Digidexo.com

Slik fjerner Nits og egg fra håret

Slik fjerner Nits og egg fra håret


Få ting er creepier enn å vite at små parasitter roamer fritt i håret, nyter varmen og høy luftfuktighet på hodebunnen din. Dessverre, praktisere god hygiene og vaske håret hver dag ikke beskytte deg mot hodelus. Lus spres ved å ha direkte kontakt med noen som er smittet, eller ved hjelp av en infisert person lue, kam eller børste. Selv om lus egg (også kjent som nits) er i hovedsak limt til håret, er det flere måter å bli kvitt dem.

Bruksanvisning

•  Bruk en over-the-counter head-lus sjampo for å drepe eventuelle voksne lus. Hvis over-the-counter shampoos er ineffektiv, spør din lege for en resept-styrke head-lus shampoo. Du må fjerne voksen lus fordi en voksen vil fortsette å legge nits i håret.

Sitt i et godt opplyst område som gjør nits å være lett synlig. Legg et håndkle rundt skuldrene. Spør en venn til å gre gjennom ferske sjamponert hår.

Fjern eventuelle floker fra håret med en stor tann disponibel kam.

Gre gjennom en liten del av håret med en fin-tann metall lusekam. Tennene på kammen skal være stiv og har smale sporene mellom dem. Metallet kam vil knuse nits som håret er kjemmet gjennom.

Se etter nits mens sakte grer hver del av håret fra rot til slutt. Skall er omtrent på størrelse med en valmue frø. Skall er gulaktig, lys brun eller brun i fargen. Når klekket, de forlater en hvit eller klar skall bak. I motsetning til flass, kan de ikke bli børstet av.

Fjern eventuelle nits eller rusk fra kammen med et papirhåndkle. Dypp kammen i såpevann. Kontroller at kammen er ren.

Fortsett å gre gjennom hver del av håret minst tre ganger. Betale ekstra oppmerksomhet til håret som er på baksiden av halsen, rundt ørene og på baksiden av hodet.

Fortsett å kjemme gjennom små seksjoner av håret, låsing opp deler som allerede er kjemmet med Bobby pinner eller små hårspenner.

Gjenta denne prosessen til hver eneste del av håret har blitt kjemmet gjennom.