Digidexo.com

Ortopedisk Industry Analysis

Ortopedisk Industry Analysis


Som baby boomer generasjonen begynte å alder og svelle i rekkene av pensjonister som har behov for hofte- og kneproteser, avstivet den ortopediske industrien for betydelig vekst. Imidlertid har lavkonjunkturen i 2008 og de usikre kostnader og effekter av helsereformen omformet bransjens utsikter.

Nedgang i etterspørselen

Analytikere skylde på vanskelige økonomi og høy arbeidsledighet for en nedgang i ortopedisk kirurgi. Mennesker som mistet jobben mistet også helseforsikring. De med forsikring har sett egenandeler skyte i været, og noen retningslinjer har begrenset dekning for elektiv kirurgi. Som et resultat, er folk som passerer på elektive ortopediske operasjoner og mestring med svake knær og dårlig rygg.

Health Care Reform

Å finansiere helsereform, vil produsentene som produserer kunstige ledd, hofter og knær står overfor en ny $ 20000000000 skatt start i 2013. Dessuten er Medicare forventet å betale kun for de mest kostnadseffektive enheter som har blitt vært gjennom omfattende forsøk og studier . Noen bekymrer seg disse endringene vil stunt forskning, utvikling og innovasjon som har vært den ortopedisk enhet bransjens kjennetegn.

Kirurger

Flere ortopediske kirurger som står overfor kutt i utbetalinger fra forsikringsselskapene og turer i faste utgifter er forventet å gi opp privat praksis i favør av sykehus jobb. Likevel, er en mangel av ortopediske kirurger ventet å treffe helsevesenet i løpet av det neste tiåret.