Digidexo.com

Bivirkninger Going Off Atenolol

Atenolol er et medikament som ofte foreskrevet for å senke blodtrykket og lindre visse hjertelidelser. Selv bor på Atenolol for en lengre periode kan bære sin egen risiko, bør du følges nøye av en lege når du velger å gå av Atenolol. Går ut av Atenolol kan føre til flere forhold, blant annet angina, hjerteinfarkt og arytmier.

Formålet med Atenolol

Atenolol er et reseptbelagt legemiddel som kan behandle flere forhold som påvirker hjertet eller blodårer. Det er en del av en gruppe av reseptbelagte legemidler som kalles "betablokkere." Selv Atenolol er ofte vellykket i lindrende brystsmerter, redusere høyt blodtrykk, og forbedre sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt, den kommer sammen med mange farer og mulige bivirkninger.

Viktigheten av Going Off Atenolol

Ved hjelp av en betablokker som Atenolol for en lengre periode kan føre til hjertesvikt. Av denne grunn er det viktig å gå ut Atenolol etter dens bruk er ikke lenger nødvendig. Hvis du opplever noen av følgende symptomer på hjertesvikt mens på Atenolol, snakke med legen din umiddelbart om å gå ut av det: plutselig og uforklarlig vektøkning, hevelse i nedre ekstremiteter, kortpustethet, eller en uforklarlig hoste.

Angina

Går ut av Atenolol kan sette deg i fare for å utvikle angina pectoris (coll. Angina). Angina er bryst ubehag eller smerte som er forårsaket av den midlertidige mangel på oksygen-rik blodtilførsel til hjertet. Angina er vanligvis forårsaket når koronararteriene blir tilstoppet, noe som begrenser koronar blodstrøm - men det kan være forårsaket av plutselig kommer ut av Atenolol også. Hvis du opprinnelig ble satt på Atenolol å kontrollere angina, kommer ut av det kan føre til en økning i angina symptomer. Selv om angina seg selv er ikke skadelig, det kan sette deg i en større risiko for hjerteinfarkt.

Heart Attack

Går ut av Atenolol uten støtte og forslag til en lege kan også føre til et hjerteinfarkt, spesielt hvis du opprinnelig ble satt på Atenolol som følge av et hjerteinfarkt. På samme måte som angina, er et hjerteinfarkt vanligvis forårsaket av blokkering av blodtilførselen til hjertet. I motsetning til angina, omtrent halvparten av alle hjerteinfarkt er dødelig. Hvis du skal ut på Atenolol, sørg for å gjennomgå virkningene av et hjerteinfarkt, slik at du kan hjelpe umiddelbart hvis det er nødvendig.

Arrythmias

Går ut av Atenolol også bærer av risiko for arrythmia, eller uregelmessig hjerterytme. Selv om dette kanskje ikke høres farlig, kan arrythmia få hjertet til å pumpe mye mindre effektivt, noe som kan være skadelig i det lange løp. Spesifikke cellene i hjertet vanligvis fungere som en "pacemaker" for hjertet, noe som fikk det til å pumpe etter et visst kort tidsintervall. Arrythmias oppstår når disse cellene ikke gjør jobben sin effektivt. Arrythmia kan behandles ved å implantere en kunstig pacemaker i hjertet.