Digidexo.com

Hvordan å optimalisere vekttap

Etter at du har fulgt et treningsprogram for en måned eller så, kan du møte et platå hvor fitness gevinster eller vekttap blitt vanskeligere å oppnå. Det siste du trenger er å slutte å se resultater, og du absolutt ikke bør gi opp hvis du har gjort det så langt. Ikke slite; du kan optimalisere vekttap ved å endre et par ting i din diett som begynner i dag.

Hvordan å optimalisere vekttap

liven ting opp. Kroppen har en utrolig evne til å bli vant til visse øvelser. Hvis du gjør det samme type trening på samme tid hver dag, prøv å endre ting opp for et par dager for å overraske kroppen din. I stedet for aerobic, prøve å sykle eller bruke en tredemølle.

Hold presser. Du kan finne din rutine er ikke så vanskelig å gjøre som det pleide å være. I tillegg kan du ikke puste så hardt eller svette så mye. Dette betyr at du trenger å øke intensiteten for å holde pulsen på et nivå der du brenner fett. Du kan måle dette enkelt ved å telle dine hjerteslag per minutt. For å bestemme din puls, dele din alder av 220. Du bør trene på en intensitet som er mellom 60 til 80 prosent av din puls. For eksempel, er målet hjertefrekvens for en 30-åring 114-152 hjerteslag per minutt, ifølge presidentens Council on Physical Fitness and Sports '(PCPFS) nettsted.

Prøv intervalltrening. Høy intensitet intervalltrening (HIIT) er en aerobic trening teknikk som innebærer korte repetisjoner av høy intensitet trening (nær 80 prosent av puls) etterfulgt av moderat intensitet. Den svært intense segmenter varer vanligvis ett minutt og moderat intens segmenter kan vare alt fra to til fem minutter lange. En hel sesjon kan vare fra 20 til 30 minutter. The National Institutes of Health rapporterer HIIT øker fettforbrenning og er ment for å maksimere treningsøkter, ifølge en studie ved University of Guelph.

Gjør alt teller. Gripe enhver anledning til å brenne ekstra kalorier. Gå i stedet for kjøring. Parkere i de ytterste delene av parkeringsplasser. Velge å ta trappen i stedet for å ri heisen. "Bend, strekk, nå, flytte, løfte og bære," oppfordrer PCPFS. Mens mange gadgets spare tid, de "erstatning for ofte for fysisk aktivitet de kan kreve en høy pris i helse, energi og fitness," sier PCPFS.

Legg til styrketrening. Styrketrening øker beintettheten og forbedrer livskvaliteten, ifølge American Council on Exercise (ACE). Det bygger også muskler, og muskler forbrenner mer kalorier enn fett. Styrketrening vil også øke energinivået.

Hint

  • Rådfør deg med legen din hvis du har noen helsemessige forhold eller medisinske begrensninger som bør tas opp når du begynner på et treningsprogram eller bestemme puls.