Digidexo.com

Wheat Grass Treatment

Wheat Grass Treatment


Hvete gress er vanligvis tatt som kosttilskudd, men talsmenn for alternativ medisin talsmann hvete gress som en kreftbehandling. Mens det er ingen bevis for at hvete gress kurer eller forebygger kreft, det er forskning som tyder på det fremmer generell helse.

Historie

Ifølge American Cancer Society, utviklet Ann Wigmore hvete gress som en behandling for kreft. Hun observerte at dyr konsumert rå gress når de er syke og anvendt denne logikken til mennesker. Dette premisset er noe feil fordi hunder spiser gress når syke å fremkalle brekninger, så PetMD.com forklarer.

Krav

Tilhengere av hvete gress bruk tror det kan behandle kreft. Hvete gress inneholder høye nivåer av klorofyll, som har så lik molekylstrukturen til hemoglobin. Hemoglobin bærer oksygen i blodet. CancerTutor.com forklarer teorien bak hvete gress behandlinger er at klorofyll fungerer som hemoglobin i det menneskelige legeme ved å bære oksygen, som angivelig angriper kreftceller.

Forskning

Ifølge American Cancer Society, er det ingen vitenskapelige bevis som støtter påstandene om at hvete gress behandler kreft. Men en studie utført av Ben-Ayre E. et al involverer 21 fag fant at hvete gress forbruket var gunstig for personer med distal ulcerøs kolitt. The American Society of Clinical Oncology henviser til en annen studie som involverte 348 dødssyke kreftpasienter, som viste at hvete gress bedre pasientenes generelle livskvalitet basert på tiltak hemoglobin, Serum total protein, albumin og "performance status." I gjennomsnitt, alle disse tiltakene økt etter seks måneders forbruk av hvete gress.

Helse Fordeler

Selv om det ikke er bevis for at hvete gress kurer eller forhindrer sykdom, den har mange helsefordeler. Den er rik på antioksidanter og næringsstoffer som betakaroten, vitamin E, C og B, og tilsvarer en porsjon grønnsaker. Det er også fremmet som behandling for forkjølelse, feber, sår hals og infeksjoner, ifølge Cancer.org.

Risiko

Fordi hvete gress er vanligvis forbrukes i rå saft form, er det en risiko for at bakterier fra jordsmonnet kan forurense saften. Personer med nedsatt immunforsvar bør være spesielt forsiktige. Hvete gress er også solgt som piller og pulver, som ikke er regulert av FDA. Det er ingen garanti for at disse produktene inneholder faktiske hvete gress eller er trygt å konsumere. Også er det ingen forskning om hvete gress interaksjoner med medisiner.