Digidexo.com

Hvordan bruke grønn te urte Diet Supplements

Grønn te urte kosttilskudd er diett supplement piller som inneholder infusjoner og egenskaper av grønn te. De er kjent og populært for sine helbredende egenskaper og helsebringende fordeler. Grønn te inneholder kraftige antioksidanter som avgifte kroppen og, mest populært, hjelp i vekttap. Men du bør likevel sørge for at du tar disse kosttilskudd riktig å sikre at du pådrar ingen bivirkninger og høste alle fordelene de har å tilby.

Hvordan bruke grønn te urte Diet Supplements

•  Ta grønn te urte kosttilskudd med mat. Fordi kosttilskudd inneholder sentralstimulerende midler, har de potensial til å opprørt magen. Å ta dem med mat bidrar til å hindre denne forekomsten.

Øk vanninntaket for å sikre at du holde deg hydrert. Urte kosttilskudd inneholder vanndrivende egenskaper som kan gjøre deg dehydrert hvis du ikke drikker mye vann.

Tid den endelige supplerende dose senest midten av ettermiddagen. Igjen, urte kosttilskudd inneholder sentralstimulerende midler. Tillat deg selv minst 4 til 6 timer for sentralstimulerende midler til å arbeide seg ut av systemet før du prøver å sove. Ellers kan du oppleve søvnløshet.

Skip tar kosttilskudd to dager i uken for å unngå å bli avhengig av dem, eller begrense dosen til ett supplement en dag hvis du planlegger å bruke den på en langsiktig basis.

Adopter et sunt kosthold og mosjon plan sammen med grønn te urte kosttilskudd. Kosttilskudd vil bare hjelpe til så mye vekttap uten diett og trening.

Hint

  • Opprettholde en sunn livsstil for å gå ned i vekt og holde den av.
  • Aldri ta noen kosttilskudd hvis du er sykepleier eller gravid.