Digidexo.com

Tidlig infeksjon symptomer på HIV

De første symptomene på HIV følge infeksjon av et par uker, og er svært lik symptomene skyldes andre virusinfeksjoner. Den første fasen av HIV-sykdom er kjent blant annet som akutt HIV-infeksjon, serokonversjon sykdom eller HIV akutt retroviral syndrom.

Symptomer

De vanligste symptomer på akutt HIV-infeksjon er feber, trøtthet og utslett; Andre symptomer kan være hodepine, sår hals og hovne kjertler. Noen mennesker opplever ikke symptomer i løpet av første stadium HIV-sykdom.

Time Frame

Symptomene på akutt HIV infeksjon oppstår mellom to og fire uker etter smitte og generelt rydde opp innen en måned.

Årsak

Symptomer opplevd under akutt HIV-infeksjon er forårsaket av immunsystemet å reagere på infeksjonen. Dette er grunnen til at det er også kjent som serokonversjon sykdom; serokonversjon er en prosess for å utvikle antistoffer (spesifikt, et beløp som kan oppdages ved tester).

Betraktninger

Symptomene på akutt HIV-infeksjon kan forveksles med andre infeksjoner, selv av leger. Folk som tror de har bee utsatt for HIV bør testes; se Ressurser for å finne testsenter.

Testing

Ifølge HIVTest.org, avhengig HIV-testing på å finne antistoffer mot viruset, et detekterbart nivå som utvikler, i gjennomsnitt, 25 dager etter infeksjon, selv om prosessen kan noen ganger ta tre til seks måneder. En HIV-test utført på en smittet person før serokonversjon oppstår vil gi en falsk negativ.