Digidexo.com

Hva kan man forvente fra en kostholdsekspert

Dietitians er lisensiert fagfolk opplært i de ernæringsmessige kravene til folk i alle aldre og med alle typer forhold. Du kan besøke en kostholdsekspert for en rekke årsaker, blant annet hjertesykdom, vekttap, diabetes, nyresykdom og beinskjørhet.

Typer

Du kan se en kostholdsekspert i en rekke steder, blant annet sykehus, et kontor, et sykehjem, en diabetes opplæringssenter eller en poliklinikk. Ditt besøk med en klinisk ernæringsfysiolog vil være relativt den samme uansett hvor avtalen holdes.

Funksjoner

Din kostholdsekspert vil stille deg noen spørsmål om din helse og ber deg om å beskrive hva du spiser på en daglig basis. Det er viktig å gi ærlige svar, slik at kostholdsekspert kan gjøre de beste anbefalinger for deg.

Funksjon

Når kostholdsekspert forstår din generelle helse vil han forklare deg hva slags mat og hvor mye av disse matvarene er gunstig basert på dine medisinske behov.

Fordeler

Dietitians hjelpe deg å utvikle menyen planer eller strategier for å gjøre kloke valg om maten du spiser. Etter besøket med kostholdsekspert, vil du ha en bedre forståelse av hvordan du kan ta bedre vare på deg selv gjennom å velge riktig mat.

Betraktninger

Kostholdsekspert kan planlegge en oppfølging avtale for å se hvordan du gjør i noen uker eller måneder. Noen ganger kostholdsekspert kan be deg om å holde en matdagbok over alt du spiser til din neste avtale.