Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner

Hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner


Pseudomonas-infeksjoner er forårsaket av bakterier i Psuedomonas slekten, særlig Psuedonomas aeruginosa. Disse bakteriene er utbredt i jord og vann hele verden. De favorisere fuktighet og kan leve i klorerte bassenger. Psuedomonas også finnes i tarmen hos 10 prosent av alle friske mennesker. Men sjelden fører det til skade. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner.

Hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner

Forvent Pseudomonas å forårsake kun mindre infeksjoner hos friske mennesker. Svømmer øre er en infeksjon av det ytre øregangen som forårsaker smerte og drenering. Hot-tub folliculitis produserer et kløende hudutslett med små kviser som kan inneholde puss i sentrene.

Se etter sår i øyet. Pseudo ofte overføres til øynene gjennom en kontaminert kontaktlinse eller væske.

Innse at Pseudomonas kan forårsake alvorlige infeksjoner hos pasienter med undertrykt immunsystem, spesielt de med diabetes. Det kan føre til infeksjoner i blod, bein, ører, øyne, hjerteklaffer, lunger og urinveier.

Kontroller for en fruktig lukt i bandasje. Pseudomonas kan infisere dype sår.

Inspiser underarm og lysken for lilla-svart flekker ca 3/8 tommer i diameter på huden for brann og kreftpasienter. Dette er den farligste typen Pseudomonas infeksjon. Infeksjonen kan bli septicemic og forårsake hypotensjon, sjokk og død.

Bekreft diagnosen Pseudomonas infeksjon ved å dyrke en kultur fra en blodprøve. Disse bakterier er gramnegative, ikke fermenterer laktose, ha en positiv oksidase reaksjonen og kan vokse ved 42 grader Celsius.