Digidexo.com

Hvordan å massere Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er preget av smerter, prikking, svie og / eller nummenhet i hender og underarmer. Det er forårsaket av repeterende bevegelser som irriterer median nerve i håndleddet. Når denne nerven er irritert det sveller seg inne. Carpal tunnel kan være ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Når du begynner å føle de første symptomene på carpel tunnel du kan stoppe det er progresjon ved å endre din rutine. Du kan også lindre ubehag gjennom selv massasje. Les videre for å lære å massere carpal tunnel syndrom.

Hvordan å massere Carpal Tunnel Syndrome

Hvil underarmen på en flat overflate eller fanget med håndflaten vendt oppover.

Bruk motsatt hånd til å bruke fuktighetskrem til lengden på underarmen din.

Start på toppen av underarmen like under det press på albuen og bruke fingertuppene til å lage sirkulære bevegelser over underarmen din. Disse slag går fra lateral til mediale parallell til det press i albuen. Gjør dette ned lengden på underarmen til omtrent en tomme over håndleddet. Gjenta dette ned lengden på armen flere ganger.

nå starte på toppen av underarmen på nytt like nedenfor bretten i albuen. Trykk ned mellom de to knoklene i underarmen og flytte fingertuppene sakte frem og tilbake. Du bør flytte over muskelen, men ikke huden. Gjør dette ned lengden på underarmen flere ganger.

Masser håndflaten ved hjelp av sirkulære bevegelser. Følg nøye med på undersiden av håndflaten.

Massasje mellom beina i hånden din. Start fra håndflaten og finne bein som kjører opp til lillefingeren og ringfingeren. Bruk tommelen og pekefingeren til å presse området mellom disse beina. Tommelen er på håndflaten og pekefingeren er på baksiden av hånden. Klem området og trekke tommelen og pekefingeren opp til webbing av fingrene på den hånden. Gjenta dette mellom alle fingrene.

omkranser base av hånden og forsiktig presse beina av han palm sammen. Hold i noen sekunder og gjenta.

8. Avslutt massasje av kraftig massere underarmen med sirkulære bevegelser igjen.

Gjør dette til den andre hånden og underarmen også hvis nødvendig.

Hint

  • Følg nøye med området der du føler smerte eller ubehag.
  • Hvis du tror din lider av carpal tunnel syndrom bør du søke råd fra en medisinsk profesjon. Hvis venstre ubehandlet vil den fortsette å forverres.