Digidexo.com

Har Copper Peptide Arbeid for hårvekst?

Har Copper Peptide Arbeid for hårvekst?


Mens produkt etiketter ofte gjør opprørende krav og skjønnhetsbuzzwords kommer og går raskere enn en ny hårklipp, harde forskning og ekspertuttalelser er enige om at kobber peptid gjør stimulere hårvekst. Dette naturlig forekommende ingrediens vises i alt fra kosttilskudd til hudkremer, men dens trippel aminosyre-innhold er spesielt gunstig til hårsekkene.

Nøkkel Studies

I 2007, "Archives of Pharmacal Forskning" publisert en studie på effekten av kobber peptid - også kjent som GHK-Cu tripeptid - på menneskelig hårvekst. Studien fant at kobber peptid ikke stimulere veksten av hårsekkene, trolig på grunn av stimulering av dermal papilla celler. En eldre studie fra en 1993 utgaven av "Journal of Investigative Dermatology" bekrefter disse funnene, og bemerker at kobber peptid bidrar til utvidelsen av hårsekkene.

Hårvekst Perks

Loren Pickart, biokjemiker og grunnlegger av Skin Biology linje av hår- og hudpleieprodukter, tilbyr noen forklaringer på de potensielle perks av kobber peptider, når det kommer til en sunn skaut. Pickart bemerker at - i tillegg til å øke hårsekken størrelse --copper ioner hemme produksjonen av dihydrotestosterode, eller DHT, et hovedårsaken til genetisk motivert hårtap. I tillegg oppfordrer kobber peptid produksjonen av blodkapillærer, som hjelper bære hår-essensielle næringsstoffer til hårsekkene.

Tykkelse og volum

Mens mye av buzz rundt kobber peptid fokuserer på å stimulere hårvekst, kobberkomplekset tilbyr også noen fordeler for grunnleggende hår helse. Hudlege Dennis Gross champions det som en ingrediens i aktuelle skalp serumer; snakker til "Harpers Bazaar," sier han at fordi kobber peptid stimulerer kollagenproduksjonen, det "bidrar til å fremme tykt hår og volum" i så lite som to uker med regelmessig bruk.

Mer å vite

En studie i "Journal of Investigative Dermatology" antyder at kobber peptid tilbyr hårvekst omtrent tilsvarende som for en 5-prosent Minoxidil løsning, en av de få hår-vekst ingredienser som er godkjent av US Food and Drug Administration. Kobber peptid fungerer også som en antioksidant som fordeler håret helse for eksisterende låser, ifølge forskning publisert i "Journal of Photo and Photobiology" i 2012 Det styrker hårets fiber integritet, det beskytter mot solskader og bidrar til å bevare farge og glans.