Digidexo.com

Urter for Kreatinin nivå

Kreatinin nivåer måle mengden av avfallsstoffer i blodet eller urin. Disse nivåene er anvendt for å detektere hvor godt nyrene arbeider for å fjerne dette avfall fra systemet. Høye nivåer av kreatinin vanligvis bety at nyrene ikke fungerer som de skal og at avfallet har akkumulert i systemet. Det er andre faktorer som kan bidra til høye kreatinin nivåer. De er bivirkninger av medisiner eller noen urter, høyt forbruk av kjøtt og diabetes, som alle setter en belastning på nyrene. Heldigvis finnes det urter tilgjengelig som kan bidra til å redusere disse nivåene.

Brennesle Seed

En studie publisert i Journal of The American herbalist Guild, bemerket at pasienter som fikk brennesle frø ekstrakt viste en signifikant reduksjon i serumkreatinin mens de var å ta ekstraktet og at effekten varte godt etter at de sluttet å ta ekstraktet. Brennesle frø er muligens den mest effektive urt tilgjengelig som har vist seg å senke disse nivåene.

Kanel

Kanel er en vanlig husholdning krydder som bidrar til å regulere blodsukkeret. Det har også blitt brukt til å behandle nyreproblemer, spesielt hos diabetikere med nyresykdommer. Kanel bidrar til å forbedre filtreringsprosessen, og for å styrke svake nyrer og dermed øker evakueringshastigheten av kreatinin.

Siberian Ginseng

Siberian Ginseng brukes ofte med kanel å revitalisere nyrene og lavere kreatinin nivåer. Det er kjent for å være svært nyttig i behandling av nyresykdommer ved å stimulere blodsirkulasjonen til nyrene.

Løvetann Root

Løvetann rot er kjent som en urte vanndrivende. Diuretika kan hjelpe inaktive nyrene ved å øke vannlating. Dette øker utgangssignalet fra nyrene, og vil fortynne mengden av kreatinin i kroppen ved å øke produksjonen av urin avfall ved en raskere hastighet.

Salvia

Forskere har brukt salvia på pasienter som var i dialyse for nyresvikt og funnet at det økte frekvensen som kreatinin ble filtrert og evakuert fra kroppen. De har også lagt merke til at det forbedret sirkulasjon til nyrene også.

Konklusjon

En høy kreatinin er ikke et problem i seg selv, men kan være et symptom på en underliggende medisinsk problem. Det er viktig at du oppsøke lege for riktig behandling av tilstanden. Hvis en høy-protein diett er problemet så kostholdet bør endres. Det er viktig at du drikker mye vann for å hjelpe evakuere dine system.These urte behandlinger er foreslått for å bidra til å redusere kreatinin nivåer i kroppen og er ikke en kur for å reversere nyresvikt.