Digidexo.com

Hvordan redusere Dopamin

Hvordan redusere Dopamin


Dopamin er et signalstoff som påvirker hjernens aktivitet og det kardiovaskulære systemet. Eksponering for polyklorerte bifenyler (PCB), en form for giftig kjemisk forurensning, kan redusere dopamin til farlig lavt nivå, påvirker det kardiovaskulære systemet. Økt dopamin nivåer kan øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Dopamin på et høyt nivå er knyttet til eksitabilitet og årvåkenhet. For høy dopaminnivå har vært assosiert med psykose, så reduserer dopamin nivåer kan være en ønskelig utfall i behandling av personer med psykiske problemer. Naturlige måter å redusere dopamin nivåer inkluderer et balansert kosthold. Medisinsk intervensjon i form av reseptbelagte behandlinger kan også være nødvendig.

Hvordan redusere Dopamin

Hvordan redusere Dopamin

•  Spis en balanse av karbohydrater og proteiner. Karbohydrater kan senke dopamin nivåer å indusere en roligere sinnstilstand. Proteinrik mat som magert kjøtt og ikke-fettholdige melkeprodukter absorberer aminosyrer som regulerer produksjonen dopamin i hjernen.

spise vitaminrike grønne grønnsaker for å frigjøre endorfiner som motvekt karbohydrater.

Vær oppmerksom på ytre faktorer som reduserer dopamin, som kronisk stress, B-vitaminmangel, lavt jern og sink nivåer, østrogenmangel (hos kvinner), overdreven alkohol og narkotika forbruk og influensa.

Vit at ulovlige stoffer, som amfetamin, kan anspore dopamin produksjon og forverre effekten av overdreven dopamin.

Ta kontakt med en lege som kan foreskrive en dopamin blocker eller inhibitor i pille eller injeksjon skjemaet. Disse Blokkere kan vare opptil sixe uker mellom dosene og er utformet for å utfylle behandling for medisinske tilstander, inkludert psykoser, hyperaktivitet og kardiovaskulære lidelser.

Hint

  • Ikke ta noen medisiner for å endre dopamin nivåer uten å konsultere lege.