteriell meningitt.

Funksjon

Hyllebær, vitamin C, og Echinacea tas oralt for å hjelpe kampen mot virus og stimulerer immunsystemet. Mullein eller hvitløk oljedråpene kan også anvendes i øret. Varm komprimerer bidra til å øke blodsirkulasjonen og en salt komprimere kan bidra til å gi lindring sammen med ibuprofen eller paracetamol.

Advarsel

Søk råd hos helsepersonell utøveren før du starter noen behandling diett, spesielt for babyer og barn. Et utslipp av væske eller blod kan være et resultat av en sprukket eller perforert trommehinnen. Interaksjoner eller allergi kan oppstå ved bruk av naturmidler. Tilbakevendende ørebetennelser kan føre til hørselstap.

Homøopatiske midler for episkleritt

Episkleritt er en øyebetennelse som fører til at blodårene i øyet blir rødt. Episkleritt generelt krever ingen behandling. Personer med systemiske sykdommer slik som reumatoid artritt, lupus, Crohns sykdom og urinsyregikt (blant andre) er særlig utsatt for å utvikle episkleritt, som kan være ganske besværlig for dem. For å unngå behovet for ytterligere legemidler, og med en anti-inflammatorisk, disse pasientene og andre som ønsker å unngå kjemiske medisiner se til homøopatiske midler for behandlingstilbud.

Finne en Homeopat

Homeopati grunnleggende filosofi er at fysiske forstyrrelser kan behandles av rettsmidler som kan produsere de samme symptomene hos friske mennesker som i de som blir behandlet. Disse tinkturer er foreskrevet av homeopat etter at hun undersøker pasienten helhetlig - undersøke pasientens følelsesmessige tilstand, fysisk tilstand og ulike symptomer på innledende tilstand. Ved behandling episkleritt, vil en homeopat også undersøke pasientens totale helse.

Hvis du er interessert i homøopatisk behandling for episkleritt, må du først finne en kvalifisert homeopat. The National Center of Homeopathy opprettholder en database med homøopater hele USA (se referanser). Undersøke legitimasjon av lokale homøopater gjennom denne databasen. I tillegg er mange mennesker er avhengige av referanser og ord-av-munnen for å finne en god homeopat å behandle episcleritis.

Episkleritt som et tegn på andre helseplager

Årsakene til episcleritis er uklare. Når episcleritis klarner opp av seg selv noen dager etter utbruddet av symptomene, vil mest allopathic (konvensjonelle) leger ikke bry deg med en grundig diagnose. En homeopat vil undersøke pasienten nærmere. Episkleritt er ofte den første klare symptom på andre inflammatoriske tilstander som leddgikt, lupus og inflammatorisk tarmsykdom. I tillegg kan episkleritt bryter ut på grunn av en udiagnostisert underliggende tilstand slik som gikt, herpes simplex-infeksjon, rosacea eller tuberkulose. Den homøopatisk system av forsk behandling etter å undersøke hele den fysiske og følelsesmessige sammensetningen av pasienten har ofte resultert i en diagnose av en mer alvorlig problem, som deretter kan behandles sammen med den episkleritt.

Forbered deg på ditt besøk til en homeopat ved å tenke på andre symptomer som kan virke urelaterte men kan hjelpe homeopat komme til en vellykket diagnose.

Homøopatiske midler for episkleritt

Noen av de homeopatiske midler som en homeopat kan foreskrive for behandling episcleritis er Aspalathus linearis (også kjent som Rooibos) og Sutherlandia frutescens. Disse tinkturer er antioksidanter som kan bidra til å opprettholde en sunn tilførsel av blod, oksygen og viktige næringsstoffer for øyet. En homeopat kan også foreskrive Blåbær (kjent som blåbær) som styrker øye kapillærer og kan forebygge sykdom og smitte.

Fordi hvert enkelt tilfelle av episcleritis er individuell, bør du rådføre deg med homøopat om hvert tilfelle individuelt for å være sikret å motta riktig middel og riktig middel-dosering.

Homøopatiske midler for Sleep

Når søvn blir unnvikende, er det fristende å komme i over-the-counter sove hjelpemidler eller å slå til legen din for en foreskrevet medisiner. Du kan også vurdere et glass vin eller en cocktail for å hjelpe deg å slappe av og sovne.

Men en god natts søvn er ikke nødvendigvis best oppnås med bruk av medisiner eller alkohol. Ofte, de beste søvn rettsmidler er de som er homeopatisk og at arbeidet med å forsiktig overtale kroppen til søvn naturlig.

Homøopatiske midler

En homøopatisk middel er en som arbeider for å stimulere kroppens naturlige reaksjon på en sykdom eller tilstand i stedet for å undertrykke reaksjonen. Homeopatiske midler er laget med ørsmå mengder av naturlige ingredienser som er tenkt å føre til effekter som ligner symptomene som du prøver å lindre. Dette stimulerer kroppen til å overvinne det symptomet.

Dette kan virke helt i strid med hvordan du skal behandle en sykdom eller et fysisk problem, men homeopati har blitt brukt med suksess siden 1700-tallet. Det blir sett på som en helt sikker form for alternativ medisin i de fleste tilfeller.

Induserende Sleep med homøopatiske midler

Ulike homeopatiske midler for søvn kan brukes avhengig av dine spesifikke symptomer på søvnløshet eller søvnløshet - som i følelsen for trøtt til å sove eller å være følelsesmessig opprørt - ". Jeg kan ikke sove" heller enn en samlet klage, for eksempel

Måten å finne den beste homeopatisk søvn rette er å ta lager av dine symptomer på søvnløshet, og deretter ta kontakt med helsepersonell som er godt bevandret i homeopati eller med din lokale naturlig helse butikken.

Eksempler på homøopatiske søvn rettsmidler inkluderer kaffe cruda for mental spenning og nervøsitet som hindrer søvn; Nux vomica hvis du har over henga i sentralstimulerende midler, mat eller drikke eller har opplevd enten psykisk eller fysisk overanstrengelse; og svovel hvis du opplever en følelse av kløe og varme i seng som holder deg fra å falle i søvn. Ekstra søvn rettsmidler er aresenicum album for tilfeller når du føler at du ikke har hatt en tendens til alle detaljene i dag, eller at noe er ute av sted; og ZINCUM metallicum for mye mental aktivitet fra overarbeid.

Når du har valgt homeopatisk søvn middel som passer best til dine symptomer, følge doseringsanvisningen nøye. Det er alltid best å starte med laveste anbefalte potens.

Å indusere søvn med homøopatisk middel, ta en dose ved sengetid og vente på en positiv respons, noe som ville være en følelse av søvnighet og til slutt sovner. Hvis du føler ingen svar eller svar boder, ta en ny dose. Det er mulig å ta flere doser i span av en eller to timer, men hvis du ikke blir trøtt og sovner, vil du ønsker å utforske et annet homeopatisk middel for søvn.

Homøopatiske midler for demens

Demens er generelt beskrevet som den gradvis tap av kognitiv funksjon på grunn av skadede hjerneceller. Satsen for progresjon av sykdommen varierer fra person til person. I et tilfelle der sykdommen utviklet seg raskt, er det sannsynlig å fortsette å utvikle seg raskt. Heldigvis finnes det enkle hjelpemidler som kan bidra til å forsinke fremdriften av demens. Ikke bare vil disse rettsmidler hjelpe pasienten å takle sin sykdom, det hjelper også hans medhjelper takle sine krav og gir en fair sjanse til å forbedre pasientens tilstand.

Homeopati og demens

Av de mange kjente årsaker til demens, ikke alle vet at en av de største årsakene er underernæring eller malabsorpsjon. Får utilstrekkelige mengder næringsstoffer for en vesentlig del av sin levetid kan øke risikoen for å utvikle demens senere i livet. Demens skjer for å være et klassisk symptom på niacin (vitamin B3) mangel. Det er også en forutsetning at sinkmangel fører til tap av nerveceller i hjernen, noe som resulterer i utvikling av symptomer på demens. Derfor er en måte å minimere risikoen for demens er ved normalisering av kroppens niacin og sinknivåer. Tar thiamin kosttilskudd er også nyttig for å hindre ytterligere forverring av hjernecellene. Vitamin B12-injeksjoner ble også funnet å være nyttig i å håndtere symptomene på de nevrologiske problemer forårsaket av demens. Dette er bare noen av metodene som presenteres av homeopatiske behandlinger for demens.

Behandling Filosofi

Menneskekroppen er utformet for å ha kapasitet til å helbrede seg selv. Gir alt den trenger vil sikre helse og velvære. Homeopatiske behandlinger presentere de mest naturlige måter å håndtere demens og begrense sin kapasitet til å ødelegge nerveceller og for å forstyrre normale hjernefunksjoner. Med næringstilskudd, gjenoppliver det kroppens evne til å helbrede seg selv. Med bruk av naturlige elementer, som for eksempel nyttige mat næringsstoffer og urter, homøopatiske midler gjenopplive kroppens forsvar mot de skadelige effektene av sykdommer og øke sin kapasitet til å helbrede.

Slik fungerer det

For å kompensere for skader forårsaket av sykdommen, homøopatiske midler fokus på levering av ernæring og kosttilskudd. Det gjør bruk av naturlige matkilder å belaste kroppen med antioksidanter, B-vitaminer, fosfatidylserin, sink, L-arginin og essensielle fettsyrer for å normalisere nivåene av hjernen kjemikalier, som hjelpemidler helbredelse av skadde nerveceller og fremmer normal hjernefunksjoner. De populære urter som brukes på homøopatiske midler for demens inkluderer Ginkgo biloba, alumina, Argentum NITRICUM, Cicuta, hellebores og silika. Disse urtene er nyttig i å øke utholdenhet og forbedrer blodsirkulasjonen i hjernen. Som et resultat, forbedre de sløvhet av sinnet og mangel på kontroll over impulser og tregere mental svekkelse. Bortsett fra å fremskynde symptomene på demens, disse urtene også levere nødhjelp til andre aldersrelaterte helseproblemer, som for eksempel høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Advarsel

Vær forsiktig med å ta kosttilskudd, særlig Galantine og Huperzine. Feil kombinasjon av naturmidler og kosttilskudd utgjør visse helserisikoer. Som en tommelfingerregel, unngå å ta kombinasjoner av homøopatiske midler uten å konsultere en sertifisert homeopat.

Konklusjon

Det er aldri trygt å konkludere med at bruk av urter er den tryggeste måten å håndtere demens. Fordi de er vanligvis brukes i kombinasjoner, som kombinerer de gale urter kan forårsake bivirkninger. Det er viktig for homøopatiske midler som skal administreres av sertifiserte homøopater. Før forskrivning noen rette, homeopater ta hensyn til pasientens fysiske, følelsesmessige og psykologiske makeup å bestemme den mest hensiktsmessige behandlingen.

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain


Smerter i låret er ofte forårsaket av press på isjiasnerven, den lengste nerve i kroppen. Lårsmerter kan være alt fra enkle kramper til følelsen av elektriske støt går gjennom beinet. Når de mer alvorlige smerter rammet, ønsker deg lindring med en gang. Hvis tradisjonelle medisiner ikke synes å være å hjelpe, bør du vurdere å bruke en homøopatisk middel for smerte.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - som forårsaker symptomer på pasientens sykdom. Blandingene er utarbeidet av en homeopat, som undersøker de ulike symptomene pasienten har.

Hvordan en Homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, hun også vil vurdere andre variabler som årsak av låret smerte og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat også vil se på kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk.

Noen homøopatiske midler

Leggkramper kan behandles med homøopatiske kinin og magnesium fosfor. For noe mer alvorlig som isjias, kan homeopati avlaste irritasjon i nerve. Rhus tox er vanligvis den første rette en homeopat vil prøve, men gnaphilium (hvis du opplever nummenhet) og Colocynth (hvis du opplever smerter på høyre side) er også gitt for isjias. Homeopati har også som mål å forbedre helsen din å avverge fremtidige smerter i lårene.

Forsiktighetsregler Om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. I stedet bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere begge behandlinger med både legen din og din homøopat.

Astma og bronkitt homøopatiske midler

Astma og bronkitt er kroniske tilstander som bør overvåkes nøye hos alle pasienter. Ulike homøopatiske midler kan bidra til å lindre effektene av både astma og bronkitt, men en pasient bør være oppmerksomme på alvorlighetsgraden av deres sak og besøke en lege hvis nødvendig. Kanskje den største spissen for astma og bronkitt pasienter er å unngå støvete, tørre områder og få en konsistent mengde frisk luft.

Hva er Astma og bronkitt?

Astma er en kronisk tilstand der pusting er berørt på grunn av betennelse i luftveiene. Astma kan være forårsaket av en allergisk reaksjon på noe, mosjon, kosttilskudd endringer eller genetikk. Irritanter som støv, røyk, maling røyk, og helseproblemer som en forkjølelse eller influensa kan også føre til en økning i astma.

Bronkitt kan enten være en kronisk eller akutt (langsiktig eller midlertidig) tilstand der bronkiene som bærer luft til og fra lungene bli betent. Bronkitt vanligvis utvikler seg fra en kald eller øvre luftveissykdom og er ledsaget av en hoste. Kronisk bronkitt er vanligvis forårsaket av røyking eller eksponering for skadelige gasser.

Homeopati rettsmidler for astma

Hvis du har problemer med å puste på grunn av astma, er én måte å løse problemet å ta en steamdusj. Et annet alternativ er å ta en stor bøtte med varmt vann og legg ansiktet over det med et håndkle som dekker både hodet og hele bøtte. Denne "steam" vil bidra til å åpne opp luftveiene og hjelpe deg å puste litt lettere.

En annen enkel løsning er å drikke varm urtete. Te inneholder lakris rot eller ingefær har vært kjent for å hjelpe astmapasienter. Igjen, vil varmen fra te bidra til å åpne luftveiene, og lakris rot vil også fungere som en agent for å roe betennelser i luftveiene.

Blande 1 teskje honning i en 8-unse glass med varmt vann og drikker det vil også bidra til å lindre astma forhold. Gjenta dette tre ganger om dagen til symptomene forsvinner.

Fennikel er en urt som kan tygges eller blandes inn i en drink og vil hjelpe utvise infisert slim fra brystet. Dette er et virkemiddel som kan bidra til å forhindre astmaanfall og også hjelpe bronkitt pasienter.

Regelmessig mosjon, et godt kosthold (unngå bearbeidet mat og holde hydrert med vann og juice), og forebygging er nøkkelen til omsorg for astmapasienter. Ved å vite hvilke faktorer utløse astma, kan du hindre angrep og fakkel-ups.

Homeopati rettsmidler for bronkitt

For noen urte rettsmidler, bør du kontakte en lege eller homeopathic utøveren å få nøyaktig doseringsmengder. Tar for mye av noen urt kan være dødelig eller gjøre deg enda sykere.

Bryonia er et homøopatisk middel som ofte brukes til å behandle en tørr, vond hoste i forbindelse med bronkitt. Hvis du har vertigo, smertefull hodepine, generelle smerter og plager, samt en tørr munn og tørre lepper som følger med en tørr hacking hoste, er bryonia et homøopatisk middel du kan kjøpe fra de fleste homeopati butikker og utøvere.

En mer vanlig type bronkitt er en med et høyt, våt hoste. Aconitum er en annen urt som kan tas for å lindre dette hoste og smerter forbundet med det.

I tillegg til disse urtemedisiner, kan pasienter også slå på en fordamper for å bidra til å åpne luftveiene og roe betennelse i bronkiene. En kul-tåke vaporizer produserer færre bakterier enn en luftfukter, og cool-tåke vil også bidra til å lindre smerte og sårhet av konstant hoste. Tar et dampbad kan også bidra til å avlaste kroppen og brystet sårhet i tillegg.

Osteomyelitt homøopatiske midler

Osteomyelitt er en bein infeksjon som er ofte funnet i korsryggen, men det kan ramme alle bein i kroppen. Over tid vil infeksjonen slutt erodere beinet til det punktet av ødeleggelse. Det finnes en mengde medisinske behandlinger som tar sikte på å prøve å fjerne infeksjonen, men sjelden gjør de adressere den faktiske symptomer på tilstanden. Det er der homeopati kommer inn i bildet.

Årsaker

Staphylococcus aureus er den skyldige bak de fleste osteomyelitt infeksjoner, og er beryktet for å være vanskelig å bli kvitt, så mange stammer er antibiotikaresistente. Staph infeksjoner har en høy forekomst av å bli systemiske infeksjoner som krever langvarig bruk av kraftige antibiotika. Andre organismer som kan forårsake osteomyelitt inkluderer: bakterien som forårsaker tuberkulose; en bestemt type salmonella som er generelt funnet i sigdcelle pasienter; Pseudomonas aeruginosa, som vanligvis finnes i narkomane; og flere forskjellige organismer som er ofte funnet i de gastrointestinale områder med eldre individer. I sjeldne tilfeller har de virus som forårsaker vannkopper og kopper vært knyttet til virus tilfeller av osteomyelitt.

Homøopatiske midler

En av de mest anbefalte naturlige behandlinger for osteomyelitt er vitamintilskudd. Vitamintilskudd, særlig A og C, vil øke immunresponsen og hjelper kroppen bekjempe infeksjonen som det er designet for å gjøre. Flytende hvitløk er også anbefalt, har som er naturlig antibiotika egenskaper samt healing karakteristisk.

Vanligvis-foreskrevet urter som solhatt, golden segl, sibirsk ginseng og myrra er også noen ganger anbefalt til bruk som immunsystem boosters å bidra til å bekjempe infeksjonen. Antioksidant juice som gulrot, selleri, rødbeter og cantaloupe har alle blitt anbefalt å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner i tillegg.

Advarsel

Ved å kombinere tradisjonell medisin med homøopatiske midler gir den elendige enkelte best sjanse til bekjempelse av infeksjonen før altfor mye skade kan oppstå. Før du tar noen urte supplement eller bruker noen annen homeopatisk teknikk, diskutere løsninger med legen din for å sikre at de ikke vil forstyrre de medisiner du tar.

Homøopatiske midler for Venstre Hip Pain

Kronisk venstre hoftesmerter kan være både fysisk og mentalt utmattende. For mange er tanken på å måtte bruke en resept smerte regiment ikke akseptabelt, og kan føre til unødig stress. Finne et homøopatisk middel er en naturlig måte å ha kontroll over smertene.

Homøopatiske midler

Homeopatiske midler har eksistert i over 200 år, og ifølge American Cancer Society, "Homeopati er basert på ideen om at store doser av et stoff forårsaker et symptom, mens svært små doser av det samme stoffet vil kurere det. Homeopati ble utviklet av en 18. århundre tyske legen Samuel Hahnemann, som grunnla et system basert på den gamle begrepet "likt kurerer likt." stoffer som forårsaker en viss symptom på en person er gitt til den personen til å lindre disse symptomene. Den homeopatisk farmakopé er boken at en homeopatisk leverandør vil bruke for å avgjøre riktig løpet av behandling for en pasient.

Den Homepathic Treatment

Banen for å avlaste venstre hofte smerter, innebærer å arbeide tett med en homeopatisk healer, så er det viktig å velge noen som pasienten er komfortabel med. Homeopatiske healere trene på dette feltet og som pasient er det tilrådelig å stille spørsmål. Sørg for å se etter hva slags sertifisering og hvor mange timer trening en homøopatisk leverandøren har. Finn ut hvordan de ble involvert med denne formen for healing, spør hva avgiftene vil være nødvendig. Være proaktive i å velge din homøopatisk leverandør.

Det første besøket kan være lang, den Homeopatiske healer vil stille mange spørsmål for å få et totalbilde av pasientens helse. Det kan være en god idé å ha holdt en journal for en måned eller to dokumentere når smertene er mest alvorlig, når smertene er bedre, hvilke typer aktiviteter påvirke smerte og hva lindrer det. Noe relatert til pasienter helse, inkludert følelsesmessige aspektene bør registreres. Homøopatisk leverandøren vil deretter sjekke homeopatisk farmakopé å finne andre lignende symptomer. Et middel vil da være forberedt. Disse rettsmidler er svært små mengder av naturlige ingredienser som er fortynnet i vann eller alkohol. Sørg for å fortelle Homeopatiske leverandøren hvis pasienten er gravid, sykepleier eller prøver å bli gravid, da dette kan påvirke hva slags behandling tilbys.

Avhengig av alle de pasienter symptomer flere forskjellige typer av behandling kan anbefales. Den ene heter Rhus Gift som er bra for smerter i leddene og er laget av utvannet poisen Ivy. Et annet middel som kan prøves er Apis mellifica som hjelper med smerte og hevelse.

Rettsmidler bør tas nøyaktig som anvist. Pasienten kan kreve flere besøk til Homeopatiske leverandør, og igjen er det viktig å være ærlig med hvordan de virkemidlene fungerer og eventuelle bivirkninger som kan oppstå.

Making homøopatiske midler

Hvis du trenger et homøopatisk middel som ikke er tilgjengelig, for eksempel for å behandle en blomst allergi, kan du lage din egen. Du kan også lage en løsning ved hjelp av en kjøpt middel som kildemateriale eller lage en løsning av en annen styrke enn det du har. Du kan også lage en flytende middel fra pellets som er egnet for barn.

Rettsmidler for barn

Homeopatiske midler er tilgjengelig for barn i flytende form, eller i form av tabletter med en base av laktose (melkesukker), som løser opp lett. Homøopatisk middel pellets kan ikke gis til små barn. I sin bok "Easy Homeopati: De 7 Essential rettsmidler du trenger for vanlige sykdommer og First Aid," Dr. Edward Shalts aksjer hvordan å lage en løsning som passer for et barn fra homøopatisk middel pellets. Ta en liten flaske kildevann og hell ut en tredjedel. Til vannet som er igjen i flasken, legge til tre pellets av en 30C styrke enkelt rette. Lukk flasken og la vannet sitte i ca. 5 minutter, inntil pelletsene er oppløst. Rist flasken kraftig. En teskje av dette vannet kan gis til et barn som én dose. Vannet behøver ikke å være nedkjølt og vil forbli godt for opptil to dager; Rist før bruk.

Opprette en grunntinkturen

Før du kan lage en løsning på egen hånd, må du opprette en mor skjær. Ta planten som du ønsker å gjøre et middel, og macerate den i en liten mengde av en fortynning løsning laget av like deler rent vann og alkohol (vodka vil fungere). Etter flere dager, stamme plantematerialet ut av væsken. Den væske som gjenstår er mettet med egenskapene av anlegget og er nå en grunntinkturen. For å gjøre et middel fra et stoff som ikke løses i vann eller alkohol, må du male den med en liten mengde laktose; dette kalles triturating. En triturert substans kan brukes på samme måte som en grunntinkturen.

Succussion

Ta en del av din mor skjær og bland det med ni deler rent vann eller fortynning løsning i en ren flaske eller flaske med propp. Du må voldsomt riste eller succuss denne blandingen 100 ganger; du kan slå flasken eller glasset mot hånden eller en bok for å oppnå den nødvendige effekt. Resultatene er en 1X potens middel. For å gjøre en 2X potens middel, bruke en del av 1X rette pluss ni deler vann eller fortynning løsning og succuss 100 ganger. Fortsett til du har en 6X potens middel, som er et vanlig styrke. X i rette er romertall 10, som forteller deg hvor mange deler av en løsning du begynte med (en del grunntinkturen pluss ni deler fortynning løsning). Du kan lage en 1C rette ved å begynne med en del grunntinkturen og 99 deler vann eller fortynning løsning og succussing det 100 ganger. Fortsett til du har en 30C rette, en annen brukte styrke.

Endre Styrken

Hvis du har pellets av et middel i en lavere potens og ønsker å skape en høyere potens løsning for akutte situasjoner, følg instruksjonene ovenfor vedrørende succussion, erstatte grunntinkturen med tre pellets av den rette i den første løsningen.

Consulting en Homeopat

Mens homøopatiske midler er trygge, ta kontakt med en utdannet homeopat før du gjør et middel fra et stoff som i utgangspunktet er farlig eller skadelig, for eksempel et plantevernmiddel.

Homøopatiske midler for blære infeksjoner

Blære infeksjon symptomer er ganske sørgelig og inkluderer smerte og svie ved vannlating, feber og noen ganger smerter over ryggen eller nedre del av magen. Urinen kan virke uklar eller misfarget også. Den eneste måten å finne ut om du har en blære infeksjon er å oppsøke lege. Han vil ta en urinprøve og sende den til laboratoriet for testing.

Homøopatiske midler

Det er mange forskjellige homeopatiske midler, og du må finne det som fungerer best for dine eksakte symptomer.
Aconitum apellus er et middel som bidrar til å kontrollere den brennende følelsen av at du kan få når du tisser. Apis mellicica brukes når du har hyppig vannlating med bare en liten mengde urin som passerer på hver gang. Det hjelper til å avlaste den følsomheten av blæren.
Berberis vulgaris brukes hvis du opplever skarpe smerter og en brennende følelse, før, under og etter vannlating. Clematis er best for når du trenger å urinere ofte, men har en avbrutt flyt som bare ser ut til å stoppe opp og deretter starte. Når du har peiling ned følelsen av homøopatisk middel du trenger er Sepia. Bruk Belladonna hvis blæren er svært følsom, er urinen uvanlig farget og du må urinere ofte.
Cantharis er best når du opplever en skålding smerte hver gang du tisser. Det er også brukt når du tisser, og bare noen få dråper passere om gangen. Borax brukes når du føler deg som om blæren ikke blir tømt, og bare små mengder urin blir passert av gangen. Du opplever press på blæren også.
Når du ikke klarer å urinere komfortabelt og trenger å prøve alle forskjellige posisjoner, inkludert stående bare for å late vannet, bør du prøve Chimaphila umbellate. Nux vomica brukes til kramper i blæren når små mengder urin pass og du opplever frysninger.

Dosering

Velg hjelpemidler som kommer nærmest dine symptomer. Den laveste dosen bør startes med. Instruksjonene er som følger i henhold til Helse Merknader "Ta en dose og vente på et svar. Hvis bedring sees, fortsette å vente og la rette arbeidet. Hvis forbedringen har stoppet, kan en ny dose tas."
Doseringen er nødvendig kan variere sterkt fra flere doser som trengs i en time til flere i en dag, varierer den fra individ til individ. Hver rette er også annerledes. Når du bytter fra ett middel til en annen bør du begynne tilbake på det laveste dosen.
Som med alle medisiner og remedier, sørg for å fortelle din fastlege hva medisiner og remedier du tar.

Homøopatiske midler for Thyroid Problemer

Homøopatisk medisin ble utviklet i Tyskland over 200 år siden, og det er brukt for velvære og forebygging av mange sykdommer. Pasientene blir behandlet på en sak til sak ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Homeopatiske midler kommer fra planter, mineraler og dyr. Det er mange homeopatiske remedier for å behandle symptomene på skjoldbrusk lidelser inkludert hypertyreose hvor for mye av skjoldkjertelhormon produseres og hypotyreose der for lite av dette hormonet blir produsert.

Iodum

Du kan bruke Iodumm et homøopatisk middel, når du har hypertyreose tilstand samt Exophthalmos problemer som er preget med utstående øyne og også struma problemer. Den anbefalte potens er 30c, i henhold til herbs2000.com. Iodum kan bidra til å redusere symptomer på hjertebank, kroppen overoppheting og muskuløse hjertebank som skjer med hypertyreose.

Lachesis

Du kan ta Lachesis som er en annen homeopatisk middel for å ta når du har hypertyreose. Det er best brukt for symptomer som gushing av blod til ansikt, hetetokter, hjerte hjertebank og kroppsvarme. Andre symptomer kan oppstå er en følelse av rastløshet, utålmodighet og være altfor snakkesalig.

Nat Mur

Du kan prøve Nat Mur hvis du har følgende symptomer fra hypertyreose --- uforklarlig fysisk svakhet, og utmattelse. Huden kan føles veldig tørt sammen med en tørr munn. Hjertebank er et annet symptom på denne tilstanden. Du kan også føle at du ønsker å bli isolert og vekk fra folk i lange perioder av gangen.

Spongia Tosta

Spongia Toasta er et annet homeopatisk middel du kan prøve for skjoldbrusk problemer. Noen av symptomene som kan behandles er følgende --- hevelse og herding av skjoldbruskkjertelen, en stikker smerter, hjertelidelser og muskel hjertebank Du kan også ha en vedvarende bjeffing hoste. og kan bli plaget med depresjon og sinne.

Vitaminer og kosttilskudd

Du kan ta vitamin B-kompleks for både hypertyreose og hypotyreose ifølge herbs2000.com. Ta Vitamin C 1000 mg per dag for begge forholdene. Kobber og sink kan være nyttig. Ta 2mg av kobber og 30mg sink daily.Take Tyrosin 1000 mg daglig, og legge til en blandet aminosyre kompleks etter fire uker. Ta 10 g av pulverisert tare daglig for å støtte din skjoldbruskkjertelen.

Ting å gjøre og advarsler

Det er flere ting du kan gjøre før du søker homeopatisk behandling i henhold til Cindee Gardner PhD, molekylærbiolog og utøver av homeopati. Thyroidium er et homøopatisk middel for å stimulere en underaktiv skjoldbruskkjertel. Pek på skjoldbruskkjertelen forsiktig ti ganger på tre ganger daglig. Suge føttene i vann med havsalt, og gni føttene med lakserolje og tare skjær. Pakk føttene med plast og dekk med sokker over natten. Få en klar diagnose fra din lege og et grønt lys før du prøver homøopatiske midler.

Nevro Emosjonell homøopatiske midler

Nevro Emosjonell homøopatiske midler


Neuro-emosjonell teknikk, eller NET er en kiropraktisk healing metode som brukes til å stabil noen uløste fysiske eller atferdsmønstre i kroppen. Den bruker tale, akupunktur, psykologi, kiropraktikk og homøopatiske midler. Ifølge One Foundation, er det i dag over 4000 utøvere i USA, og de fleste bruker homøopatiske midler for å supplere sin praksis.

Hva er Homeopati?

Homeopati er basert på en hel-person evaluering. Alt fra en personlig medisinsk historie til kroppstype og emosjonelle status brukes til å bestemme den beste rette for den enkelte. Rettsmidler er laget ved hjelp av prinsippet om similars, som sier at et stoff som brukes til å gi symptomer i en frisk person kan også kurere disse symptomene i en syk person. Den benytter også prinsippet for fortynninger, eller lov av minimumsdose, som sier at jo lavere dosering, jo større er effektiviteten. Væsken i middel kan fortynnes opp til 1 del per milliard. Mens dette beløpet kan virke ubetydelig liten, har det effektivitet blitt påvist i flere studier.

Remedier er laget med alle naturlige stoffer slik som planter, mineraler eller animalske produkter. Behandlingene er nonaddictive og trygt for både barn og voksne. I 2007 National Institutes of Health anslått at om lag 3,9 millioner voksne og 900.000 barn brukt homøopati.

Velge rett NET Remedy

Du og din lisensierte NET utøveren vil velge det rette rette for dine behov. Rettsmidler for vanlige klager er forhåndslagde. I noen tilfeller kan pasienter bruke en homøopatisk lege i forbindelse med NET utøveren å skaffe individuelt formulert rettsmidler.

Du kan kjøpe rettsmidler på nettet eller i person. De er kompatible med alle vitaminer, kosttilskudd, urter eller reseptbelagte medisiner som du allerede tar. Hvis du er i tvil, ta kontakt med legen din.

Vanligste legemidlene er designet for fordøyelsesproblemer, nesetetthet, menstruasjons eller hormonell ubalanse, nyreproblemer, allergier, emosjonelle eller fysiske traumer og smertelindring.

Medisiner kommer i flytende, spray, pille eller salve former. Pass på å følge instruksjonene nøye.

Homøopatiske midler for tarmgass Pain

Det er flere homeopatiske midler som kan lindre smerter og press du noen ganger føler fra tarmgass. Nøkkelen til å bruke homøopatiske midler er å skreddersy middel du velger til dine spesifikke symptomer. Du bør også utdanne deg selv på de ulike homøopatiske midler for gass smerter, og hvis smertene vedvarer eller det er uutholdelig, bør du oppsøke lege.

Symptomer og rettsmidler

Fordi tarmgass smerte kan føle seg annerledes avhengig av situasjonen, er det flere rettsmidler i forbindelse med de typer symptomer kan forekomme.

Hvis gassen er resultatet av å spise enten bortskjemt mat eller for mye fiberrik mat, som frukt, Truestar Helseinstituttet anbefaler Arsenicum album.

Hvis tarmgass smerte føles som en krampe, og det føles litt bedre når du bøyer deg ned eller doble over, bør du ta colocynthus.

Ifølge Truestar Health, hvis din tarmgass smerter kommer etter overindulging og er ledsaget av trangen til å flytte tarmer, ta Nux vomica.

Hvis det er en brennende smerte, ta fosfor.

Hvis du opplever tarmgass smerter etter å ha spist rike, fet mat, anbefaler Truestar Health tar Pulsatilla.

Sikkerhet og bruk

Homøopatiske midler vanligvis kommer i flasker eller ampuller med instruksjoner for bruk vanligvis trykt på etiketten. Ifølge Truestar Helse, alltid ta den laveste dosen som vil hjelpe deg, fordi homeopatiske midler er svært utvannet former for mulige skadelige stoffer, som fosfor, som i store doser ikke hjelper og kan skade deg.

ABC Homeopathies anbefaler du nøye matche dine symptomer til homøopatisk middel som du velger, fordi du bør ta bare ett homøopatisk middel om gangen. Som med noen rette, foreslår Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin (National Institutes of Health) på det sterkeste at du forteller legen din om eventuelle homøopatiske midler du bruker, og fortell hvorfor du bruker dem. Leger bør vite om alle dine helsemessige problemer; ta avgjørelser om din helse sammen.

Homøopatiske midler for sprukne lepper

Sprukne lepper, som kjennetegnes av rødhet, hevelse, følsomhet og åpne sprekker eller sprekker, er ikke bare skjemmende, men også smertefullt. Selv om kommersielle leppepomader kan midlertidig hjelpe forbrenningen, kan de faktisk gjør sprukne lepper verre. I alvorlige eller kroniske tilfeller kan skalering vises rundt leppene; Hvis dette skjer, bør du se din hudlege eller lege. Mange rapporterer lindring med homøopatiske midler. Hvis du er interessert i et alternativ, holistisk metode for helbredelse, ta kontakt med legen din om å prøve homeopatisk medisin for å fremme helbredelse for dine sprukne lepper.

Betraktninger

Fordi sprukne lepper er ofte forårsaket av eksponering for kulde, vind og tørr luft, er tilstanden mer vanlig om vinteren. Andre årsaker inkluderer hindret pust av allergisk rhinitt eller søvnapné, bruk av visse medisiner, bakterielle infeksjoner og dehydrering. Sprukne lepper kan også være forårsaket av kontakteksem som følge av irritanter eller allergener i kosmetikk eller hudpleieprodukter.

Hvis du har sprukne lepper, til produktene du setter på dem berolige eller skjule dem kan faktisk være årsaken til problemet. I et forsøk på å lette brenning av sprukne lepper, kan du begynne å slikke leppene overdrevet; denne vanen kan føre til en kronisk tilstand som kalles keilitt, preget av en skalerings rosa bånd rundt munnen.

Homøopatiske midler

Homeopati er basert på prinsippet om "likt kurerer likt", og din homeopat kan anbefale bruk av stoffer som i store doser, ville forårsake symptomer i en frisk person. For sprukne lepper, kan du forvente seg å foreskrive stoffer som har etsende, brennende eller irriterende effekt på huden, men fordi homeopatiske medisiner er så utvannet, beløpene er for minuscule å forårsake skade.

Din homeopat vil trolig anbefale Natrum muriaticum, laget av natriumklorid (bordsalt) og brukes til å helbrede både munnsår og sprukne lepper. Hun kan også råde deg til å bruke apis mellifica, laget av honningbier og brukes til å lindre hevelse, brennende og stikkende av sprukne lepper, samt calc fluor, en salt verdsatt for sin evne til å helbrede delikat vev. For de smertefulle sprekker i leppene, kan han fore calendula officinalis - laget fra ringblomst anlegg og brukes til å fremme sårtilheling - samt sepia, laget av blekksprut blekk, for å avlaste dine sprukne lepper 'kløe ​​og svie.

Forholdsregler og tips

Ikke bruk gele, balsamer eller leppestifter som inneholder alkohol eller petroleumsprodukter; de vil tørke leppene dine mer. I stedet bruker naturlige oljer så som kokosnøttolje, olivenolje og shea smør for å beskytte dem. Unngå krydret eller salt mat, og prøve å motstå fristelsen til å slikke leppene. Drikk rikelig med væske for å bekjempe dehydrering som forverres sprukne lepper.

Homøopatiske midler for senil demens

Homøopatiske midler for senil demens


Å se en kjær har til å takle senil demens er ekstremt smertefullt. Det finnes ingen kjent kur for denne tilstanden, som er oftest assosiert med Alzheimers sykdom. Det er noen homeopatiske midler som kan være i stand til å hjelpe med demens og relaterte symptomer. Disse påstandene har ikke blitt evaluert av en lege, og du bør konsultere en lisensiert homeopat før du prøver noen av disse metodene.

Homeopatiske Demens Behandlinger

Alumina brukes når pasienten viser sløvhet og treghet i mange ulike funksjoner, inkludert intellektuelt. Denne tilstanden kan være ledsaget av tørr hud og slimhinner, forvirring, langsomme og bevisste bevegelser og tanker, med angst når oppjaget. Ambra grisea kan være nødvendig av de med glemsomhet, manglende tidligere forståelse, forvirring, lett forlegenhet og en frykt for fremmede. Pasienten kan stille spørsmål uten å vente på deres svar. Baryta carbonica er et homøopatisk middel som brukes sammen med eldre som har barnslige reaksjoner, mentale svekkelser og problemer med å foreta beslutninger. Pasienten kan være sjenert, passiv, engstelig og overvekt. Carbo vegetalis (Carbo veg) har fått tilnavnet "liket reviver" som det har hjulpet pasienter ut av sine deathbeds. Den kan brukes for irritabilitet, fysisk og emosjonell treghet letargi. Selv carbo veg ikke er helt i forbindelse med demens, kan det hjelpe en pasient til å gjenvinne et ønske om å leve og lære, noe som er svært viktig i riktig mental funksjon.

Mer homøopatiske midler

Helleborus niger kan brukes når det er en alvorlig grad av mental sløvhet som ligner en døs, som følger med en manglende evne til å konsentrere seg og en svak minne. Dette midlet, som ofte blir referert til som jule Rose eller Black Hellebore, kan også bidra med en reduksjon i syn og hørsel, og med depresjon. Lycopodium er nyttig for eldre søvnløshet, depresjon, angst og feil i å snakke, lese eller skrive. Det er en mangel på selvtillit, en frykt for å mislykkes og død og en tyranni med familiemedlemmer. Nux moschata kan være nødvendig hvis pasienten har en tørr munn, øyne, slimhinner og en mangel på hukommelse og forvirring som ligner ekstrem tretthet. En utmagret pasient med irritabilitet og kognitiv svikt kan trenge Rug cornatum. Selen kan brukes når det er svakhet i hele kroppen (inkludert mentalt) og for å redusere forstørrelse av leveren.

Komplementær Vitaminer og urter

Gingko biloba nevnes ofte i forhold til minne, som noen tror at det er forbedring av blodsirkulasjonen øker effektiviteten til hjernen også. Gotu kola og sibirsk ginseng forbedre en fallende minne ved å styrke evnene til nerveceller og forbedre sine ioniske mellomværende. Reduserte nivåer av B-kompleks vitaminer har vært knyttet til Alzheimers sykdom, så det er en god idé å supplere de å holde nivået på normal. Andre stoffer som kan hjelpe er nattlysolje, vitaminene A, C og E og Koenzym Q10.