Digidexo.com

Hvordan bestiller jeg guidebøker fra Weight Watchers Weight-Loss Program?

Hvordan bestiller jeg guidebøker fra Weight Watchers Weight-Loss Program?


Weight Watchers er et vekttap program som vil veilede deg i å gjøre endringer i spise-og mosjonsvaner, enten gjennom deltakelse på møter eller gjennom online programmer. Du må betale en avgift for å abonnere på en Weight Watchers programmet, og flere forskjellige betalingsplaner er tilgjengelige. Weight Watchers supplerer sine programmer ved å publisere bøker om kosthold, ernæring og mosjon, inkludert oppskrift bøker. Ingen abonnement er nødvendig for å kjøpe bøker, som kan bestilles fra Weight Watchers nettsiden eller direkte fra Amazon, distributøren brukes av Weight Watchers.

Hvordan bestiller jeg guidebøker fra Weight Watchers Weight-Loss Program?

Velge og bestilling av bøker

•  Gå til Weight Watchers nettsiden. Umiddelbart under Weight Watchers tittel, vil du se en verktøylinje med en rekke kategorier. På høyre, vil du finne en fane som heter "børsen". Venstre klikk på den, og det vil ta deg til en side med en rekke alternativer. På venstre side av siden, vil du se en fet overskrift "From Weight Watchers» og under som en liste med linker til "bla gjennom våre produkter." Velg "bøker", og dette vil ta deg til en side hvor du kan se tiden tilgjengelig kokebøker eller helse bøker.

Klikk på helse bøker eller kokebøker linken for å se titler tilgjengelig. Det kan være bare et lite antall. Velg en tittel og klikk på linken til "lære mer." Hvis du bestemmer deg for å bestille boken, klikk på "kjøpe denne boken" linken, som vil ta deg til bokens side på Amazon. Herfra kan du bestille nye eller brukte eksemplarer av boken eller digitale versjoner avhengig av tilgjengelighet. Bruk din Amazon-konto for å kjøpe boken.

Få en Amazon-konto, hvis du ikke allerede har en, ved å klikke på "legg i handlekurv" linken. Dette vil be deg om å "gå videre til kassen." Klikk på denne linken og du vil få valget mellom å skrive inn passordet informasjon eller identifisere deg som ny kunde. Hvis du ikke har en Amazon-konto, velg "Jeg er en ny kunde," og følg trinnene for å legge din e-post, adresse og kredittkortinformasjon.

Hint

  • Fordi Weight Watchers bruker Amazon for å distribuere sine bøker, har du muligheten til å gå direkte til Amazon området og søker seksjonen bøker for "Weight Watchers." Det er også mulig å kjøpe Weight Watchers bøker gjennom brukt bok nettsteder.